Лятно бельо

Лятно бельо
Лятно бельо
Anonim

Заложете на щампи на палми, райе, точки и цветя в най-наситения им вариант. Донесете слънцето на вашата лятна маса чрез спално бельо!

Шарено бельо на цветя

Прибори за сервиране, Дърво, Покривка, Съдове, Текстил, Маса, Мебели, Спално бельо, Прибори за напитки, Посуда,

Големи цветя ще запълнят вашите летни маси върху цветни покривки като тази от Zara Home.

Наситени цветове, носещи радост

Крайна маса, Графика, Артефакт, Аксесоари за дома,

Нищо като озаряване на летни стаи като наситени цветове. Тази покривка ще добави весела нотка към семейните ястия. Това е моделът Маями от El Corte Inglés (€30).

Корали на масата

Покривка, сервиране, дърво, съдове, стая, текстил, порцелан, интериорен дизайн, маса, спално бельо,

Морската тенденция е силна и при текстила за обличане на лятната маса. На изображението Zara Home отпечатва бялото предложение със сини корали.

Класиките, които никога не се провалят: цветни полка точки

Класическите цветни полка точки все още са твърд залог, който никога не се проваля. Този модел е от Dalini (€22).

Покривка за маса с романтични летни цветя

Нито можете да кажете „не“на толкова романтични предложения като тези цветя, които щамповат този модел, в продажба в El Corte Inglés. Вечна класика, в летен ключ.

Раирано бельо

Както точките са гарантиран успех, така и класическите райета. Заложете на текстил като този модел на Dalini, с многоцветни ивици на бяло (22 €).

Превъзходни маси с елегантно спално бельо

Елегантността превзема тази стая, където силата е в щампа със зелено като главен герой на покривката. Страхотна идея за подреждане на масата при специални поводи. Това е от Zara Home.

Вземат палмите

Присъединете се към тенденцията: принтираните палмови листа са в тенденция в летния текстил. Приложете го, за да облечете масата си. На изображението моделът Palmeral от El Corte Inglés (€30).

Лек летен текстил

Светлите текстилни изделия, в светли цветове и с протрити шевове или с пискюли са още едно перфектно лятно предложение за сервиране на масата. Вдъхновете се от тази идея от Maison du Monde.

Градина върху покривката

Време е и за зеленчуци. Градината се прехвърля към печатането на текстил като този, предложение от A loja do gato preto.

Популярна тема