Колони и разпръсквачи

Колони и разпръсквачи
Колони и разпръсквачи
Anonim

Ако банята ви е пред ремонт и все още не знаете какво да изберете, ще ви кажем някои ключови моменти за душ колоните и душ слушалките, които ще разсеят някои от вашите съмнения. Те са новите съюзници на комфорта и релаксацията, с които ще подобрите изживяването си при къпане.

Понякога душовете са най-добрият спасителен клапан за тези дни на стрес, в които само лек масаж чрез контролирани водни струи служи за прекъсване. Душ колони с обикновени джакузи монтирани и вградени в стената вече са факт. Те позволяват насочване на водните струи при желаната от вас температура и в желаната от вас зона.Нещо, за което ще сте благодарни в края на деня.

Естетиката е друга точка, която трябва да вземете под внимание. Елегантният дизайн с хромирани покрития са оптимални предложения, които ще се комбинират перфектно във всяка среда. Не забравяйте, че също така е важно избраната от вас система да включва целия кран, ако е възможно, заложете на термостатни кранове. И като последна бележка, не забравяйте, че стенната инсталация ще ви помогне да спестите място.

Ако търсите автентично изживяване по време на банята си, има спринклери, които се възползват максимално от този момент с експлозия от удовлетворяващи ефекти: с цветни LED светлини, пулверизатори, с ефект на водопад или дори тропически дъжд. Но не само спринклерите се радват на тези привилегии, когато става въпрос за създаване на ефекти. Дъждовните дръжки вече имат системи за симулиране на подобни ситуации с дъжд, пръскане или ефектни ефекти.

Едно от предимствата на душ главите е тяхната гъвкавост, когато става въпрос за възможността да се комбинира с практичността на душ глави или хидромасажна колона.

Ще се почувствате като нови, след като видите релаксиращия ефект, който времето за баня може да има с тези вградени ефекти. Инвестицията гарантира и спестявания, не само икономически, но и пространствени. Инсталирането на душ колона или душ глава ви дава повече измервателни уреди във вашата баня и ви помага да спестите пари, като избягвате огромната загуба на литри вода за пълнене на вана.

Ако сте един от онези, които изглеждат като луди за промоции във всички спа центрове и зони за релакс в района, инвестирането в добър комплект хидромасажен душ може да ви спести, в дългосрочен план, няколко евро.

1

DP кранове

Сет за душ

124, 09 €

Душ с разпръскваща глава, включен термостатичен кран, в сребристо, серия Maple.

2

Рок

Колона с ръчен душ

502, €48

Каква практика! Този душ разполага срафт за продукти за лична хигиена. Предлага се с преден ръб за предпазване от падане; но при термостатичните модели е направено от опушено стъкло. Колона за палубен модел, с ръчен душ с 4 вида струя и спринклер.

3

AuraLum

Колона Whirlpool

180, €99

С душ слушалка, ръчен душ и 6 струи за вода за хидромасаж. Освен това има LCD екран с индикатор за температурата на водата.

4

Leroy Merlin

Хидромасажна душ колона

31,00 €

Бялата душ колона Sensea има хидромасажен панел и струя с ефект на водопад, идеални за осигуряване на комфорт и удобство на гърба ви.

5

Leroy Merlin

Хидро спринклер за таван

€11,00

Нищо като танцуване под дъжда… Вече е възможно да го направите в собствения си дом благодарение на водни спринклерни системи като тази, инсталирани на тавана, за да вземете душ, сякаш изглежда, че се забавлявате под дъждовен ден. Модел Maier.

6

Рок

Термостатична душ колона

324, €11

Тази термостатна колона има душ глава и ръчен душ.

7

Рок

Сглобена таванна пръскачка

224, €10

Изключително плоска метална душ слушалка за монтиране на стена или таван с хромирано покритие. Модел Raindream.

8

Leroy Merlin

Термостатична душ колона

€11,00

Моделът SENSEA Neo се отличава със своите прави линии и черен цвят. Със сигурност ще обърне внимание.

9

Английският двор

Разпръсквач в рамка

339,00 €

С два водни пътя: ефект на дъжд и ефект на водопад.

10

ESOP

Ръчен душ и водопад

169, €99

Ами ако вземете душ под водопад?

11

Английският двор

Чучур за душ с водопад

€1155,00

Нотка лукс!

Популярна тема