Тези 15 магарета за вашите дрехи са истински отворени шкафове

Тези 15 магарета за вашите дрехи са истински отворени шкафове
Тези 15 магарета за вашите дрехи са истински отворени шкафове
Anonim

Магаретата са почти като отворени килери, в които да подредите дрехите. Те са супер практични спомагателни мебели, които, когато се използват добре, са декоративни в спалнята, както и осигуряват ценно допълнително място за съхранение. Така че, ако ви липсва малко място за съхранение на вашите дрехи, чанти или обувки, вземете едно от тези магарета, за да окачите ежедневните си дрехи например или шалове и шалове, и разбира се оставете обувките си, когато се обуете. чехли, когато аз прибери се от работа.

Сортирайте дрехите

Да, приятели, поддържането на дрехите подредени е една от задачите, които изискват най-много внимание в ежедневието, ако не искате да завършите седмицата с добра планина от дрехи на стола в спалнята си или с неорганизиран килер, в който не можете да намерите нищо.Ако отделяте няколко минути всеки ден, за да приберете дрехите, които събличате, да приберете дрехите, които сте взели от сушилнята, и дори да подготвите дрехите, които ще облечете на следващия ден, ще видите, че успявате да поддържате гардероба си в идеален ред. Тази проста рутина е тази, която професионалистите и експертите по подреждане изпълняват всеки ден.

И за тази задача не можете да си представите колко полезно е да имате магаре или парабан в спалнята. Или защото чувствате, че ви липсва малко място в гардероба ви, или защото е супер практично да закачите дрехите, които ще носите на следващия ден, или палтата, които искате да имате под ръка всеки сезон… Или чантите които винаги завършват върху всеки стол или на пода.

В момента има супер хубави магарета, с модерен и актуален дизайн. Ако харесвате индустриалния стил, ще видите магарета, които са направени с нещо като тръби, има много по-шикозни модели магарета от месинг и дърво и има дървени магарета, тесни, с чекмеджета… Накратко, магарета на всички стилове и размери, така че можете дори да поставите един, ако стаята ви не е много голяма.

Вдъхновете се от тази селекция от магарета и добавете нотка стил към спалнята си. Освен това ще улесни ежедневието ви и ще избегнете ужасяващите планини от дрехи.

1

Индустриален стил

магаре за облекло индустриален стил pipa колекция

Индустриален вид и характер. Това буро с релса, два рафта и чекмедже е здрава и издръжлива мебел. Функционалността му е видимо многостранна. Това е една от мебелите от колекцията Pipa на Moycor.

2

В малко пространство

дървено магаре за дрехи

Този тип магарета или галанти са спомагателни елементи, които заемат малко място в спалнята и които ви позволяват да организирате, например, саката и палтата, които заемат най-много в гардероба.

На снимката дизайн за продажба в Car Möbel.

3

Погрижете се за закачалките

Текстил, Червено, Розово, Закачалка за дрехи, Магента, Материални свойства, Визуални изкуства, Багаж, Кокеликот, Домакински консумативи,

Както изглежда, проверете закачалките си. За предпочитане е да изглеждат добре поддържани, да са от един и същ модел в същия цвят или различни цветове… Под дрехите можете да поставите кутии или кошници за аксесоари или обувки (същите могат да се поддържат и на долната лента). Закачалка за портманта за продажба в Car Möbel.

4

Сърцебиене

галантен през нощта

Y ден.Това е практична част, така че дрехите да не се трупат върху облегалката на стол или върху леглото. Неговата функция не е да се превърне в открит гардероб, както в други случаи, а да остави дрехите за деня да се проветрят, преди да ги приберете или да подготви визията за следващия ден и да предотврати набръчкването й в гардероба след гладене.

5

Индустриал

черна стойка за дрехи в индустриален стил

Това парче има подчертан индустриален стил поради дизайна на конструкцията: симулира стари тръби.

Забелязахте ли и помощника с колела? Попълнете видяния гардероб. Идеален за един. Всичко от House Doctor.

6

В съблекалнята

магаре за дрехи

Магарешки стелажи са много подходящи за организиране на съблекалня за малко пари. Поставете няколко и организирайте дрехите си на закачалки.

В този случай съблекалнята е завършена със стоящо огледало, стол Tonet (с боядисани крака на половин височина) и килим. Резултатът не може да бъде по-закачлив.

7

Biombo

дървен параван за окачване на дрехи

Това е друга възможност за окачване на дрехи. Така че можете да подредите най-деликатните дрехи, тези, които лесно се намачкват, и да ги имате винаги готови и безупречни за обличане сутрин, без да е необходимо да слагате ютията.

Екран с лека структура, отворен. Това е от Car Möbel.

8

За носните кърпички

магаре да закачат шалове

Носни кърпички, шалове, пашмини… на стойка за магарета. Това е от Car Möbel.

9

UDEAR

Магаре с горна лента и странични куки черни

снимка

47,99 €

Това е едно от най-високо оценените магарета в Amazon (и най-евтиното!) и е супер лесно за сглобяване и много устойчиво.

10

Maisons du Monde

Оцветен в месинг метал и борово магаре

снимка

€229,00

С лента за окачване на закачалки и странични рафтове за чанти и аксесоари, това магаре е една от най-шикозните опции.

11

Магаре за малки пространства

парабан портманто Linn Brabantia

159 €

Закачалка за дрехи Brabantia Linn от парабан, предлага се в El Corte Inglés.

12

UDEAR

Закачалка за палто Donkey с двойна лента и куки

снимка

49,99 €

Ако имате нужда от допълнително място за съхранение, не се колебайте, вземете си магаре с двойна лента като това.

13

Магаре на колела

магаре за дрехи

35,95 €

Още едно предложение, вдъхновено от класическите магарета за съхранение на палта и обувки на входа на къщата ви. Предлага се в El Corte Inglés.

14

UDEAR

Багажник за магарета с голям капацитет

снимка

125, €99

Истински отворен килер с пръчки и рафтове.

15

Класическият парабан

магаре за дрехи

35,95 €

Класическите парабани с рафтове за обувки са перфектни предложения. Ще намерите тази идея в El Corte Inglés.

Популярна тема