Клавиши в скандинавски стил

Клавиши в скандинавски стил
Клавиши в скандинавски стил
Anonim

Ако скандинавският стил се характеризира с нещо, то това са неговите уютни стаи, обвити в минимализъм. Простотата и строгостта завладяват тези имитирани домове по целия свят. Даваме ви десет ключа, за да можете и вие да го постигнете.

1

Строги икономии

Дърво, водопроводна инсталация, имот, стая, стена, мивка за баня, кран, под, мивка, водопровод,

Първият ключ е основен в стиловете на декорация, характерни за Северна Европа. Изгледът на скандинавските домове е не по-малък. Строгостта в украсата разкрива голямата умереност на всеки избран предмет. И строгостта също, хроматична. Малко щампи и предпочитание към неутрални и плътни цветове.

Предложението за изображение е от Ex.t.

2

Топлина

Кехлибар, правоъгълник, устройство за показване, фотография на натюрморт, квадрат,

Скандинавските домове, подобно на останалите околни страни, се характеризират с интелигентно постигане на топлина в дома, за да се изправят срещу силния студ навън. Осветлението и мъдрата комбинация от текстури и облицовки като тези на изображението постигат вкусни стаи.Комбинацията от златни метали и полупрозрачно издухано стъкло добавя топло усещане.

На изображението, предложения от Джонатан Адлер.

3

Елегантност

трапезария в скандинавски стил

Понякога северноевропейският декор ни напомня за домовете от 50-те години на миналия век, където елегантността на арт деко докосва всеки ъгъл със своята магия.

На изображението предложение от Maison du Monde.

4

Геометрия

Вкусът към изчистените линии на скандинавския стил без съмнение ни кара да търсим обекти с геометричен дизайн, за да украсим обкръжението.

На снимката, буркан Primark с капак (€4).

5

Минимализъм

Вкусът към декоративните къщи във всичките им версии се увеличи през последните сезони. Всички те, проектирани в рамките на чист минимализъм, незаменими в стаи, декорирани в съответствие с насоките на скандинавския стил.

На изображението предложението Mad Lab Shop.

6

Модериране

По отношение на градинарството, декоративното задържане също е забележимо. Саксии с оригинални дизайни, които не излизат по допирателна и внимателно следват спокойствието на останалите детайли.

7

Натурализъм

Следвайки натуралистичната пътека на скандинавския стил, скандинавските домове имат специално предпочитание да окачват по стените си всякакви обновени дизайни на класическите рога на северен елен, едни от най-типичните животни в района.

8

Чистота

Благодарение на внимателна декорация, която следва двете предишни песни, се постига чистота в средата. Празните обекти са ключът. Тази декоративна къща е от Boho Deco Shop.

9

Простота

Опростеността на всяка стая е фундаментална. Правите и изчистени линии обличат всеки ъгъл, като по този начин оставят място за спокойствие благодарение на леко натоварените структури.

Това предложение за баня е от Ex.t. Умивалник за повърхностен монтаж върху шкаф с чекмеджета в неутрални тонове и подходящи рафтове, всички в прави линии.

10

Трезвеност

Маси, случайни мебели, дивани… Внимателни стаи благодарение на сдържания дизайн на мебелите.

На изображението маса от MDF и борова дървесина с крака Westwing.

Популярна тема