Как да направите свой собствен булчински букет

Как да направите свой собствен булчински букет
Как да направите свой собствен булчински букет
Anonim

За да създадете модерен букет със свежо усещане, започнете с избора на най-красивите и красиви цветя. Ако изберете класическото бяло, изберете видове като рози, маргаритки, водни лилии или лалета Други видове като розмелии, божури или алекринище придайте много специална нотка на вашия букет.

Започнете, като премахнете долните листа от стъблата, за да ги направите гладки и по-лесни за задържане. За да добавите интензивно зелено между белите цветя, добавете няколко листа от перна папрат или папрат сред видовете.

Създайте основата на букета със зелени листа. След това поставете по-малките цветя в центъра, под формата на корона. Поставете едно от най-големите цветя в центъра и започнете да подреждате останалите около него, за да направите заоблен букет.

Можете да оставите някои цветя да надникнат по-леко над други.

Отрежете стъблата на около 5 или 6 сантиметра от ръката и покрийте дръжката с флористическа лента. Тази лента съдържа лепило вътре.

След като всички цветя са прикрепени, покрийте тази панделка с тюл или чул. За да го закрепите, забийте здраво карфица в стъблата.

Накрая прикрепете шифонена или копринена панделка, за да завършите дръжката.

Усмивка, Венчелистче, Цвете, Щастлив, Розово, Хора в природата, Изражение на лицето, Официално облекло, Рокля, Моден аксесоар,

Други по-креативни идеи се основават на правенето на цветя от плат или хартия. В Green Wedding Shoes ще намерите много лесен урок за създаване на оригинално гигантско цвете, което е звездата на флоралния детайл на вашата сватба с хартия.Ако предпочитате естествения детайл, можете да се вдъхновите от идеите на Mondo Floral Design.

Осмелявате ли се да носите букет Направи си сам в деня на сватбата си?

Популярна тема