18 Аксесоари за офис хранене

18 Аксесоари за офис хранене
18 Аксесоари за офис хранене
Anonim

С анти-COVID мерките, които трябва да продължим да поддържаме, със сигурност много офиси няма да активират наличните кухни за работниците, а ресторантите, в които обикновено ходите, ще бъдат с намален капацитет, така че със сигурност е добра идея да занесете храната си в офиса. Просто трябва да се организирате добре и да се възползвате от уикенда, за да направите рецепти, които ще ви служат през цялата седмица. Ако не знаете груповото готвене, е много добра техника да имате готови ястия за цялата седмица.

Ако нямате начин да затоплите храната или се налага да ядете на работната си маса, изберете студени ястия като салати, студени кремове или сандвичи. Вземете напитката си в термос.

Независимо дали имате място за хранене с колегите си или трябва да го направите на масата, ето съвети, които ще улеснят задачата за изготвяне на менюто всеки ден и преди всичко, предложения за съхранение, приготвяне и транспортиране на храна.

Тук сме избрали кутии за обяд, чаши,термоси, чанти за обяд и други аксесоари, които ще ви бъдат полезни, за да носите храна в офиса. Супер полезни джаджи като електрическа кутия за обяд, която поддържа храната топла, или USB основа, за да поддържате чаша кафе гореща, или мини еспресо машина, за да можете да приготвяте кафето си точно като у дома, прясно приготвено.

Най-лесното нещо е да хвърляте сандвичи, а има супер вкусни препарати и много пълноценни сандвичи. Но не можете да прекарате цялата година в ядене на сандвичи и сандвичи, важно е да имате добра диета. Планирайте седмичните хранения и се възползвайте от уикенда, за да оставите полуготови ястия.

Рутината се завръща, да, но след добре прекарана ваканция изглежда различно. Връщането в офиса е като връщане в училище. Нова година на проекти, които трябва да посрещнем с ентусиазъм. И ако получите нови джаджи, ще имате нова мотивация. Точно както когато бяхме деца се вълнувахме да имаме чисто нова раница, книги, моливник… Приемете връщането в офиса по същия начин. Вземете нова раница за компютър, ново куфарче, програма за учебната 2021-2022 г. и нови прибори, за да занесете обяда си в офиса.

1

WMF

Индивидуални прибори за хранене

снимка

34,95 €

Практичен калъф с индивидуален комплект прибори. Включва сламка за многократна употреба и четка за почистване. Супер практичен калъф, който да вземете със себе си в офиса.

2

Luminarc

Херметически затворени контейнери

снимка

7, 49 €

Занесете храната си в офиса в херметически затворени кутии Tupperware или обяд, за да предотвратите изтичането на съдържанието.

3

Binoster

Уникална кутия за обяд

снимка

17, 88 €

Ще бъдете обект на завист в офиса. С този практичен и идеален комплект.

4

Tatay

Термочанта

снимка

21, €49

Много пълна чанта с кутия за обяд. Освен това има няколко модела, от които да избирате.

5

Lékué

Кутия за обяд с прибори

снимка

26, 97 €

Комбинирайте паста, ориз и салати от кускус с всякакви бобови растения и зеленчуци. Има кутии за обяд, които включват чинийка като капак и подходящи прибори за хранене.

6

WACACO

Мини преносима кафемашина

снимка

54, €90

Пийте прясно сварено кафе, сякаш току-що е излязло от тенджерата.

7

топукоса

И за да не изстине кафето

снимка

18,99 €

Вземете USB поставка в офиса, за да поддържате чашата си кафе или чай топли.

8

Natuiahan

Сандвич ли сте?

снимка

8,99€

Тази торбичка за закуски с фолио е ваша.

9

Любов

Пълна кутия за обяд

снимка

19,99 €

Има тигани, които имат два или три високи съда за първи и втори ястия. Други кутии за обяд имат вътрешни отделения, така че вкусовете да не се смесват.

10

Malasmadres

Лъжица за съобщения

снимка

9, €95

Прибори за хранене, които освежават деня ви. Защото имат послание и така денят ще бъде по-приятен.

11

GHB

Електрическа кутия за обяд

снимка

28, €66

Взимате храната и я загрявате. Всичко в едно. Кой има нужда от микровълнова? За да запазите храната топла. С щепсел и адаптер за кола.

12

IKEA

Как да носим tupperware

снимка

€7,00

Без скъсани найлонови или хартиени торби. Носете храна в закачливи чанти. Това може да се пере и е устойчиво.

13

Крива

Кутия за обяд с отделение

снимка

7,50 €

Така че храната не е смесена. Малък тупер в кутията за обяд. С разделителна тава, така че можете да се възползвате от възможността да носите сутрешните закуски и в хитрост. Lunch & Go е от Curver.

14

МАМЕЙДО

А за водата?

снимка

22,99 €

Тези бутилки без BPA с практична дръжка са идеални за носене на вода или всякакви напитки в офиса.

15

Милу

И за супите

снимка

Не се отказвайте да вземете топла купа супа в офиса, вземете си термос.

16

Балви

Днешното меню на Fiambrera

снимка

16, 60 $

Хубава двуетажна кутия за обяд.

17

Rosti Mepal

Вземете навсякъде

снимка

Важно е да изберете кутии за обяд и кутии за обяд без вредни вещества. Campus е серия от чаши, бутилки и поставки за храна от фирмата Rosti Mepal.

18

Bergner

Чанта за носене

снимка

15, €90

Неопренова чанта за обяд.

Популярна тема