Боядисана централна част за плетене на една кука за украса на масата

Боядисана централна част за плетене на една кука за украса на масата
Боядисана централна част за плетене на една кука за украса на масата
Anonim

Да започнете да плетете на една кука е лесно (и една от най-добрите терапии срещу ежедневния стрес). Има хиляди дрехи и декорации, които можете да направите с плетене на една кука, толкова много, че дори не можете да си представите. Не само типичните килими, които нашите баби са правили толкова много. И този занаят е един от тези, които харесваме най-много заради практичната част: направете си съд за хляб, в който да поставите мъфините или бисквитките за закуска, хляб за обяд или просто супер хубав централен елемент.

Материали

Продукт, Съдове за напитки, Пластмаса, Химическо съединение, Правоъгълник, Домакински консумативи, Лична хигиена, Общи доставки,

- Плетена салфетка.

- Боя за плат, желан цвят.

- Латекс.

- Пръчици за шишчета.

- Купа за салата с размерите на подложката.

- Кухненско домакинско фолио.

- Крафт хартия.

- Ръкавици.

1

Пригответе багрилото

Течност, Течност, Ръкавица, Купа, Ликьор, Мирто, Дестилирана напитка, Плодов сироп, Багрило, Предпазна ръкавица,

В купа за салата пригответе боята, като следвате инструкциите на опаковката. Тъй като количеството подготовка е голямо, възползвайте се от възможността да боядисате друга дреха, например тениска.

2

Боядисайте постелката

Синьо, Сервиране, Съдове, Син и бял порцелан, Предпазни ръкавици, Порцелан, Керамика, Ръкавица, Купа за смесване, Кухненски прибори,

Намокрете постелката и пъхнете дългите клечки за зъби през отворите, кръстосвайки ги: една вертикална и две хоризонтални. Потопете долната част на салфетката в багрилото и опрете пръчиците си в ръба на купата, за да създадете модерен градиентен ефект на боядисване.

3

Отстранете и източете

Ръкавица, Пластмаса, Предпазна ръкавица, Скулптура, Порцелан, Домакински консумативи, Пластмасова бутилка, Тенекия, Кухненски прибори, Наука,

След 30 минути отстранете килима от боята, изцедете го добре и го изплакнете с вода. Потопете постелката в латекса. За да направите това, разтворете една супена лъжица латекс в две или три супени лъжици вода в друга купа, накиснете постелката в разтвора, извадете я и я отцедете.

4

Оформете го

Пръст, нокът, кръг, керамика, керамика,

Постелете купата за салата с прозрачна пластмаса, обърнете я с главата надолу и разстелете постелката отгоре. Оставете да изсъхне толкова дълго, колкото е необходимо. След като изсъхне, лесно се отстранява благодарение на пластмасовия слой отдолу.

Резултатът: оригинален централен елемент

Храна, Портокал, Съставка, Ястие, Съдове, Снек, Праскова, Черупка, Керамика, Основна храна,

Можете да го използвате като съд за хляб или за тост за закуска, като купа с плодове или като декоративен централен елемент.

Популярна тема