30-те най-красиви кофи за боклук за рециклиране

30-те най-красиви кофи за боклук за рециклиране
30-те най-красиви кофи за боклук за рециклиране
Anonim

Разширихме избора на красиви, дизайнерски, модерни, функционални и практични кошчета за отпадъци. И това е, че в момента има кофи с функция за озонова стерилизация системи, кофи с инфрачервено отваряне без докосване, със забавено отваряне и безшумно затваряне на капака. Така че погледнете по-долу и изберете модела, който ви харесва най-много и който най-добре отговаря на вашия бюджет (в крайна сметка имате най-евтините модели).

Околната среда трябва да се грижи. За да избегнем замърсяването, от съществено значение е да развием съзнание за уважение и грижа към природата.В този смисъл можем да допринесем с песъчинка. Рециклирането е необходимо действие, което трябва да се извършва ежедневно. За да улесните тази задача, нищо по-добро от това да имате контейнери, където можете да изхвърлите всички тези отпадъци; Поради тази причина искаме да ви представим селекция от най-добрите кофи за боклук за рециклиране в кухнята.

Всеки ден се генерира много боклук, така че директната намеса е удобна. По този начин трябва да използваме необходимите ресурси, с които да практикуваме рециклирането по устойчив и удобен начин Планетата се нуждае от нашето сътрудничество, следователно имаме възможността да участваме активно в нещо толкова положително, като намалете и рециклирайте отпадъците у дома.

Кофи за рециклиране у дома

Много хора имат само един контейнер за боклук, където изхвърлят всички видове отпадъци, независимо от техния материал или състав. Това е грешка, тъй като се смесват всички видове отпадъци, които дълбоко в себе си няма да се разградят правилно и не могат да бъдат използвани повторно, за да им се даде втори животЕто защо е важно да се научите как да управлявате отпадъците в кухнята.

Рециклирането е от съществено значение в ежедневието. Интересуваме се да имаме специални кофи всяка за даден вид продукт. Има различни отделения, всяко от които е свързано с цвят: жълто към пластмаса, синьо към хартия, зелено към стъкло, а останалите са за органични отпадъци.

Простият факт, че имаме модули за рециклиране в кухнята ни позволява да организираме боклука. В края на краищата, това, което необходимо е комфорт, а не усложняване на живота ни; следователно има много видове кухненски кошчета за отпадъци, които се вписват перфектно във всяко пространство.

Видове кошчета за рециклиране

Има различни модели, които пасват на всеки декоративен стил. Имайте предвид, че функционират и ще предоставят услуга; следователно няма нужда да се усложнявате с избора, идеята е те да имат прост и елементарен дизайн и да имат достатъчно вътрешно пространство; има дори някои много интересни дизайнерски кофи за боклук.

Ако разгледаме възможностите, които имаме на пазара, има много марки, които продават качествени продукти, като кошчетата за рециклиране на Amazon, Leroy Merlin или IKEA. Идеята е да изберем този, който най-добре отговаря на нашите нужди. Някои са съставени от малки припокриващи се контейнери, други са основни контейнери, трети са прикрепени към вратата на мебелите, има също кофи в ретро стил и др.

Накратко, за да имате по-обща представа за някои от моделите, които се продават, направихме селекция от най-добрите кофи за рециклиране на боклук у дома.

1

ЕВРАЗИЙСКИ МАГАЗИН

Подреждащи се рециклиращи кошчета за боклук

34,95 €

Всеки модул е ​​с вместимост 30 литра и има практична система за задържане на найлонови торбички. Цветните капачки със сладки съобщения помагат да се идентифицира всяко рециклиране.

2

Leroy Merlin

Вертикални кошчета за боклук

€12,00

От графит, тези кошчета се отличават с награден дизайн, който комбинира всичките ви отпадъци и рециклиране в едно компактно устройство. Разполага с две вертикално разположени отделения, спестяващи място с подвижен кош, който може да побере една стандартна торба или две по-малки за разделяне на различни видове рециклиране.

3

Pyramis

Кошчета за отпадъци с подвижни релси

47, €93

Модел, който можете да монтирате във вашия кухненски шкаф. Релсите ви позволяват да премахнете кошчето с две кошчета, за да ви улесни при изваждането на торбите за боклук.

4

Основи на Amazon

Автоматична кофа за боклук

113, €68

Изработен е от неръждаема стомана и има сензор за движение, така че не се налага да докосвате кофата и да предотвратите развитието на бактерии. Забавен сензор за движение за предотвратяване на случайни отваряния

5

Stangvollby

Кошче за боклук със сензор за свободни ръце

199, 99 €

Тази пълна кофа за боклук с 4 отделения разполага с вградена функция за озонова стерилизация, която автоматично убива 90% от бактериите и вирусите.

6

Smarty

Ecobin Wheelie Bin

84, €90

Практичен модел с 3 кошчета за рециклиране върху табла с колела, така че да можете да го боравите с една ръка. Произведено в Италия.

7

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЕМЕЙСТВО

Лот 3 кошчета за рециклиране

34, €99

Тези кошчета с цветни капаци са чудесни за малките в къщата, за да се научат да определят къде се рециклира всеки отпадък.

8

BARECABLE

Здраво кошче за боклук

15,50 €

Супер устойчив ретро дизайн с капацитет от 51 литра. Тази кофа за боклук е идеална за градината.

