Как да опаковаме идеалния куфар Отиваме на почивка

Как да опаковаме идеалния куфар Отиваме на почивка
Как да опаковаме идеалния куфар Отиваме на почивка
Anonim

Това лято най-накрая ще можем да пътуваме и да си вземем ваканции далеч от дома. След година на пандемия и с вече ваксинирана голяма част от населението, ще можем да излезем (почти), както правехме преди COVID.

През лятото всички уикенди са "операция за излизане" и "операция за връщане", ние отлагаме ваканциите все повече и повече или ги разпределяме през летните месеци. Всички се опитваме да избягваме задръстванията и тълпите по гарите и летищата, въпреки че всички искаме да се наслаждаваме едновременно на плажове, природа и планини.Така че е време да се организирате добре, за да си починете най-накрая от дългоочакваните и дългоочаквани ваканции.

За да не са дните преди заминаване хаос и главоболие планирайте добре багажа си. От дестинацията ви за ваканция зависи много какво трябва да вземете. Ако вашият план за ваканция е плаж, слънце и плажен бар, можете да го направите лесно: бански, парео, джапанки и добър слънцезащитен крем. Но ако приключенските ваканции са вашето нещо, в багажа ви ще има по много от всичко. Така че каквато и да е вашата дестинация и вашият план, помислете внимателно какво ще ви трябва.

- След като имате представа какво трябва да вземете, помислете за куфарите Ще бъде ли достатъчен един? Ще ви трябва голям за фактуриране и друг за носене? Една раница повече от достатъчна ли е?

- Не забравяйте, че трябва да вземете зарядни устройства и кабели за мобилни телефони, таблети, смарт часовници. Платнена торбичка, която можете да направите у дома, ще бъде идеална за съхранението им и за да не пропуснете нито едно от тях.

- Ако ще пътувате в чужбина документите са много важни: самолетни билети, визи и, разбира се, вашият сертификат за ваксинация, ако вече сте ваксинирани или вашият PCR тест.

- Хигиенните продукти заслужават специално внимание. Обикновено те са течни и могат да се разлеят, така че изберете чанта, която е ламинирана отвътре, за да избегнете уплахи.

Потвърдете контролния си списък, преди да напуснете, за да проверите дали оставяте къщата добре заключена и в безопасност. Избягвайте страховете, докато сте на почивка. Ако имате познат, който може да се отбие в къщата ви от време на време, това е идеалното решение, така че ще се види, че има движение в къщата, освен че можете да поливате растенията по време на вашето отсъствие.

Всичко готово ли е? Насладете се на почивката си

Направете списък

Синьо, Съдове, Текстил, Сервиране, Писалка, Шарка, Синьозелено, Канцеларски материали, Купа, Съставка,

Вземете молив и хартия и напишете дрехите, които ще носите. Поставете ги на леглото и започнете да комбинирате вашите собствени тоалети. Когато сте изчистени, сложете всичко в куфара и ги зачеркнете от списъка. Дрехи от Renatta & Go. Ленено одеяло от Zara Home (79,99 €).

Разтягане, сгъване, навиване…

Продукт, Текстил, Червен, Десен, Чанта, Багаж, Кокеликот, Джоб, Копче, Пуловер,

Как да опаковаме правилно? Поставете най-устойчивите дрехи в основата и най-деликатните дрехи отгоре. Възползвайте се от дупките, за да поставите аксесоари и навийте пуловерите, за да заемат по-малко място. Дънки и оранжева блуза, от Renatta & Go.Ягодов розов пуловер (€13) и бельо, от Tex, на разпродажба в Carrefour.

Правилният размер

Текстил, Чанта, Багаж, Чанта през рамо, Аксесоари за дома, Колело за велосипед,

Носете куфар според дните, в които отивате на път, изберете дрехите и подредете аксесоарите в калъфи, тоалетни чанти, секции… Така всичко ще стои по-добре. Куфар Topas Multiwheel Suitcase, от Rimowa (€609/размер на кабината); в магазините на Pilma Travel Madrid и Pilma Barcelona. Калъф за очила (€17) и портмоне (€5), от Cath Kidston.

Жиците

Таблет, лаптоп, мобилно устройство… електронните устройства е най-добре да носите в ръчната си чанта поради тяхната стойност и защото могат да бъдат поискани на контролно-пропускателните пунктове.Съхранявайте кабелите в специална чанта. Този, от Wonder Travel, е от Mr. Wonderful (€19,95/комплект от 4). Калъф за таблет (€36) и калъф за мобилен телефон (€30), от Cath Kidston.

Документация на ръка

Локатори, билети, паспорти, резервации… съхранявайте всичко в държачи за карти и ги носете със себе си в дамската си чанта или около врата си. Сканирайте ги и ги качете в облака, за да ги намирате винаги. Не забравяйте да идентифицирате куфара с етикет с вашето име и адрес. От Cath Kidston: портфейл (€7) и етикет (€6).

Обувките

Балеринки, джапанки, сандали… ако ще вземете няколко модела обувки, съхранявайте ги в чанти, подметка до подметка, за да не цапате и цапате дрехите си. Възползвайте се от страничните отвори на куфара, за да ги поставите. Балерини Golden Tex (7 евро), в Carrefour. Сини джапанки с лък от Etam (9,90 €).

Бельо

Запазете джоб на куфар за бельо и бански. Или ако предпочитате, съхранявайте го в специална чанта, така че ще бъде по-защитен и локализиран. Сутиен (14 €) и слипове (6 €), от Tex, в Carrefour. Сини бикини от Etam (24,90 €/горнище и 16,90 €/долнище). Пътни чанти Wonder от Mr. Wonderful (19,95 €/4).

Чантата

Кремове, дезодорант, грим, одеколон… изберете техните варианти за пътуване или напълнете малки бурканчета с вашите продукти. Съхранявайте ги всички в козметична чантичка, като тези от Cath Kidston. Козметика, от Rituals и The Body Shop. Грим, от Catrice и Benefit.

Популярна тема