10-те основни инструмента за вашите Направи си сам проекти

10-те основни инструмента за вашите Направи си сам проекти
10-те основни инструмента за вашите Направи си сам проекти
Anonim

Домът не може да пропусне основния комплект инструменти за извършване на задачи „Направи си сам“, ремонт или всяка друга операция, която може да възникне. Винаги е добре да го имате под ръка, за да спечелите безопасност и комфорт, тъй като никога не знаете кога може да възникне повреда и дали трябва да направим бърза поправка.

Какво се случва, ако тръба се счупи? Какво да правим, ако искаме да поправим мебел? Какво се случва, ако конструкцията е развинтена? За майсторите „направи си сам“този комплект е задължителен. Ще бъде полезно да правите ремонти, да сглобявате мебели или да правите проекти „направи си сам“от нулата.Независимо дали сме аматьори или професионалисти, положително е той да намира решения в тези най-сложни моменти.

Куфарът за инструменти

Сигурно всички имаме куфар с инструменти у дома. В него можете да намерите всякакви артикули: отвертки, гаечен ключ, фреза, чук, клещи и др. През целия си живот ще прибягваме до някое от тях от време на време. В една къща може да има множество обстоятелства, които да ни накарат да използваме тези инструменти.

За да окачим картина, ще ни трябва чук, за да отстраним винт, ще ни трябва отвертка, за да направим рязане, ще ни трябва нож и т.н. С други думи, могат да възникнат различни ситуации, които ще ни принудят да използваме инструментариума. Нито е въпрос на наличие на такъв с малко елементи; по-добре да е добре оборудван и да осигурява максимална полза.

Други електронни ресурси

Електрическите инструменти също допринасят положително. По същия начин като ръчните, те имат способността да осигурят комфорт и допълнителна ефективност. Възможно е те да предложат правилните услуги в момента, в който имаме най-голяма нужда от тях и без ние да го правим твърде много усилия, нещо много интересно, ако мислим да направим реформа в дома.

Прободният трион е от съществено значение за правене на срезове, бормашината може да прави дупки или просто, ако искаме да завием, шлифовъчната машина ще полира повърхностите, за да ги остави гладки и добре полирани, трионите също ни помагат да правим прецизни и регулирани съкращения, между другото. Несъмнено всички те заслужават шанс у дома, никога не знаеш кога ще ги използваш, но те винаги са полезни, за да започнеш в DIY и да постигнеш добри резултати.

Защо да имате кутия с инструменти у дома?

Този въпрос е лесен за отговор: защото ние ще го направим полезен. По-рано споменахме, че никога не се знае кога ще ни потрябва, но ако го подготвим с подходящите ресурси за всякакви обстоятелства, ще се чувстваме много по-спокойни. В допълнение, те не трябва да се използват само когато има повреди или проблеми, те също могат да се използват за забавление и развлечение.

Всички сме съгласни, че инструментите са важни, засега можем да стигнем до това заключение. Ето защо ще вземем под внимание селекцията, която може да бъде закупена онлайн, за да се възползвате от свободното време и извършване на DIY проекти. Може би е време да започнете ново хоби, с което да развиваме креативността и произвеждаме наши собствени декоративни ресурси за дома.

1

AWANFI

Преносим куфар за инструменти

38, €11

Започнете, като си вземете куфар за ръчни инструменти. Този има 100 части.

2

ХИЧИКА

Scroll Saw

45, 56 €

За да използвате този инструмент, винаги вземайте необходимите предпазни мерки: режете върху подготвена за това повърхност, носете ръкавици и очила, които предпазват очите ви от възможни остатъци или дървени стърготини.

3

Bosch

Акумулаторна бормашина/винтоверт

99, 99 €

Така че можете да спестите време за проекти, при които трябва да завинтвате части заедно и не си счупете китките в опити!

4

Bosch

Адаптер за фреза

22, €49

Многофункционални инструменти като този (пробиване + рязане) са от съществено значение в дървообработването. С ножа можете да режете всякакви повърхности без усилие. На снимката отвертка Bosch IXO с адаптер за фреза.

5

Black+Decker

Sander

37, €29

Идеален за проекти, при които повърхностите трябва да бъдат идеално чисти, като модерен диван от палети.

6

Bosch

Свредло

163, 01 €

Основно не само за проекти „Направи си сам“, но и за поставяне на всякаква мебел или картина в дома ви. Инструментът, който винаги липсва… и никога не е там! Инвестирането в добър вариант ще ви помогне цял живот във всеки проект.

7

SKIL

Мини трион

11, 00 $

Тъй като проектите не винаги са с предвидения размер и всеки дом и кът са цял свят, наличието на мини циркулярен трион ще направи всичко идеално пасващо.

8

Електрически чук

99,00 $

За пестене на енергия, сила и преди всичко време. Например проекти с дъски за палети, където гвоздеите трябва да се забиват навсякъде, са идеални за използване.

9

Lomvum

Мултитул

45, €99

Те са много полезни за всякакви проекти „Направи си сам“с дърво, метал или малки работи „Направи си сам“с мъниста или малки материали, както и платове и пластмаси. Ще ви измъкне от повече от едно задръстване.

10

Bosch

Пистолет за лепило

33,58 €

Не можете да си представите колко приложения ще имате за този електрически пистолет за лепило.

Популярна тема