Как да си направим фото люлка за вашата градина (видео и стъпка по стъпка)

Как да си направим фото люлка за вашата градина (видео и стъпка по стъпка)
Как да си направим фото люлка за вашата градина (видео и стъпка по стъпка)
Anonim

С палет и няколко въжета направете оригинална люлка като тази и настанете гостите на нея в забавна фотосесия. Или просто го направете за себе си, за да се насладите на моменти на почивка и четене.

Материали

Дърво, книга, мебели, растения, шперплат, твърда дървесина,

- Палет.

- Намотка въже от сезал, 50 м.

- Бяла боя.

- Бяла електрическа лента.

- Шкурка, четка и нож. Всичко се продава в Leroy Merlin.

- Бръшлян и цветя.

Стъпка 1: Шлайфайте дървото

Дърво, байц, твърда дървесина, дъска, ръка, шперплат, дървен материал,

Преминете добре с шкурка за дърво по целия палет, като наблегнете на ъглите и празнините между дъските. Навлажнете с кърпа, за да отстраните праха, нанесете слой боя с едри движения на четката в посока на зърното.

Стъпка 2: Отрежете четири парчета връв

Въже, ръка, пръст, кабел, моден аксесоар,

Разделете въжето на четири равни части, за да направите дръжките за люлката. За да предотвратите протриването на въжето, когато го срежете, увийте електрическа лента около него. Направете няколко завъртания в краищата на краищата и около седем завъртания в горната част.

Стъпка 3: Сгънете и изрежете

Прегънете всяко парче въже наполовина, докато получите две точно равни части и ги изрежете с ножа. Преди да завържете въжетата към палета, направете тест, така че лентата да е добре скрита между възлите и да не се вижда.

Стъпка 4: Завържете въжето към люлката

Завържете здрав възел отпред и зад напречните греди на палетата, както и в ствола на дървото. Съветваме Ви да е двойна, за да гарантирате стабилността на люлката, която трябва да е на около 45 см от земята.

Люлка, украсена с романтични детайли

Поставете няколко меки възглавнички върху палета и украсете струните с навит бръшлян и големи бели цветя (лилиуми, гладиоли, рози, маргаритки…). Опитайте се да ги направите естествени и ги закрепете стратегически с тел или панделки.

Възглавници, бръшлян и цветя от Los Peñotes.

Популярна тема