40 идеи за декориране на масичката за кафе със стил

40 идеи за декориране на масичката за кафе със стил
40 идеи за декориране на масичката за кафе със стил
Anonim

Масичката за кафе е отправна точка в пространства като всекидневната. Тя не само участва в декорацията, но и допринася по функционален начин. По този начин се търси хармония с околната среда чрез използване на други орнаменти и аксесоари. Затова искаме да ви представим 40 идеи за декориране на масичката за кафе със стил.

Има множество възможности, просто трябва да се оставите да бъдете увлечени от собствените си вкусове, вида на декорацията и значенията, които трябва да бъдат предадени. Всички елементи си сътрудничат в естетиката на всекидневната и придобиват известна известност; но трябва да проучите начина, по който са представени и, разбира се, да направите правилния избор за мултифункционална стая.

Как да декорирате масичка за кафе?

На първо място, трябва да имате предвид стила, който присъства в къщата. Масата ще бъде вярно отражение на приложения дизайн, особено ако искаме да търсим оригиналност и модерност с ресурси като дизайнерски таблици за влагане. Например, ако е минималистичен, той ще има чисти и прави линии, ако е бохо шик, се търси по-изтънчен и цветен щрих, ако е рустик, тогава ще бъде съставен от природни ресурси и дърво и т.н.

За да разберете по-добре как да работите върху декорирането на масичка за кафе, ние съставихме трикове от експерти по стила Емили Хендерсън, Studio McGee и Уил Тейлър от Bright Bazaar. По този начин ще знаем стъпките, които да следваме и какво да избягваме, когато използваме този тип спомагателни мебели.

Стъпки за декориране на масичката за кафе

Тези стъпки са решаващи и се превръщат в нагледна подкрепа за това, което трябва да направим. Нека се запознаем с всеки от тях:

  • Стъпка 1: Поднос. В него можете да групирате различни предмети и да ги направите да изглеждат като едно цяло; по този начин се постига повече ред. Освен това, когато трябва да изчистите масата, просто трябва да я вземете.
  • Стъпка 2: Добавете вертикалност. Вече знаем предимствата на тавите, но те имат проблем: те са много хоризонтални. За да разчупите монотонността, поставете висока ваза с кръгли форми, за да оживите средата; за това няма нищо по-добро от стъклена ваза.
  • Стъпка 3: Кутиите. Дистанционните управления или подложките не са декоративни елементи, но винаги трябва да са ви под ръка. В идеалния случай ще намерим някой полезен артикул и ще демонстрираме друг начин за декориране на масичката за кафе със стил; затова ги съхранявайте в кутия с капак и готово! Така ще получите удобна, уютна и практична всекидневна.
  • Стъпка 4: Книги и растения. Групирането на книги, които ви интересуват, е добър начин посетителите ви да опознаят вкусовете и личността ви. В крайна сметка те са идеалният инструмент за започване на разговори. Същото може да се каже и за растенията, идеални за натурализиране на околната среда и декориране на пролетна маса.
  • Стъпка 5: Скулптурни форми. Вече имаме нещо хоризонтално и нещо вертикално; така че следващата стъпка е да добавите някои скулптурни елементи. За да направите това, опитайте фигурки, свещници или естествени елементи като свежи растения или цветя. В тази област имаме възможност да работим със занаяти и декорация.
  • Стъпка 6: Разнообразието е подправката. Уверете се, че има няколко цвята и те са балансирани; дълбоко между три или пет са достатъчни. Освен това е важно да има различни текстури (дърво, стъкло, естествени влакна, керамика…). И готово!

По-долу ще намерите 40 примера за декорирани маси за кафе, които да ви вдъхновят. Не забравяйте, че тези трикове ще ви помогнат да декорирате всекидневната, но най-важното е, че резултатът е сто процента ваш.

1

Бяло, черно и жълто

стая, интериорен дизайн, жълто, зелено, хол, дом, стена, под, мебели, маса,

В центъра, таблицата с квадратен формат, която съдържа друго допълнение вътре, в случай че възникне необходимост от използването му. Конфигуриран е като маса за гнездо и е украсен с растения и други прости ресурси в минималистичен стил.

2

Дървени щрихи

стая, интериорен дизайн, хол, маса, дом, диван, мебели, интериорен дизайн, стена, под,

Друга възможност е масата да е практически на нивото на земята. Този пример е фин и елегантен, докато контрастира рязко с топлината на дърво, керамика, стъкло и книги.

3

Две в едно

обикновена керамична ваза

Защото не само това, което поставяте на масичката за кафе, трябва да изненада, но и начинът, по който избирате. Обичаме тези две маси за кафе с органична форма от La Redoute.

