Много хубава практична дървена закачалка за портманта, лесна за изработка

Много хубава практична дървена закачалка за портманта, лесна за изработка
Много хубава практична дървена закачалка за портманта, лесна за изработка
Anonim

Като портманто или мини рафт, този аксесоар ще даде много игра в кухнята. Ако стените са светли, боядисайте ги в ярък цвят, за да се открояват.

Материали

Кабел, Инструмент, Тел, Бутилка, Електрически инструмент, Офис консумативи, Електрозахранване, Металообработващ ръчен инструмент, Чук, Електронен аксесоар,

- Дървена дъска, 30 x 80 x 1,8 cm.

- Три кръгли дървени летви с диаметър 18 и 22 см.

- Мозайката.

- Пробивна машина.

- 18 и 22 плоски бита.

- Бяла опашка.

- Метър и молив. Всичко от Leroy Merlin.

1

Предприемете действие

Пръст, Жълто, Линия, Канцеларски материали, Паралел, Пирон, Бежово, Приспособление за писане, Кръг, Офис консумативи,

Вземете една от лентите, измерете 12 см с линийката и отбележете мярката с молива. Повторете тази операция с другите две пръчки и ги отрежете на тази маркировка с прободния трион.

2

Маркирайте лентите

Дърво, пръст, твърда дървесина, пирон, канцеларски материали, шперплат, палец, байц, хартия,

Изчислете на дъската къде ще бъдат поставени лентите и направете маркировки с молива. Оставете празнина между едното и другото. След като се разпределят, направете дупките със свредлото.

3

Пробийте дупките

За да предотвратите разцепването на дъската, пробийте половината дупка от едната страна, обърнете я и пробийте останалата част. Не забравяйте да смените накрайника според диаметъра на лентата. Шлайфайте празнините, ръбовете на дъската и краищата на ламелите.

4

Поставете панделките

Фиксирайте лентите към дъската с лепило и ги поставете в съответните им отвори. За да направите това, нанесете лепилото в пролуките и в краищата на ламелите. Пъхнете ги, без да стърчат от другата страна. Оставете да изсъхне добре и закачете дъската.

Перфектното хранилище

Плитени кошници, от Leroy Merlin. Саксии и плат от Ikea. Метални купи, от A Loja do Gato Preto. Стол, от El Globo Muebles.

Популярна тема