15 красиви и просторни гардероби за дрехи

15 красиви и просторни гардероби за дрехи
15 красиви и просторни гардероби за дрехи
Anonim

Когато оборудваме спалнята си с полезен и функционален гардероб, за предпочитане е да използваме такъв, който се вписва правилно в декорацията и се превръща в основен ресурс за съхранение на дрехи и други аксесоари. Затова искаме да ви представим тази селекция от 15 красиви и просторни гардероби за дрехи.

Със сигурност сте обмисляли повече от веднъж възможността за смяна на гардероба в стаята Могат да възникнат следните ситуации: станало е твърде малко, че сме завършили или че не е естетически свързан с останалите ресурси. В този смисъл трябва да вземем предвид възможността за промяна и да изберем такава, която да отговаря на нашите обстоятелства и стила на нашата къща.

Избор на правилния шкаф

Изборът, който правим, трябва да се фокусира преди всичко върху пространството. Удобно е да изберете мебел, която е широка и дълбока, само тогава ще можем да съберем максимален брой дрехи. Ако търсите практични решения за съхранение на дрехи, рафтовете ни позволяват да поставим тази, която ще се сгъва, по същия начин, по който е добре да имате закачалка за дрехи, за да закачите други дрехи: блейзъри, сака, ризи и др.

На второ място, трябва да имаме предвид, че стилните шкафове са най-подходящи за декориране на дома. В крайна сметка ние търсим дизайн, който е атрактивен и фин, който може да пасне идеално на останалите ресурси. Само по този начин ще постигнем динамична и спокойна среда, която да подобри имиджа на нашата къща; Освен това е идеален, ако искаме да обособим съблекалня.

В идеалния случай се събуждаме всяка сутрин и намираме красив и декоративен гардероб. Цветовете играят важна роля, така че ние избираме този, който най-добре отговаря на стила, който имаме у дома или в спалнята. Най-хубавото е, че се огледате около себе си, визуализирате как би се вписало на мястото и би било идеалният формат за организиране на дрешника.

Красиви шкафове за вашия дом

Разнообразието от шкафове е много голямо. Предлагат се с обикновени, сгъваеми или плъзгащи се врати. Могат да бъдат намерени и с красив дизайн или интересна външна декорация. Друга възможност е, че имат огледало, което никога не пречи да погледнете външния вид, който носим. Всичко е въпрос на избор на прототипа, който най-добре подхожда на стаята, дори ако това са детски шкафове или за младежки стаи.

От друга страна, трябва да обърнем внимание на друг важен аспект: размерите. Има по-тесни и по-сложни, които дълбоко в себе си предават интересна естетика, но ако искаме голям модел, който се адаптира добре към пространството и е дълбок, всичко е въпрос на това да се адаптира добре към пространството и благоприятства възможността за организиране на интериора на килера.

Накратко, ако искате да разсеете съмненията си и да получите някои добри идеи, преди да купите гардероб, ние ви показваме някои значими примери, които като цяло ще ви помогнат да намерите най-добрия пример за вашият дом.

1

Двуцветен функционален шкаф

Стая, Интериорен дизайн, Лилаво, Рафтове, Спално бельо, Рафт, Шкаф, Интериорен дизайн, Килим, Виолетово,
Стая, Интериорен дизайн, Лилаво, Рафтове, Спално бельо, Рафт, Шкаф, Интериорен дизайн, Килим, Виолетово,

С интериор в цвят слива, Salvador предлага много място за съхранение. Издълбан от мангово дърво и подсилен от състарен ефект, той ще добави характер към вашия декор. Продава се в Maisons du Monde (€769,90).

2

Гардероб в скандинавски стил

дърво, стая, етаж, вътрешен дизайн, настилка, текстил, твърда дървесина, килим, приспособление, таван,
дърво, стая, етаж, вътрешен дизайн, настилка, текстил, твърда дървесина, килим, приспособление, таван,

Искате ли да придадете на спалнята си декорация в естествен стил? Изберете модела Hurdal от борово дърво, класически материал в скандинавските мебели. От Ikea (€399).

3

Много практичен гардероб

Стая, Интериорен дизайн, Рафтове, Спално бельо, Праскова, Рафт, Спално бельо, Спалня, Гардероб, Дрешник,
Стая, Интериорен дизайн, Рафтове, Спално бельо, Праскова, Рафт, Спално бельо, Спалня, Гардероб, Дрешник,

Гардероб с трик: рафтовете от вътрешната страна на вратата ще ви помогнат да се възползвате максимално от пространството и да организирате всичките си неща. От Car Möbel (€599).

4

Гардероб с органайзери

В зависимост от дрехите, които носите най-много, разделете вътрешността на няколко отделения; използвайте рафтове, решетки, кошници и опори, които отговарят на вашия вкус. Ако мислите да поставите гардероб, този цвят патладжан, за продажба в Leroy Merlín.

5

Уникален шкаф

Модел Odda в черно и бяло: оригиналното разпределение на чекмеджетата ще ви позволи да отделите и подредите дрехите си по ваш вкус. Размери: 120 х 200 см. От Ikea (€249).

6

Черен железен шкаф

Модел Edison: дизайн на метална конструкция и индустриални форми, вдъхновени от шкафчетата на старите фабрики. От Maisons du Monde (€599,90).

7

Огледален шкаф

Този шкаф от махагоново дърво, с античен вид и полирани ръбове, предлага изобилие от вътрешно пространство поради големия си обем; Преди да го купите, проверете размерите и се уверете, че пасва във вашата стая. Той е с размери 1,72 х 0,65 х 1,08 m. Това е от Car Möbel (€799).

8

Плъзгащи се врати

Все още не знаете как да подредите гардероб? Това е идеално за съхранение на всички ваши дрехи. Има плъзгащи се врати, които се адаптират добре към пространството, не се сблъскват естетически и предлагат много вътрешно пространство, този модел е идеален за ежедневна употреба. От Amazon (218, 30 €).

9

Гардероб по поръчка

Модел Pax, в тюркоаз; добрият избор на аксесоари и вътрешни органайзери ще ви позволи да увеличите многократно възможностите за пространство в този гардероб. От Ikea (321 €).

10

Етнически очарователен гардероб

Моделът Namaste, изработен от резбовано дърво в бяло и сребристо, пресъздава ориенталска атмосфера, пълна с мекота, която ще ви пренесе в Индия. Продава се в Maisons du Monde (€1199).

11

Гардероб със сгъваеми врати

Сгъваемите врати са много практични и функционални; Позволяват по-добър достъп до вътрешността на шкафа и заемат по-малко място при отваряне. Ще намерите модела на Picasso в Leroy Merlin.

12

Гардероб с щедри размери

В случай на споделяне на гардероб и за да запазите пространството на всеки от тях, най-добре изберете двоен гардероб, като модела Marc, дизайн с плъзгащи се врати, които спомагат за максимално оптимизиране на пространството. От Conforama (€439).

13

Изискан гардероб

Естествен и автентичен чар: Този леко състарен скрин от мангово дърво е идеален за елегантни спални. Модел Persiennes, от Maisons du Monde (€1799).

14

Подвижен шкаф

Разглобяеми платнени гардероби, като този от El Corte Inglés, имат множество предимства: те са евтини, лесни за инсталиране и могат да решат проблеми с пространството.

15

Прост модел

Ако не искате да усложнявате живота си и предпочитате прост, основен и елементарен гардероб, този модел предлага всякакви отделения за поставяне на лични вещи, бельо в чекмеджетата и голямо пространство с вратиза закачане на всякакви дрехи. От Amazon (€237).

Популярна тема