20 Детски шкафове за вашата детска спалня

20 Детски шкафове за вашата детска спалня
20 Детски шкафове за вашата детска спалня
Anonim

Редът в нашата детска стая е от съществено значение. От малки те трябва да научат, че всичко трябва да е на мястото си, дрехите да са добре сгънати и всичко да се съхранява според сезонното облекло, което ще се използва. Ако оборудвате тяхната спалня със забавни шкафове, съобразени с тях, те ще се почувстват по-оживени и декорацията на дома ще се обогати.

Преди да закупите малък гардероб за стаята на Вашето дете,е удобно да сравните и визуализирате различни примери, с които ще разберете своите съмнения и ще намерите повече подходящ за детска спалня.

Защо да купите малък шкаф?

Със сигурност повече от един път сте влизали в стаята на детето си и сте намирали дрехите разпръснати на различни места. За да избегнем този проблем, трябва да осигурим подходящи ресурси за поддържане на реда. Само тогава те ще разберат необходимостта да бъдат отговорни за нещата си и че стаята им е приятно място за комфортно пребиваване и получаване, следователно, практични решения за съхранение на дрехи.

Малък шкаф може идеално да пасне на стаята на вашето дете. Той се превръща в ключова част, където можете да съхранявате дрехите си и разбирате, че дълбоко в себе си това е идеалното място да държите дрехите си добре организирани Същото може да се каже и за мини тоалетите стаи, специално предназначени за малки детски стаи.

Детски шкафове: модели и формати

Днес можем да намерим многобройни модели шкафове за детска стая. Размерът им обикновено е по-малък от този на възрастните; затова е удобно те да се адаптират към височината на нашите деца и сами да се грижат за организирането на вътрешността на килера.

Един от най-разпространените формати са гардеробите с чекмеджета. Състоят се от врати, които водят до голямо пространство, където можете да закачите якета, ветровки и големи дрехи, докато чекмеджетата са подредени в долните части и се използват за различни цели: чорапи, дрехи интериор и други аксесоари. Става добър ресурс за организиране на дрешника по практичен начин.

Дизайните са много разнообразни, от най-конвенционалните с прави линии и неутрални или бели тонове, до най-сложните с щампи и мечтателни форми Има дори някои с интегрирана поставка за обувки, която позволява поставянето на обувки. Видът външен вид, който искаме да покажем, ще зависи от нас, независимо дали е проста и функционална линия или ако искаме да подобрим имиджа на стаята. Това всъщност е идеалният подход за оригинални детски спални.

Мини съблекални, пълни с чар

Друга възможност за въвеждане на ред в спалнята е мини-съблекалнята. Тъй като дрехите са все още малки по размер, можем да ги превърнем в декоративен образ; тоест дрехите могат да бъдат закачени така, че да се виждат и да показват красивите дрехи, които децата ни имат. Във всеки случай те трябва да се грижат да го поддържат чист, затова се научават да правят цялостно почистване на килера от време на време.

Детските съблекални обикновено не заемат твърде много място; всъщност те обикновено са вертикални и тесни, така че да се адаптират добре към пространството и да станат функционални и семпли мебели. Освен това препоръчваме да имате системи за съхранение за играчки, книги, други дрехи и др.

Накратко, за да поръчате къщата си със стил, имате нужда от качествени продукти. В този смисъл искаме да ви представим селекцията от най-успешните гардероби и мини съблекални напоследък. Най-добрият начин да се отървете от съмненията и да изберете този, който ви харесва най-много!

1

Супер модерен

детски гардероб alondra kurve nature
детски гардероб alondra kurve nature

Модерният дизайн на тази спалня за бебе ще продължи да бъде много подходящо пространство, докато малкото расте.

€1695

От El Corte Inglés.

2

Стандартен формат

детски гардероб
детски гардероб

Ако не искате да усложнявате живота си, този формат е стандартът, който най-добре пасва на стаята на вашето дете. Tима много място за вашите дрехи и чекмеджета за съхранение на други по-малки дрехи.

