20 Подови и стенни портманта за пътеки

20 Подови и стенни портманта за пътеки
20 Подови и стенни портманта за пътеки
Anonim

Обикновено не е много обичана мебел или аксесоар, но въпреки това решава повече от едно гласуване, когато се приберем у дома. Поставянето на закачалка за портманта в антрето може да бъде идеалното решение за поддържане на реда веднага щом влезете. Но ще откриете, че в спалнята или банята те също могат да бъдат много полезни.

Събрахме най-красивите модели портманта и стенни куки, за да можете да окачите палта на входа на къщата, кърпи в банята или дори закачалки в спалнята за ежедневни дрехи. Въпреки че ви препоръчваме да поставите магаре в спалнята, нормално е през цялата седмица да се натрупат много камъни, тези подвижни дрехи, които винаги се оказват натрупани на стола или на пейката в подножието на леглото.

За поддържане на определена организация с вашите чанти, тези модели портманта и куки също са много практични. И шалове, шалове през зимата

Избягвайте ежедневните дрехи и аксесоари, тези, които сваляме веднага щом се приберем у дома и обличаме всеки път, когато излизаме, разпръснати из всеки ъгъл на къщата и решавайте проблема с търсейки всяка дреха в различна стая, определяйки им място.

Антрето е добро място за поставяне на портманто с достатъчно капацитет за палта, чанти и шалове. И ако поставите пейка за обувки, за да събуете обувките си веднага щом се приберете, ще избегнете внасянето на мръсотия от улицата в къщата. И с мръсотия, вируси и бактерии, които в крайна сметка могат да засегнат здравето ни. И разбира се избягвате безпорядъка у дома. Накратко, това е една от онези спомагателни мебели, които решават много, струват малко и заемат минимално място. Какъвто и да е размерът на вашата къща или антре, вие ще намерите модел, който отговаря на вашите нужди.

Тези предложения имат всички шансове да се превърнат в краля на дома благодарение на оригиналния си и иновативен дизайн. Те са дизайнерски портманта в различни стилове: винтидж, модерни, оригинални и дори забавни, като куките във формата на хора, катерещи се по стената, те са супер сладки.

1

Стълба като закачалка

дизайнерска стълба закачалка и куки за стена

За кратко време стоящите стълби заеха важно място в класацията на декоративните аксесоари. Това свободно стоящо предложение, закачалката Drab Zieta от Prozess Design (€290), е ясен пример за това.

2

Барове и рафтове

бар на стената за окачване на дрехи

Разгледайте тази идея: рафт за по-малки чанти и бар, където тениски и якета висят от закачалките си. Можете също така да организирате носни кърпички и шалове на бара, директно окачени. Всичко от Ikea.

3

Децата също

стенна портманто в детската стая

В стаята им поставка, за да приготвят училищната си униформа или дрехите за следващия ден, якетата, раниците си… По този начин те ще се научат да организират стаята си сами по лесен начин.

4

На манекен

реколта манекен за окачване на дрехи

Както в шивашко ателие, поставете манекен в съблекалнята или спалнята си и натрупайте дрехи върху фигурата му. Можете да намерите много подобен манекен в Amazon за €79,99.

5

Незабележими кукички за дрехи за стена

дизайнерски куки за стена

По-елегантно и дискретно е предложението на Prozess Design (модел Zieta). Закачалки за портманта от неръждаема стомана, формовани в кръгла форма, за да украсят стена във вашето антре, което ще ви помогне да поддържате ред.

6

Светли дървета, които са портманта

закачалка за дрехи на дърво

Тези малки светещи дървета също са закачалки за дрехи. Предложение за дизайн, изпълнено със стил, за да добавите оригиналност към къщата. Това е моделът Tree light от Bonaldo (приблизително 622 евро).

7

Уникални идеи за антре

стенни куки за палта с птици и сърце

В същия дух е моделът Birds and heart от Domestic (€50). Оригинална и функционална идея за антре, която ще хареса и на децата.

8

Закачалка типи

триножник за дрехи

Други предложения за пода за окачване на палта и по-артистични аксесоари могат да бъдат тези малки дървени произведения на изкуството под формата на "типиси". Това е моделът Tripod на италианската фирма Officinanove Design. Предлага се за €319,36 на mohd.it.

9

Три

Следвайки линията на оригиналност, която обединява всички предложения, които ви представяме, е моделът Buddy, на Umbra. Трима „човечета“, които ще се катерят през коридора ви, за да държат дрехи и аксесоари, когато пристигнете. Можете да закупите комплект от три портманта на Amazon (50,72 евро).

10

Скандинавски закачалки за дрехи

Тези две стенни портманта от италианската фирма Qualy са модел Scoiattolo (€14). Те ще се впишат идеално в зали, където цари северната атмосфера.

11

Магаре за палтата в антрето

Още едно предложение, вдъхновено от класическите магарета за съхранение на палта и обувки на входа на къщата ви. Предлага се в El Corte Inglés (€35,95).

12

ПАЛЕТИ TALAVERA SL

Палетна стенна закачалка за портманта с 2 рафта и куки

39,95 €

Ако харесвате „Направи си сам“, естетиката на палетите и искате да изберете какъв цвят да дадете на портмантото си, този модел е най-добрият вариант.

13

Скандинавски

Стенни портманта в черно

26, €99

За по-минималистични или скандинавски среди, тези портманта са красиви.

14

IKEA

FJANTIG Кука за стена

5,00 €

Страхотно сладки тези стенни кукички във формата на стол. Комплектът от 3 бр.

15

SONGMICS

Най-продаваната закачалка за портманта

32,99 €

Той е метален и бял лак (предлага се и в черно).

16

HOMCOM

Метална закачалка

39,99€

Със забавна форма на дърво и кръгъл рафт за чантата.

17

KungFuWood

Дървена закачалка с форма на кактус

118, 98 €

За вас маниаци на кактуси… Тази закачалка за портманта с 6 куки е супер готина.

18

Taotigzu

Закачалка за дрехи с пейка

79,99€

Да свалите обувките си (и да си обуете обувките). Супер удобно.

19

HOMCOM

Поставка за дрехи с кръгла маса

35,99 €

Маличката е супер практична за оставяне на ключовете, гела за ръце… и всичко, което носим в джобовете си.

20

Kave Home

Бяла закачалка за палто Челси

99, 99 €

С 5 закачалки и 4 копчета за окачване на чантата.

Популярна тема