20 супер практични и забавни детски двуетажни легла

20 супер практични и забавни детски двуетажни легла
20 супер практични и забавни детски двуетажни легла
Anonim

Двуетажните легла са отлично решение за детски и младежки спални, които обикновено са общи. Братята прекарват първите си години заедно в много специална атмосфера, където братята споделят смях и нощни уверения. Всъщност изглежда доказано, че децата укрепват своите комуникационни умения и връзката между братя и сестри. Основната цел на двуетажните легла е да адаптират разпределението към пространството на стаята, тези идеи са практични за спечелване на метри в най-малките детски спални.

Как да поставите двуетажни легла

Вертикалните легла дават място на други мебели, въпреки че трябва да измерите пропорциите, за да изчислите допълнителните метри, за да създадете кабинет или място за съхранение.Стандартните размери на двуетажно легло са 90 x x 190 cm, въпреки че ще намерите детски матраци с размери 60 x 130 cm и 80 x 190 cm. Матраците за този тип легла обикновено са по-тънки, тъй като издържат теглото на детето, много по-малко от това на възрастните, така че обикновено имат височина между 4 и 21 см. Не можем да си представим детска спалня на голямо семейство без двуетажни легла, просто вижте тази спалня с място за игра за четирима братя и сестри.

Традиционното подреждане на двуетажните легла е две легла с еднакви размери, едно върху друго, поддържани от дървена или метална конструкция и съединени със стълба. Ако леглата са в L-образна форма, се използват и метри, а леглата, разположени в две посоки, създават допълнително пространство. Друг вариант е да поставите леглата във влак и да създадете по-солидни конструкции с място за допълнително съхранение, което обикновено включва шкафове. При избор на конструкция тип лофт, с конзолно легло, долната част се разпределя с бюро или диван.Става дума за намиране на мебел с изобретателност, подходяща за вашия дом.

Как да облечете двуетажно легло

Детските спални трябва да са забавни, така че заложете на цвета, но винаги трябва да имате предвид вкуса на децата. Започнете да рисувате структурата на двуетажните легла с живи тонове, като червени или флуоресцентни тонове. Можете също да опитате боя с тебешир, приложете тези идеи на практика, за да рисувате мебели с тази техника

Няма да отречем, че оправянето на горното легло е малко тромаво. Ако имате помощ, много по-добре, защото между двама души няма да отнеме много време, за да го облечете. Ако го правите сами, започнете с горното легло и се опитайте да намалите слоевете, така че с долен чаршаф, горнище и завивка можете да го подготвите за секунда. Малка табуретка ще ви улесни в тази задача. Възглавниците и възглавниците трябва да се проветряват и регулират така, че да са добре пухкави

Декорацията на стаята с двуетажни легла трябва да бъде съобразена с размерите на конструкцията, която поддържа леглата.На стената използвайте тъкани или тапети с различни шарки, за да оживите атмосферата. Самозалепващите се винили са отличен вариант, защото се поставят и премахват лесно, а разнообразието от шарки е почти безкрайно. Попитайте малките кои са любимите им герои или потърсете забавни причини и когато се уморят или пораснат, можете да ги премахнете с миг на око. Тук имате много идеи за избор на тапицерия, тапети и винил за детски и младежки спални.

Детайлите са важни, и то много, в стаята. Изберете текстил с оригинални щампи за завивките и украсете леглото с много възглавници, в различни форми и размери. Друг добър съвет е да окачите много лесни гирлянди „Направи си сам“, направени от плат.

1

Двуетажно легло, превръщащо се в две легла

бели метални двуетажни легла за детска спалня от колекцията mini home на el corte Inglés

349 €, в El Corte Inglés

Колекцията Mini Home от El Corte Inglés е предназначена да осигури практични решения, съобразени с най-малките в къщата. Тази спалня е с тази двойна метална конструкция, която се трансформира в две единични легла. Практична мебел за насърчаване на спестяванията. Размери: 100 x 156 x 203 см.

2

За 3 братя

двуетажно легло с 3 бели лакирани легла, от redoute interierurs

989 евро, в La Redoute Interieurs

Това е брилянтно решение за много големи семейства, а също и за забавление на приятели у дома. Пижаменото парти ще бъде пълен успех с това бяло лакирано двуетажно легло.

3

двуетажно легло с бюро и стълба, в redoute interieurs

КУПИ

447, €87, в La Redoute Interieurs

Максималната оптимизация на пространството е този гениален дизайн на модела Meeting. Учебната зона е много просторна и е напълно отделена от леглото, дори ако решите да инсталирате компютър или детето ви да учи с таблет.

4

Младежки двуетажно легло с диван

474 €, в ManoMano

Ако детето ви плаче за малко независимост, то ще хареса това предложение от ManoMano. Има всичко: легло и диван, който се превръща в легло, ако дойде приятел.Моделът Fantasy е много лек поради металната си конструкция 90 x 190 cm и обръщаща се стълба за поставяне от двете страни.

