Спечелете вечеря

Спечелете вечеря
Спечелете вечеря
Anonim

Трапезарията в кухнята избягва изместването и е много практична. Ако сте съблазнени от идеята да имате такъв, но не знаете къде да го поставите, тук ще намерите девет примера с отделни маси, прикрепени към стената и решетки, така че можете да изберете този, който най-добре подхожда на вас интервал.

1

Трапезария под прозореца

Стая, Дърво, Интериорен дизайн, Осветление, Под, Таван, Под, Осветително тяло, Мебели, Интериорен дизайн,

Имайте предвид системата за отваряне на прозорците. Когато трапезарията е поставена до тях, е удобно те да са плъзгащи се, тъй като при отваряне на панти трапезариите биха могли да се ударят при отворени крила. Ако имате градина или тераса до кухнята, заложете на външна маса, която е сгъваема, за да пренесете офиса на открито през летните месеци. Лампа, от главния изход.

2

Таванска кухня с офис

Стая, Интериорен дизайн, Маса, Мебели, Интериорен дизайн, Твърда дървесина, Осветително тяло, Порцелан, Абажур, Сервиране,

Кръглата маса не пречи на преминаването толкова, колкото правоъгълният модел. Освен това, ако изберете дизайн, който има един крак в центъра, няма да имате проблеми, когато става въпрос за увеличаване на броя на вечерящите, тъй като можете да добавите повече столове около масата, без краката на гостите да влизат вътре начинът. Столовете с подлакътници са много удобни, но обикновено заемат повече място от тези без тях. Не забравяйте да поставите светлинна точка на масата, за да осигурите подходящо осветление.

3

Бар за малки кухни

Сервизни съдове, съдове, порцелан, керамика, фаянс, аксесоари за дома, сиво, керамика, сервиз за хранене, чаша за чай,

Направете барплот за закуска от същия материал като плота.Ако срещнете препятствие, например прозорец, където наличието на решетка би попречило на отварянето на листата - както се случи в тази кухня, декорирана от María Lantero, от магазин Málamo - трябва само да свалите решетка няколко сантиметра. Не забравяйте да удължите лентата отпред с няколко сантиметра, за да предпазите стената от петна по време на хранене.

4

Кухня с барплот

Плиткият бар решава бързото хранене. Дори ако кухнята ви е малка, не се отказвайте да имате място, където да закусите или да опитате просто ястие. Барът е прикрепен към стената и тъй като се нуждае от само 40 см дълбочина, почти не заема място.Допълнете го с чифт табуретки, които могат да бъдат скрити отдолу, когато не се използват. В тази кухня декораторът Melota Lema от студиото Lourdes García de la Rasilla разшири работния плот Duropal в бар и го постави под прозореца, така че да не е претоварващ. В допълнение, той покри стената в района с шарен болон, синтетично влакно, което е много лесно за почистване.

5

Кухня на полуострова

Подредете мебелите в U-образна форма и запазете място за трапезарията. Това оформление с централен полуостров улеснява задачите, като работните повърхности са по-близо една до друга и в същото време освобождава място за разполагане на офис.Интериорният дизайнер Josep María Grau измисли този дизайн, в който полуостровът се простира в пейка и маса, направени по мярка от Ignasi Grau. Уверете се, че между края на масата и стената има поне 60 см, за да не блокирате прохода.

6

Офис в кухня малки кухни

Строителното обзавеждане ви позволява да създадете офис по поръчка. Те са особено практични, когато кухнята има колони или вдлъбнатини, които затрудняват позиционирането на масата и седалките. В други случаи те решават разпределението на неравномерно пространство. Например, тази кухня имаше стеснение към края.Трапезарията е решена със зидана пейка, маса и няколко стола, като е подчертана с поставянето на част от плочките на фаска. За да се осигури естествена светлина, една от преградите е заменена със стъклен панел. Масата на Becara.

7

Възползвайте се от светлината в кухнята

Опитайте се да поставите трапезарията до прозореца, за да се възползвате максимално от естествената светлина. Ако нямате много място, прикрепете масата към стената, както Белен Мартинес, дизайнер на фирмата La-Z-Boy Galerías del Mueble, направи в тази кухня. За да седнете, изберете няколко табуретки, които можете да съхранявате отдолу, когато не използвате офиса.Друг вариант е да поставите разтегателна маса и да я удължавате само по време на хранене. Маса и табуретки, от Metasola.

8

Прикрепете масата към нисък шкаф в кухнята

Единственият недостатък на това решение е, че не можете да поставите столове около всички страни, така че се препоръчва само за малки трапезарии. С тази подредба можете да закрепите масата отстрани на ниска мебел и да я държите на пода с един или два крака, разположени малко назад, така че да не се сблъскват с краката. Освен това, ако го поставите близо до зоната за готвене, той ще служи като допълнителна работна повърхност. За да интегрирате по-добре офиса в кухнята, изберете плота от същия материал като плота.Маса и мебели, от Nuzzi.

9

Ако вашата кухня е просторна

и с правилен етажен план поставете масата за хранене в центъра, тъй като няма да имате проблеми с преминаването. В този случай декораторът Ракел Алонсо разположи офиса на разстояние, което би позволило лесен достъп до кухненското обзавеждане Комфорт 2. В тази зона бяха избегнати високите модули, за да се комуникира визуално работният триъгълник с трапезарията. Маса и столове в Rústika Decoration.

Популярна тема