9

Shiva Green

Рециклиране на торби за боклук с дръжки

29, €90

Повече от кофи, те са големи найлонови торбички за домашно рециклиране. Те имат ребра, за да предотвратят изкривяване, а капаците имат магнитно затваряне.

10

HOMCOM

Кофа за боклук и рециклиране с 4 отделения и колела

79,99€

Компактен модел, който можете лесно да местите из кухнята благодарение на колелата със спирачки. Капакът на горната кофа се отваря с бутон, а на долната с педал.

11

Arregui

Шкаф за боклук и рециклиране

€229,00

Може би е най-елегантният модел. Това кошче за боклук всъщност е дизайнерска мебел, изработена от стомана с 4 кошчета за рециклиране.

12

KLARSTEIN

3 15 литрови кофи за боклук

173, €99

Още един модел, който харесахме заради системата от входни врати от неръждаема стомана, идентифицирани по цветове.

13

Deuba

Двойни кошчета за боклук

19,95 €

Като две сиамски близначки, тази кофа за боклук с два кръгли контейнера е много красив модел. Капаците се отварят с натискането на вграден бутон.

14

Колекционери

Кошче за боклук със зелен метален педал

99, 99 €

Обичаме стила на този зелен метален кош с елегантен педал. Предлага се и в тъмно синьо, черно и стомана.

15

ПРЕМЕСТВАНЕ НА КУХНЯ

Можете да оформите кофа за боклук

92, 99 €

Тази хубава кофа за боклук е с формата на кутия за газирана напитка, но със сензор за автоматично отваряне. Работи с инфрачервена система и избягва всякакъв контакт с капака.

16

Leroy Merlin

Кошче за отпадъци с 2 контейнера

11, 00 $

Пластмаса и задвижване с педал. В една и съща кофа и под същия капак няколко контейнера.

17

В колона

подреждащи се кошчета за рециклиране

9 € в IKEA.

Ако получите контейнер, който може да се подрежда един върху друг, можете да организирате кофа за всеки вид отпадъци в колона. Този дизайн с преден отварящ се капак улеснява работата ви. Поставете знак или стикер отпред с вида на отпадъците, които ще получи и няма да има място за грешки, когато става въпрос за рециклиране.

18

Brabantia

Интегрирани кошчета за боклук Sort & Go

€64,00

Кошчетата придружават движението на вратата на шкафа и "излизат", за да можете лесно да изхвърлите отпадъците.

19

Brabantia

Кошче за боклук от неръждаема стомана против пръстови отпечатъци

€180,00

Високите крака на тази кофа с 3 вътрешни модула за рециклиране,ще ви позволят да прахосмукате и бършете с пълен комфорт.

20

CURVER

Черно кръгло кошче за боклук

59,95 €

С елегантно матово черно покритие, този кош има капацитет от 30 литра и система за плавно затваряне, която минимизира шума.

21

Какъв капацитет?

кошчета за рециклиране

€6/куб в IKEA.

С различни размери и разграничени по цветове. Помислете колко отпадъци генерирате от всеки вид и изберете размера на кофата в нейната функция. Имайте предвид, че стъклените буркани и бутилки заемат много. Пластмасите могат да се сгъват, както и хартията и картонът. Органичните отпадъци също се нуждаят от много място.

22

Prosperplast

Комплект от 4 кошчета за рециклиране

44, €25

Няма по-добро от добре организирани кошчета за рециклиране. В този случай и четирите са подредени така, че имаме зона за отпадъци в кухнята и всичко е добре организирано.

23

Brabantia

30 литров цветен контейнер за педали

145, 96 €

Колко хубаво! Не за всички видове отпадъци, може би за органични отпадъци, по-близо, дизайнерско кошче. С педал за улесняване на отварянето. Предлага много интересен ретро стил. Този модел е с плоска страна, която се прикрепя към стената или страничната част на шкафа.

24

SONGMICS

Три в едно

85, €99

И с независими педали, за да отворите само контейнера, който ви интересува във всеки един момент. Тази метална кофа има три отделения, всяко идентифицирано на педала с цвят.

25

Brabantia

Отваря се с един пръст

146, €40

Ако имате достатъчно място и искате да покажете кофата си за боклук, това е възможно с толкова красив дизайн. Този модел също се отваря само с леко докосване на един пръст. Много функционален!

26

Prosperplast

Може да се подрежда

24, €15

Ако ви е харесала идеята за подреждащи се кошчета, те идват с цветни капаци, за да ви улеснят при разпознаването и използването им.

27

Arregui

4 кошчета с отварящ се капак

147, €31

Обичаме тези сгъваеми модули за рециклиране заради техния прост и минималистичен дизайн, изработени от стомана. Чекмеджетата се отварят самостоятелно, а кубчетата се свалят за почистване или смяна при счупване. Всичко е лесно!

28

HOMCOM

Подвижни кошчета за боклук

100, €99

Множество кубчета на релса за лесно отстраняване.Това е перфектна система за поставяне в базови единици с дълбочина 60 см. Всяка кофа може да се сваля, така че можете да ги занесете директно в контейнера на улицата и да излеете, например, стъклото или хартията.

29

Tatay

Cubic Pedal Cube

22, €50

Това кошче за боклук е бестселър в Amazon. Има капацитет от 23 литра и прибиращ се педал. Изработен е от полипропилен без BPA.

30

Rotho

кофа за боклук 25 литра с капак

33, €90

Икономичен и елегантен модел. Изработена от пластмаса без BPA.

Популярна тема