5

Дървена къща с две легла

€699, в Maisons du Monde

Фирмата Maisons du Monde създава уникална атмосфера с тази структура, от естествена борова дървесина, с покритие във формата на къща. Вашите деца ще създадат един много специален свят в това малко убежище с две двуетажни легла, в 90 x 190 см.

6

Три легла в едно

259, в Ikea

Ikea винаги е пред нашите нужди със страхотни идеи, като структурата на Vitval. Представлява двуетажно легло в две височини, което крие трето легло в случай, че имате гости. Тази уникална структура, колкото практична, толкова и оригинална, е с размери 90 x 200 cm.

7

Легла във формата на влакче

429 евро, в Leroy Merlin

Това предложение на Leroy Merlin има голямо пространство за съхранение с голямо долно чекмедже и вертикален шкаф. Дизайнът Tana, в цвят дъб и бяло, е във формата на влак, за да се възползва максимално от пространството в малка стая. Леглата са за матраци с размери 90 х 190 см, но не са включени.

8

Двуетажно легло в скандинавски стил

€899, в Kenay Home

Дизайнът Obie, от Kenay Home, се адаптира към размерите на спалнята. Дървената конструкция е фиксирана, но долното легло може да се мести, за да се създадат различни комплекти обеми, дори е възможно да се постави малко бюро или нощно шкафче от едната страна.

9

Светла спалня

579 евро, в Maisons du Monde

Колекцията Newport е съобразена с нуждите на детската спалня. Мекият лак на това двойно двуетажно легло е идеален за стая с морска атмосфера. С долно чекмедже за играчки, в 152 x 102 x 206 cm.

10

Двуетажно легло във формата на замък

376,65 €, на Amazon

Моделът Camba, от Vidal XL, е много устойчив и безопасен. Размерите с пързалката са:: 208 х 230 х 185 см. Предпочитате дворец за принцеси или замък за воини?

11

Форма на лондонския автобус

534, €99, в ManoMano

Това е много специално парче, поразително и живо. Двуетажното легло London, което се продава в Mano Mano, е подходящо за възрастни, но ще подлуди децата. Всяка вечер лягането ще бъде приключение с този хубав автобус, където мечтите ви ще се сбъднат.

12

За цялото семейство

325 €, на Amazon

Това е оригинална и много специална метална конструкция, защото има място за спане на дете и двойка. Това тройно двуетажно легло има легла с легла, чиито размери са: 90 x 190 cm и 135 x 190 cm. Стълбата и парапетът са с дизайн против падане.

13

С разтегателни легла

2696 €, в Abatbles.es

Ако предпочитате или трябва да поддържате спалнята си свободна през деня, сгъваемите легла са решението.В тази спалня затвореното двуетажно легло не заема място и е интегрирано с предната част на шкафовете. Но освен това е супер декоративен с дигитален печат. Принадлежи към младежката програма Life Box на фирма Lagrama, на Abatibles.es, и включва вискоеластичен матрак с дебелина 20 см

14

U-образна

310, €50, в Amazon

Решение, когато има малко място и е необходимо отделно място в спалнята за всеки брат или сестра за учене и писане на домашни. В тази стая леглата образуват L и има две учебни зони; един под високото легло, а вторият в подножието на ниското легло. Композиция от масивно дърво от Amazon.

15

С учебен район

€2917, в Кибук

Композицията на спалнята Flow на Kibuc се опитва да даде на братята независимост. Разпределен е в L-образна форма, с голямо бюро, с чекмеджета за съхранение на ученически пособия и макси чекмеджета за улесняване на реда и съхранение на спално бельо или междусезонни дрехи.

16

Много евтини двуетажни легла

149 евро, в Ikea

Ikea променя облика на вашия дом на много конкурентни цени, още повече, когато става въпрос за детската спалня. В борово дърво двуетажното легло Mydal от Ikea излъчва естественост.Перфектен за еко-вдъхновена и ръчно изработена спалня. Неговият цвят, зърно и възли хармонират с всеки цвят и бяло. В тази стая тя придобива много нежен сладък въздух с розовите мазки на четката. Двуетажно легло Mydal, от Ikea.

17

Пълни чекмеджета

€749, на Amazon

Пространството за съхранение и редът няма да са проблем с този практичен дизайн. Разполага с две двуетажни легла със съответните им матраци, голям долен скрин и стълба със стъпала, в които има чекмеджета.

18

Таванско легло с бюро и диван

929 евро, на Amazon

Двуетажните легла не винаги са съставени от две легла… В тази спалня двуетажното легло има единично таванско легло, бюро и диван за четене. Много завършен дизайн Deco In Paris, за продажба в Amazon. Също така е идеален за мини жилище тип студио.

19

Естествен стил

769, в Banak Importa

Горната преграда за легло е идеална за това двуетажно легло с две легла, от естествено дърво и бял лак. Конструкцията е завършена с три практични долни чекмеджета. Размери: 202 x 113.8 x 153.7 cm

20

1499 €, в Хабитат

Milk е компактен дизайн с две долни чекмеджета, в синьо-сиво, като стълбата. Той е много функционален, благодарение на страничен рафт и вертикален шкаф. Горното легло има парапет и лесен достъп с три стъпала.

Популярна тема