15 Шкафове за лекарства, които ще придадат деко нотка във вашата баня

15 Шкафове за лекарства, които ще придадат деко нотка във вашата баня
15 Шкафове за лекарства, които ще придадат деко нотка във вашата баня
Anonim

Неведнъж сме чували поговорката "предпазливата жена струва две". Не пренебрегвайте безопасността на вашето семейство и разполагайте с малък комплект за първа помощ с продуктите, от които може да се нуждаете в случай на спешност: водороден пероксид, лейкопластири, бинтове, памук… Има различни практични и функционални решения за съхранение във всеки ъгъл на вашата баня.

Никога не се знае кога ще имаме нужда от комплекта за първа помощ; затова добре е винаги да ни е под ръка, особено ако имаме деца. Много пъти те идват от улицата с рани, които трябва да бъдат дезинфекцирани, по същия начин, по който ние самите можем да претърпим някои щети, които изискват подходящи грижи, за да се предотвратят по-големи злини.Тези съвети за безопасност са супер практични за избягване на домашни инциденти на деца.

Как да съхранявате лекарството?

Най-препоръчително е, особено през лятото, да ги съхранявате на чисти, хладни и сухи места, винаги в оригиналната им опаковка, която ги предпазва от влага и светлина. В края на краищата, те все още са продукти, които изискват известна защита и внимание. Не става въпрос да бъдат повредени и да се превърнат в здравословен проблем.

Не е добра идея сиропите или хапчетата да съществуват заедно с тампони за уши, четки или кремове, не е добра идея. Нека не се заблуждаваме! Банята и кухнята са предпочитани места за съхранение на лекарства. Този аспект трябва да се вземе предвид, тъй като не става въпрос само за хигиена. Фактът, че лекарствата се намират във влажни помещения или в такива, които са подложени на високи температури, е контрапродуктивен, променя условията им и намалява тяхната ефективност.Ако решите за банята, тези идеи за организиране на малка тоалетна ще ви бъдат полезни.

Ако използвате кутии за хапчета, изрежете блистера, за да запазите хапчетата защитени и идентифицирани. Съхранявайте сиропите, кремовете, супозиториите и супозиториите в централната част на хладилника, тъй като те са най-чувствителни към високи температури. По същия начин трябва да имаме предвид, че аптечката е по-добре, ако не е в обсега на деца.

Къде да поставите аптечката у дома?

Въпреки че аптечката е просто функционален ресурс, тя може да допринесе за декорацията на вашия дом. Все пак трябва да оцените идеята, че вашият външен вид може да допринесе положително за това къде се намирате. Много пъти прибягваме до типичната кутия за съхранение, която обикновено крием, но също така имаме възможност да използваме елегантен и добре подреден шкаф за лекарства, който показва интересно изображение.

Има много модели. Някои по-класически, а други по-модерни или функционални. Типичните с кръста се открояват като разпознаваем символ на медицинска помощ, има и прозрачни кутии или дори кутии за хапчета с вътрешни отделения. Всички те са добър вариант да имате в модерната и функционална баня с тези 8 идеи за организация.

В случай, че искаме това да бъде ресурс и като мебели, има стенни шкафове, които пасват много добре като мебели за мивка за баня; всъщност има такива с огледало и вътрешни отделения за разпределение. Накратко, имаме различни опции, които могат да бъдат наистина полезни, ако искаме комплектът да участва и естетически.

1

HI

Стенен шкаф за лекарства с ключ

31, €23

Харесваме тази идея, която освен че е красива, е безопасна благодарение на заключващата се ключалка. По този начин децата няма да могат да го отварят по желание.

2

източникът на тялото

Бестселър

25,99 €

Комплектът за първа помощ Active Era е много пълен. Има 90 части с лед, комплект за промиване на очи и одеяло. Идеален за офиса, колата или дома ви.

3

Spetebo

За детска баня

41, €95

Метален шкаф за лекарства с матирано стъкло и илюстрации, за да стане ясно дори на децата, че в това малко пространство има всички необходими консумативи в случай на спешност. Със защитно заключване.

4

HOMCOM

Под ключ

57, €99

С полупрозрачна стъклена врата, така че можете да видите с един поглед, ако пропускате нещо. Включва чифт ключове, за да държи лекарствата далеч от обсега на зависими хора или малките в къщата

5

mDesign

Всичко организирано

19, €35

Ако обичате реда, можете да поставите различни прозрачни кутии за съхранение, за да държите приборите за устна хигиена и лекарствата, които използвате най-често, видими.

6

Lockabox

Сейф

39,95 €

Тази удобна система за сигурност на прозрачна кутия гарантира, че лекарствата не са достъпни за деца. Има капацитет от 10 литра, в 31 x 21 x 17 cm.

7

Dittzz

Преносим комплект за първа помощ

38,99 €

Тази кутия има голям капацитет и е лесна за транспортиране, така че можете да я вземете със себе си на пътуване или ваканция и да сте сигурни, че сте оборудвани за първа помощ.

8

Zeller

Винтидж комплект за първа помощ

51, €43

Тази кутия има приятна ретро нотка и е разделена на отделения вътре, включително удобна издърпваща се табла. Размери: 32 x 19,5 x 20 сантиметра.

9

Zeller

Бамбук и стъкло

64, €99

Два много елегантни елемента за стилизиране на стената на вашата баня. Материите осигуряват топлина. Размери: 29 x 12 x 31 cm.

10

Mobiclinic

Седмична кутия за хапчета

19,95 €

Не забравяйте лекарствата, от които се нуждаете ежедневно с този органайзер. Идеален е за възрастни хора, тъй като кутията за хапчета е специално проектирана за хора с проблеми с фината моторика.

11

mDesign

Кутия с панти с капак

22,58 €

Това е перфектен шкаф за лекарства, за да имате под ръка повечето ежедневни лекарства, благодарение на прозрачната си структура, с отделения и капак, в 3 x 18, 4 x 9, 4 cm.

12

Автономност

Много оригинална кутия за хапчета

13, 99 €

Обожаваме дизайна на това хранилище, за да поддържаме организирани хапчетата за цялата седмица. Всеки ден има цветна кутия, която е разделена на три части, за да разграничите хапчетата, които трябва да приемате сутрин, следобед или вечер.

13

Relaxdays

Стенен шкаф за лекарства

119, €90

Този шкаф е класически, защото има две врати и голямо пространство за съхранение на лекарства и консумативи за първа помощ.

14

MHXY

Най-елегантният шкаф за лекарства

433, €31

Украсете коридора или банята си с този стенен шкаф с огледало. Има рафтове за разпределяне на лекарствата от аптечката, които са скрити с огледален капак с дървена рамка.

15

Балви

Най-хубавият шкаф за лекарства

19, €90

Формата на линейката на този калъф е най-добрият начин за транспортиране на лекарства за бебета и деца. Включва двоен цип с дръжка за удобен достъп до вътрешността.

Популярна тема