4

Кръгла маса

стая, интериорен дизайн, зелено, мебели, хол, маса, дом, диван, под, таван,

Масата привлича много внимание, но ресурсите, подредени на нейната повърхност, също изглеждат страхотно.

5

Романтично

идеи за декориране на холни маси

Y естествено. Тази композиция е идеална за няколко маси за кафе (тип гнездо) от дърво и с дизайн от седемдесетте. Ваза със свежи цветя и няколко свещи.

6

Златни блясъци

стая, интериорен дизайн, под, дърво, мебели, настилка, таван, диван, маса, всекидневна,

За завършване на естетиката на масата, някои елементи са подредени на повърхността, за да й придадат шикозен и модерен дизайн.

7

Докосването на дървото

идеи за декориране на холни маси

Свещи и книги на бяла масичка за кафе. Неправилният дървен поднос нарушава монохроматизма Малко мини аранжировки от рязани естествени цветя в стъклена чаша. Парче с неправилна форма, подобно на таблата, нарушава линейността на квадратни или правоъгълни маси. Реформата на тази къща е извършена от архитектите Armando Álvarez Torno и Ana Isabel Arribas Casado.

8

Винаги естествена корекция

идеи за украса на холни маси радиатор за холна маса

Ако са естествени цветя по-добре; ако подредбата е изкуствена, освен ако не е добре постигната. Идеен дизайн за организиране на парти маса.

Изработен е с стар железен радиатор и стъклен плот. Отгоре естествена зелена аранжировка в кошница, чиния и купа. Архитектът, който подписва този проект, е Кика Естарелас де Бонба.

9

Очарователни парчета

стая, интериорен дизайн, хол, дом, маса, мебели, къща, интериорен дизайн, таван, стена,

В този пример е възстановена стара маса, която има малко износени ъгли и други по-модерни елементи, метални насекоми и няколко свещи, които го успокояват в атмосферата.

10

Минимално

идеи за декориране на холни маси

Два дизайна, един върху друг, с различни размери. Книги, няколко изрязани листа и няколко лодки.

11

Земни и пастелни тонове

хол, декориран в пастелни цветове

Дървото също може да присъства заедно с метала. Това е отразено в тази таблица, която всъщност предава известна неформалност в елегантно пространство с някои джаджи, които будят известно любопитство.

12

Пълен цвят

хол с цветна дървена масичка за кафе цветни вази

Съответстващи на геометрията на килима, две странични масички като масичка за кафе. Само цветни стъклени парчета. В единия край книги, подредени в ред, и писмо над тях. Интериорният дизайн е подписан от Teresa Abaitua.

13

Керамична колекция

стая, интериорен дизайн, стена, мебели, таван, маса, хол, диван, дом, интериорен дизайн,

Чрез използването на керамика можем да украсим тази маса и да й придадем по-изтънчен щрих.

14

Малки детайли

идеи за декориране на холни маси

Вази с нотка на цвят, книги, декоративна кукла и миниатюрен дизайнерски стол. Тези таблици също са контейнери.

15

City Rustic

стая, интериорен дизайн, дърво, мебели, маса, всекидневна, диван, таван, под, дом,

На дървена маса можем да поставим сухи цветя и други ресурси, които създават селска атмосфера.

16

Макси маси

идеи за декориране на холни маси

Когато масата е голяма е важно да я украсите добре, за да не изглежда "безлюдна". Ето две правоъгълни маси една до друга, които могат да бъдат поставени в зависимост от нуждите на срещата.

Върху него книги и списания, кутия (идеална за съхранение на контролите на аудиовизуалните устройства), клетка със свещ и няколко цветни аранжировки.

17

Цветя, кутии и свещници

идеи за декориране на холни маси

Кръгла маса, всичко в центъра. Цветя, свещници, история и кутии. Ако масата има долен рафт, използвайте възможността да поставите списанията или книгите за четене.

18

Дървени кутии

стая, интериорен дизайн, хол, мебели, стена, дом, диван, под, маса, интериорен дизайн,

Много ясен контраст в сравнение със стъклената маса.

19

Кръгли линии

идеи за декориране на холни маси

Кръгла маса и декорации от заоблени линии и ниска височина. Вземете предвид височината на елементите, които украсяват вашата холна маса, защото колкото по-високи са, толкова по-нестабилни. Преминаването близо до тях може да ги накара да паднат.

20

От другата страна на масата

идеи за декориране на холни маси

Палет с колелца и обикновен декор: книги, цветя и поднос. Декорациите са разпределени така, че да заемат цялата повърхност на масата, не са групирани.

21

Три маси, групирани заедно

интериорен дизайн, стая, маса, мебели, диван, хол, масичка за кафе, интериорен дизайн, дом, оранжево,

Чаши, чинии и купи заемат централно място на тези маси.

