На училище добре оборудвани! 20 идеи за ходене на училище

На училище добре оборудвани! 20 идеи за ходене на училище
На училище добре оборудвани! 20 идеи за ходене на училище
Anonim

Всички съответстващи… или не. Илюзията да отворите раницата и да извадите подходяща кутия е неоспорима, малко лакомство, което да подарите на децата, така че първият учебен ден да бъде специален. Има колекции, които включват моливи, гуми, тетрадки и дневници. Те решават!

Толкова е важно те да идват в клас добре оборудвани, като например създаване на безопасна среда у дома, където е лесно да се концентрират, с идеи за поддържане на ред и да бъдат отговорни за организирането на нещата си. Всеки детайл ще ви помогне, като например ходене на детска градина или училище с персонализирани стикери, за да маркирате вашите учебници и лични вещи.

Особено в началото децата се нуждаят от добро планиране, за да започнат с десния крак. Ние, възрастните, имаме мисията да направим това пътуване по-приятно за тях, така че запишете тези идеи как да организирате учебната зона за връщане в училище. Тъй като не всичко е обучение, удобно е да инсталирате рафтове за съхраняване на книги и картини, черна дъска за рисуване и различни места, в случай че трябва да поканите приятели да свършат работа.

Също така няма да навреди да създадете календар, така че малкото дете да види уикендите, мостовете и коледните, великденските или летните ваканции като свои следващи цели и да им помогне да полагат усилия. Графикът на класа трябва винаги да се вижда в стаята ви, за да можете да подготвите раницата предния ден. Добър съвет е да поставите тапа на стената, евтин и екологичен декоративен вариант.

Тъй като не всичко е да правиш лакти, имай предвид вкусовете и хобитата на детето си, така че извънкласните дейности да му позволят да разгърне своята креативност с артистични часове или да насочи неудържимата си енергия с тренировки по любимия си спорт.Помогнете му да избере дисциплината, която най-добре подхожда на неговата личност, но също така трябва да го свикнете да поръчва необходимия му материал след училище. Спортното оборудване често има сложни размери, но ние имаме страхотни съвети за съхранение на спортно оборудване у дома.

Раници, калъфи за моливи, острилки, моливи и тефтери. Важен материал за всеки ученик. Направихме селекция от части, така че децата и юношите да ходят добре оборудвани на училище.

1

Целият ви комплект канцеларски материали

канцеларски материали ученически пособия

Не пропускайте нито един детайл. Така че можете да организирате бележките си и да маркирате, за да не забравите най-важното от всяка задача. Открийте всички канцеларски материали от Muy Mucho.

2

Decathlon

Раница Eastpak

снимка

19,99 €

Раници, маратонки, дрехи… Това е почти училищно облекло! В Decathlon имате всичко необходимо на малки и големи, за да ходят на училище и да дават всичко от себе си.

3

NEWUPZSI

Училищен молив

снимка

10, €95

Изборът на калъф е цяла наука. потърсете здрав модел с отделения, за да можете да организирате моливите, химикалките и маркерите.

4

Clairefontaine

Калъф за молив Астерикс

снимка

14, €48

Има хора, които предпочитат метални калъфи или моливи. Много от тях включват вътрешна табла за създаване на две отделения или височини.

5

Cath Kidston

Раница Dinosaur Jungle

снимка

30,00 $

Ще харесате раниците и моливите, които ще намерите в Cath Kidston. Изберете мотива, който най-много вдъхновява вашите деца.

6

Miquelrius

Бележници за всеки

снимка

5, 95 €

По време на курса със сигурност ще използвате повече от един тефтер и повече от един молив! Открийте 5 модела тетрадки с много вдъхновяващи послания за учебната година.

7

Саманта

Emoji Erasers

снимка

19,99 €

Гумичките се предлагат във всякакви форми, за да направят работата с молив по-забавна.

8

Принадлежности за изкуство в замъка

Цветни моливи

снимка

39,99€

Оцветяване без прекъсване!

9

Faber Castell

Двойна острилка за моливи с гумичка

снимка

4, €10

Винаги остри моливи, така че калиграфията да излезе перфектна. Тези острилки за моливи са забавни и идват с "капачка", за да предотвратят инциденти.

10

Английският двор

Вашият набор от правила

снимка

3, 99 €

11

Chilly's

Бутилки за вода

снимка

30. 00 €

Така че не е нужно да споделяте училищния шрифт.

12

Exerz

Настолен органайзер

снимка

16, 99 €

С органайзер (предлага се в 6 цвята) като този вие помагате и стимулирате бюрото си да бъде винаги подредено.

13

ZNMYDMT

Подреждащи се тави

снимка

25,99 €

На бюрото, където си пишете домашните, няма как да пропуснете контейнер за моливи и табла за папки и страници. Всичко, за продажба в Хабитат.

14

QH-Shop

Поставка за молив

снимка

10, €99

Със забавна форма на слон и с мобилна поддръжка в случай, че се наложи да следвате онлайн клас.

15

В любимия ви цвят

Чанта, Раница, Лилаво, Продукт, Зелено, Виолетово, Розово, Магента, Жълто, Багаж и чанти,

И също така изберете здрава раница. Тези в цветовете са от фирмата Faber Castell.

16

Safta

Количка за ученическа чанта

снимка

20, €36

С разтегателна дръжка и колела. Така не носят тежестта на книгите на гърба си… Защото знанието не заема място, но тежи! Предлага се в различни цветове. Подходящ за всяка раница.

17

Pokemon

Спортна чанта

снимка

18,99 €

Носете спортното облекло и аксесоарите за вашата извънкласна дейност в раница или специална чанта.

18

LIVACASA

За най-малките

снимка

19,99 €

Раници от плат с връзки. Подходящо за започващи детска градина. Имат светлоотразителна лента за безопасност на най-малките. Предлага се в 9 дизайна.

19

APLI

Регулируема корица на книга

снимка

5, €13

Тези полипропиленови корици с регулируеми капаци правят много по-лесно покриването на учебници, така че те да оцелеят през годината и да служат на други деца.

20

Mr. Прекрасно

Настолен органайзер

снимка

14, €95

По този начин ще имате предвид датите на изпитите и другите училищни дейности и ще можете да организирате домашните си всеки ден.

Популярна тема