4 Направи си сам табли, които можете да направите за вашата спалня

4 Направи си сам табли, които можете да направите за вашата спалня
4 Направи си сам табли, които можете да направите за вашата спалня
Anonim

1

Таблата с практични джобове

Син, Текстил, Саксия, Аква, Лазур, Интериорен дизайн, Букет, Тюркоаз, Спално бельо, Аранжиране на цветя,

Покрийте старата си табла с морски плат и направете няколко чанти за очила, книга, крем за ръце… Плат Stivali Raya Azul, от Leroy Merlin.

2

Таблата с рамка

Стая, Легло, Спално бельо, Текстил, Спалня, Стена, Спално бельо, Чаршаф, Мебели, Интериорен дизайн,

Обновете тапицерията на таблата с ленен плат и го обрамчете със смърчови летви. Тапицирана табла, странична маса и лампа, от El Globo Muebles. Дървени летви, от Leroy Merlin.

3

Таблата на рафта с декоративни букви

дървени букви на таблата

Внимавайте какво слагате на рафта. Избягвайте да го претоварвате с тежест, тъй като вие спите отдолу. Спално бельо и възглавници от A Loja do Gato Preto. Маса и лампа Arstid от Ikea. Декоративни букви от Polonium 209 (от €9).

МАТЕРИАЛИ

- Рафт от масивно дърво (това е моделът Ekby Tryggve от Ikea).

- Багрило (това е Behandla green, от Ikea).

- Две опори (това са Ekby Hall, от Ikea).

- Четка, ниво и отвертка.

- Линийка и молив.

- Пластмасови тапи

- Винтове.

СТЪПКА ПО СТЪПКА

Добро решение за табла е да поставите рафт върху леглото, прикрепен към стената със скоби. Първо боядисайте рафта в желания от вас цвят и докато съхне, изчислете разстоянието, на което ще го поставите. Поставете го на височина, която ви позволява да се облегнете назад, за да четете, без да удряте главата си в него. Поставили сме го на метър от леглото. Начертайте тънка права линия с молив. За да направите това, помогнете си с нивелира и така избягвайте усукване. Завийте скобите към дъската и поставете долната част на скобата върху линията, която сте начертали.Маркирайте мястото, където ще завиете винтовете, поставете дюбелите в стената и накрая завийте рафта. Готово е за декориране с каквото изберете!

4

Таблата, изработена от дъски

Поставете 4 дъски хоризонтално и ги свържете отзад с 2 вертикално фиксирани летви. След това боядисайте всичко и го шлайфайте, за да постигнете износен ефект. Банкет, от El Globo Muebles. Ваза и лампа от Los Peñotes. Синя картина от Leroy Merlin.

Популярна тема