Отворете хола си навън

Отворете хола си навън
Отворете хола си навън
Anonim

Прозорецът е чудесна възможност да се насладите на онова усещане за перспектива, което разширява къщата в открити пространства. С подходящо ограждане всекидневната се слива с градината или терасата в търсене на простор, чист въздух и ярка лятна светлина.

1

Играйте с контрастите в хола

Стая, Интериорен дизайн, Под, Стена, Дом, Интериорен дизайн, Всекидневна, Таван, Стайно растение, Дизайн,

По принцип заграждението обикновено се изработва в същото покритие като стената, така че да е по-добре интегрирано. В случая обаче имаше толкова много фокусни точки - скосеният таван, камината, дори масичката за кафе, изработена от палет, че беше избрана облицовка с тъмни профили. Само по този начин той успя да заеме важно място като архитектурен елемент и между другото да маркира хоризонтален разрез, който компенсира неравномерността на помещението и балансира пространството. Шезлонг, от El Globo Muebles. Таванната лампа е от Gunni&Trentino.

2

Зали с колони и прегради

Стая, Етаж, Интериорен дизайн, Подови настилки, Дърво, Маса, Мебели, Интериорен дизайн, Диван, Таван,

Не винаги имате стена без препятствия.Строителните стълбове и водосточните тръби могат да бъдат спестени с две симетрични заграждения, с профили в еднакъв завършек и идентични щори, които подобряват усещането за непрекъснатост. Трапезна маса, столове и килим, от Chalet Novaforma. Диван, от Galerías del Tresillo.

3

Врати към екстериора

Интериорен дизайн, Обзавеждане, Синьозелено, Праскова, Боя, Творчески изкуства, Тапети, Кокеликот, Флорален дизайн, Дръжка,

Ако смяната на вратите не е възможна, едно от решенията е да се редува ново външно крило - с термично прекъсване и двоен стъклопакет, за да се гарантира плътността му - с вътрешна дървена щора.

4

Облечете всекидневната със щори

Ролетните щори са отличен вариант за обличане на заграждение от стена до стена. При повдигане остават фиксирани на минимално място до тавана, за да е напълно свободен проходът от дневната към терасата. Градински мебели, от Cado. Холната маса е по дизайн на Inma Barata. Столове, от Pilma.

5

Панелни врати

Очарованието на тази врата се крие в белите лакирани дървени панели. Неговият дизайн, в най-изчистения британски стил, е перфектен декоративен ресурс за обявяване на преминаването от всекидневната към градината. Лампа, от Икеа. Водопад, от KA International.

6

Инсталирайте сигурна плъзгаща се врата в хола

Големите стъклени кутии изискват устойчива система на отваряне. Водачите трябва да издържат значителната тежест на вратите, докато релсите трябва да улесняват плъзгането на крилата без риск от износване. Фотьойл и поставка за крака от колекцията Maia, проектирани от Patricia Urquiola за Kettal. Диван, Форма Мебели.

7

Със странични капаци

Комбинацията от щори и завеси ни позволява да разрешим често срещан проблем: този, който възниква, когато от двете страни на заграждението част от стената остане гола. Паданията на завесите отстрани на стъклените врати обединяват целия фронт, който с този ресурс изглежда по-широк, отколкото е в действителност. Диван, фотьойли и холни маси от Becara.

8

Възстановени врати

Малките градски балкони също допринасят за подобряване на тази дългоочаквана проекция към екстериора. Някои сгради имат великолепни стари дървени врати с месингови фитинги и традиционна система за затваряне, която обогатява интериора с величествен вид.Струва си да ги възстановите и да ги превърнете в идеалния фон на всекидневната, например за кът за четене, с уникален фотьойл; като този от Home & Garden.

9

Дневна с две среди

Заграждението не е просто стъпка към терасата. Основната му мисия е да осигури естествена светлина на интериора. В тази стая L-образният етажен план направи възможно създаването на по един за всяка стая: всекидневна и трапезария. Между двете е направен прозорец, който осигурява допълнително осветление на пространството. Диван Roche Bobois. Пуфове, от Maison Decor. Маси, от Teak Kayú. Щори, от фирма Cortinova.

10

Стъклени стени за интегриране на градината в декорацията на всекидневната

Поддържаната градина около къщата е добавена стойност, ако е визуално интегрирана като част от декорацията. Не е препоръчително обаче да се правят заграждения от пода до тавана в цялата стая. Наличието на стени, дори наполовина под прозорците, е необходимо за поставяне на радиатори и закрепване на мебели с уютно оформление.

Популярна тема