Перфектният джин тоник

Перфектният джин тоник
Перфектният джин тоник
Anonim

Gin Tonic живее не само с джин, лимон и добра чаша балон. Ако искате да сте експерт, когато става въпрос за приготвянето на тази напитка, трябва да знаете няколко неща плюс. Ренде за цитрусови плодове, плетена лъжица и някои съставки, с които да оставите гостите си безмълвни като шушулки ванилия, розов пипер или канела от касия. Ти знаеш всичко? Ние ви казваме.

Сред всички коктейли и смесени напитки джинът с тоник е модерната напитка. Това е изкуство и предмет на култ. Експертите знаят как да го приготвят, но ние можем да започнем и да не се прецакаме.Например, дори да видите чаша, пълна с неидентифицирани предмети, плаващи, нищо не е случайно. Те са избрани внимателно. Правило в това отношение: никога не смесвайте повече от две растения в една и съща комбинация (цитрусови плодове като портокал, лимон или лайм; джинджифил, черен пипер, листа от мента, индийско орехче, ванилия или канела).

Ако имате какво да празнувате и ще организирате парти у дома, вземете си добро меню с коктейли.

Какъв джин трябва да използвате, за да приготвите Gin&Tonic

В зависимост от това дали джинът е сух, сладък или цитрусов, вашият джин с тоник ще има едно или друго небце. И всеки джин има свой тоник. Те също добавят нюанси, а някои дори са овкусени с по-силни аромати на подправки. Ще трябва да откриете коя комбинация ви харесва най-много. Ако искате да изненадате всички, пригответе Джин с нар, перфектна комбинация от вкусове.

В чаша или чаша?

Въпреки че през повечето време джинът с тоник се сервира в чаша с балон,от тънко стъкло, ако е възможно, някои хора го приготвят или предпочитат в широка висока чаша или бас.Според експерти широките чаши пречат на джина с тоник да се разшири и да не придобие вкуса, който трябва.

Ледът в Gin&Tonic

Обикновено трябва да се използват големи кубчета лед, така че да им отнеме време да се разтопят и охладят напитката, без да я разводняват (това е общо за почти всички студени напитки). Много атрактивно е да напълните леда с плодове, листа от мента… Има и кофи за лед, които правят лед под формата на сфери. о! Ледената вода трябва да е качествена, за да не добавя вкус.

Перфектният джин тоник

Преди да налеете джина (можете да направите това с шейкър за коктейли, за да избегнете превишаване на пропорциите, посочени от най-опитните бармани. 5cl чаша шот е добра мярка), охлажда чашата добре. Добавете леда и разклатете чашата в кръг, така че да залепне за стените и да охлади чашата. Можете да направите същото и с кората на плода, който добавяте, внимателно я прекарайте през вътрешната чаша.

Какъв джин харесвате?

джин с тоник, приготвен с тоник швепс кардамон

На снимката джин с тоник, приготвен с кардамонов тоник Schweppes. Според тази марка тоници, есенциите от джинджифил и кардамон, типични за Индия и Африка, контрастират с ароматите и вкусовете на флоралните джинове. Той препоръчва да го смесите с Citadelle, Gin Mare, Gvine Floraison, Seagram's или Citadelle Reserva и да завършите коктейла с два (тънки) резена зелена ябълка, за да добавите киселинна и плодова нотка към напитката. На техния уебсайт ще намерите повече указания за това кои тоници да добавите към кой джин.

В широко стъкло

Джин с тоник

"Според експертите широките чаши карат джин-тоника да не се разширява и да не придобива вкуса, който трябва."

Сладовете

Джин с тоник

"Много е цветно да напълниш леда с плодове, листа от мента…"

Плодове и подправки

Джин с тоник

Плодови резенчета, канелени пръчици, цветя от звездовиден анасон, топчета чушки… Изберете комбинацията, която ви харесва най-много.

Пълният комплект

комплект за приготвяне на джин и тоник моя комплект джин тоник с миниатюрен подарък le tribute gin

Този комплект включва всички основни неща, за да започнете в изящното изкуство на брака с джин и тоник с всичко, от което се нуждаете: чаша за балон, лъжица със спирална дръжка, цедка, метър или джигер, миниатюра на Citadelle Gin и ръководство с 5-те основни стъпки за перфектния джин тоник.Слагаш лимона.

Купете от тук

29, €90

Задайте My Kit Gin&Tonic за продажба в El Corte Inglés.

Джинът

Женева

Забравяте нещо, нали? Разбира се, не пропускайте добър джин, така че вкусът да е кънтящ. Hendricks Super Premium Gin, с много интензивни флорални и цитрусови аромати и нотки на цвете и метла от скална роза.

Купете от тук

25, €74

В Amazon.

Джин с тоник

Джин с тоник

Менюто за избор е огромно. Това е джин Bulldog и тоник Nordic Mist. Според специалистите добрият джин е също толкова важен, колкото и тоникът на висотата.

Купете от тук

19, €89

В Amazon.

Идеалната чаша

чаши за джин и тоник

Няма по-добро от приготвянето на добър джин с тоник в петък вечер след дълъг работен ден. Насладете му се, наслаждавайки се на всеки нюанс, който ще донесат подправките. За вашите гости вземете добър комплект чаши като тези на изображението.

Купете от тук

9, €99

Комплект от четири чаши за джин тоник в светлосиня чаша, в продажба в El Corte Inglés

В кристални чаши

комплект джин и тоник суха колекция неръждаема стомана

Някои хора предпочитат да пият тази напитка в широки стъклени чаши. Този комплект Balvi включва четири части, прибор от неръждаема стомана, половин лъжица, половин спирална вилица и ренде-длето за премахване на парченца или ивици черупки от всеки плод.

Купете от тук

60 €

Ренде за цитруси

ренде за цитруси

От съществено значение е да добавите нюанси на вкус към вашата напитка. С него можете да добавите лимонова кора или всеки плод, с който искате да правите иновации.

Купете от тук

8, €37

Ренде Zyliss.

спирална лъжица

Манхатън коктейлна лъжица

Спираловидната дръжка не служи нищо повече и нищо по-малко от това да не счупи мехурчетата на джин тоника, когато се добавят към шейкъра или буркана за приготвяне.

Купете от тук

7,95 €

Коктейлна лъжица Manhattan, от El Corte Inglés.

Гевгир или цедка

Продукт, метал, стомана, никел, сребро, кръг, алуминий, сребро, меч,

Цедката се използва за наливане на напитката от шейкъра в чашата за смесване. Адаптира се към устата и на двамата и позволява филтриране на остатъците от плодове, избягвайки по-силни миризми от другите в сместа.

Цедка от неръждаема стомана Manhattan, от El Corte Inglés (€7)

Незаменими подправки

Кафяв, Продукт, Лого, Кестеняво, Кутия, Правоъгълник, Кокеликот, Опаковка и етикетиране, Марка, Козметика,

Опаковката Gin&Tonic Box botanicals Regional Co.включва всички подправки, от които се нуждаете, за да изненадате с автентичен джин тоник: шушулки ванилия, розов пипер, кардамон, плодове от хвойна, канела касия, звездовиден анасон и бахар. Да стане експерт. (€49)

Допълнителна помощ

Зелено, Текст, Линия, Шрифт, Паралел, Плакат, Почерк, Кръг, Илюстрация, Продукт от хартия,

Ако имате нужда от помощ при приготвянето на вашите коктейли, оставете експертите да го направят. В „Тайната на джин тоника у дома“от Vador Lladó (издател на Now Books) ще намерите окончателното ръководство за това да бъдете кралят на тази освежаваща напитка.

Популярна тема