22

С чекмедже

идеи за декориране на холни маси

Всичко на лице, но запазено от прах. Масите с чекмеджета под горния плот служат за подреждане на вашите тайни. Но със стъкления плот това е перфектен дисплей за сувенири от пътуване, наследствени вещи, колекции…

23

Зеленчукови щрихи

дърво, стая, интериорен дизайн, етаж, мебели, хол, настилка, дом, маса, диван,

Свещите, растенията и книгите се хармонизират помежду си, за да успокоят стаята.

24

Скандинавска простота

стая, интериорен дизайн, мебели, маса, под, всекидневна, настилка, масичка за кафе, твърда дървесина, диван,

Сериозност и сила в по-изискан и звучен стил.

25

Модерна класика

стая, интериорен дизайн, мебели, хол, маса, етаж, бяло, дом, таван, диван,

Начин да прибегнете до класически мебели, но с по-модерна декорация. Отново вази, купи и книги за фин елегантен външен вид.

26

На тава

хол с цветна дървена масичка за кафе цветни вази

Групирането на декоративни елементи върху подноси е удобно за разчистване на повърхността на масата за нула време.

27

Стъклени вази

дърво, стая, вътрешен дизайн, зелено, хол, етаж, мебели, дом, диван, таван,

Друг начин за декориране с използване на стъкло като естетически ориентир, който без съмнение привлича вниманието отдалеч.

28

С каменен плик

интериорен дизайн, под, стая, настилка, мебели, дом, стена, интериорен дизайн, хол, лампа,

Маса, която привлича много внимание и която е идеално допълнена от растението, което без съмнение се превръща в главно действащо лице.

29

Макси цветна аранжировка

Маса, Мебели, Венчелистче, Цвете, Диван, Розово, Букет, Интериорен дизайн, Холна маса, Интериорен дизайн,

Макси цветната аранжировка на масата винаги е ефектна. Начин да внесете цвят и ентусиазъм на мястото.

Общо бяла маса, за продажба в La Oca.

30

Цветни кристали

синьо, стая, интериорен дизайн, хол, мебели, дом, етаж, бяло, таван, диван,

Формите и цветовете привличат много внимание и директно контрастират с масата и останалите мебели в стаята.

31

Няколко маси

Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Всекидневна, Маса, Дом, Бяло, Диван, Стена, Покривка,

В композиция с няколко маси разпределете декорациите. Можете да оставите една от тях по-чиста, като опорна повърхност, но никога "гола".

Интериорен дизайнер: Susana Sigüenza Sánchez.

32

С добър текст

стая, интериорен дизайн, хол, етаж, дом, настилка, интериорен дизайн, стена, диван, рамка на картина,

Буквата "&" става основната атракция на масата, която от друга страна ясно се различава от бутилките и свещите.

33

Спокойна елегантност

стая, интериорен дизайн, етаж, мебели, маса, бяло, всекидневна, масичка за кафе, дом, диван,

Вместо да прибягваме до типичните екстравагантни декоративни елементи, ние също имаме опцията да заложим на простотата и да не губим елегантността.

34

Сладко коте

синьо, стая, интериорен дизайн, мебели, маса, дом, етаж, хол, розово, интериорен дизайн,

Кутията и вазата са по-често срещани, но котето е колекционерски артикул, който нарушава обичайната декоративна динамика.

35

Много готино

как да украсите масичка за кафе

В случая е използвана бяла кръгла маса с семпъл и семпъл дизайн, която идеално се комбинира с останалите ресурси, които са разположени отгоре и които контрастират с всеки друго за създаване на приятна среда.

36

Случайна среща

стая, интериорен дизайн, жълто, хол, маса, мебели, етаж, оранжево, интериорен дизайн, стена,

За срещи между приятели, нищо по-добро от декорирането на масата с някои основни и елементарни артикули, които създават настроение. Винаги има възможност да използвате красиви и оригинални покривки за декорация масата.

37

Кристално чисто

интериорен дизайн, стая, мебели, маса, таван, интериорен дизайн, дом, осветително тяло, праскова, къща,

Стъклото винаги е хит. Всъщност, ако го придружим с цветя, получаваме хубава и елегантна игра.

38

Естествен чар

интериорен дизайн, стая, хол, мебели, маса, дом, диван, интериорен дизайн, етаж, лилаво,

Естествеността присъства в тази изветряла дървена маса със свещи и други декоративни елементи.

39

Печелене на простота

интериорен дизайн, стая, под, настилка, стена, дом, хол, интериорен дизайн, таван, лилаво,

Вече го казахме преди: за украса не е необходимо презареждане.

40

Чай с цветя

стая, интериорен дизайн, прозорец, хол, дом, маса, мебели, стена, интериорен дизайн, диван,

Подносът със сервиза за чай определено е небрежен и изискан щрих.

Популярна тема