Стайни растения в банята

Стайни растения в банята
Стайни растения в банята
Anonim

Изглежда, че банята е последното място, на което мислим да поставим красиво растение, но все пак това е едно от местата, което подобрява най-много с естествената си декоративна сила. Ето осем вдъхновяващи идеи, които да изпробвате.

Малка оранжерия

Стая, Етаж, Осветление, Подови настилки, ВиК инсталация, Интериорен дизайн, Имот, Шкаф за баня, Мивка за баня, Стена,

Защо не поставите този красив предмет на рафта в банята си? Ще има естествена светлина, растенията ще растат на идеално място и ще дават много енергия на стаята. Опитайте!

Иглолистни дървета

модерна бяла баня

Още един идеален вид за ъгъл в банята. Можете да го поставите на земята, ако растението е много голямо, в хубава метална или циментова саксия. Гледайте още: ГРИЖА ЗА ИГЛОЛИСТИ

По лози

модерна баня на ikea с растения

Лозите също са много хубави висящи видове за декориране на стаи в черно и бяло като тази баня, предложена от Ikea. Поставени на рафт или до прозорец с естествена светлина, те ще дадат много пространство на стаята.

Мащабен

модерна баня със свободностояща вана и растения

Едър вид, малко дърво… големите растения са елегантен избор за декориране на баня. Можете да скриете саксията му в красива плетена кошница, както предлага Zara Home.

Не пропускайте: ОБГРАДЕТЕ СЕ С РАСТЕНИЯ, КОИТО НАМАЛЯВАТ СТРЕСА И МОЖЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ОНЛАЙН

По стените

селска дървена баня

Включването на няколко голи клона (сухи или изкуствени), поставени на стената с помощта на уаши лента, в малки висящи бутилки или между фугите на дървото ще доведе до тази красива идея.

Мъх върху свещник

циментови и цинкови саксии с камъни и свещи

Тази красива идея от Affari е красива за декориране на ъгъл в банята. Той ще добави топлина и характер и е алтернатива за „направи си сам“, която със сигурност ще ви забавлява през есенния следобед. Опитайте го в месингови или медни съдове.

Малки клонки в бутилки и вази

свещи и растения в банята

Още една лека идея да го включите в банята в малки дози. Няколко прости клона със зелени листа в малка бутилка или хубава прозрачна стъклена ваза, която показва цвета си. Вдъхновете се от това предложение от H&M Home.

Относно спомагателното столче

декорация от растения и свещи в банята

В тази практична мебел можете да поставите не само бутилки шампоан, няколко кърпи или поднос с четки за коса. Това предложение от H&M Home ни напомня да оставим място за обикновено кафяво с клони или малка саксия.

Зад прозореца

растения в прозореца

Поставянето на рафт или стойка за растения на външната стена ще ви позволи да декорирате отвън, без да заемате място вътре в случай на малък апартамент.

Популярна тема