202, 80€

De Maison du Monde

3

Модерни цветове

детска спалня с кошара в бяло със звездички
детска спалня с кошара в бяло със звездички

Бялото и сивото създават спокойна атмосфера за тази стая. Колекция от мебели, които обичаме и които добавят много място за съхранение в детската стая, идеални за поддържане на къщата подредена.

€1595

В El Corte Inglés

4

Подхождане на креватчето

micuna люлка babybacter гардероб за детска стая night grey
micuna люлка babybacter гардероб за детска стая night grey

Обичаме гардероба Micuna Swing в сиво. Има голям капацитет за съхранение и със структура, подобна на креватче, създава много актуална среда.

€1075

В El Corte Inglés.

5

One Star Piece

детски гардероб във формата на къща
детски гардероб във формата на къща

Гардероб във формата на къща ще се превърне в звездната част от спалнята на най-малките. В този случай той няма дръжки на вратите, а по-скоро две "щанцовани" звезди, които му придават по-изтънчен и различен щрих.

189 € всеки модул.

De Maisons du Monde.

6

Функционален шкаф

модулен детски гардероб
модулен детски гардероб

Този пример очевидно е разделен на различни отделения, но когато го отворим, разбираме, че това е гардероб с врати за окачване на дрехи; Освен това има други малки пространства, където можете да съхранявате всякакви аксесоари.

84, 99€

В Amazon.

7

Всичко пред очите

детска мини съблекалня
детска мини съблекалня

В тази малка дървена съблекалня роклите са подредени за дъщеря ни, за да покаже гардероба си. На свой ред има рафт за обувки за поставяне на обувки и точно над него рафт за поставяне на други лични аксесоари. Освен това не заема място! Идеално е, ако искате да създадете съблекалня в стаята.

54, 99€

В Amazon.

8

Детски гардероб с скатен покрив

детски гардероб
детски гардероб

Хубав детски гардероб с рафтове за поставяне на дрехи и място за закачалки. На естетическо ниво той е оформен като къща и добавя декоративен щрих към стаята.

505, €33

В Amazon.

9

С видимо чекмедже

бял детски гардероб
бял детски гардероб

Дървен шкаф с две врати и чекмедже в долната част. Съчетава се много добре във всяка среда, тъй като е бял. Също така се състои от други долни отделения, за да предложи по-голяма функционалност и насърчаване на реда.

879 €

In Car Möbel.

10

Гардероб

детски гардероб
детски гардероб

С 3 врати, вътрешен бар и 3 рафта, в бяло, сиво и пастелно розово за спалнята на вашата принцеса. Размери: 90 cm ширина x 200 cm височина x 52 cm дълбочина.

180, 90€

В Amazon.

11

Малки животни за оживяване на стаята

детски модулен гардероб с рисунки на животни
детски модулен гардероб с рисунки на животни

Тази типология е подходяща спалнята да придобие изтънчена, галантна и динамична атмосфера Ние караме пространството да се изпълни с цвят, докато използваме шкафовете за съхранение на всичко. Също така лесно се мести, ако искате да разпределите мебелите в бебешката стая.

74, 95€

В Amazon.

12

Гардероб в розово

детски гардероб
детски гардероб

Шкаф с рисунки и нюанси на розово и синьо, много подходящ за стаята на момичето. Има рафтове и място за закачане на дрехи; освен това украсява стаята и създава спокойна атмосфера.

64, 95€

В Amazon.

13

Бял детски гардероб

детски гардероб
детски гардероб

Спалнята придобива много интересен вид благодарение на този гардероб. Идеален за съхранение на всичките ви дрехи и перфектно съвпадащ със синьото на стената.

125, 48€

В Amazon.

14

Обувки на изглед

детска спалня с шкафове и пейка с чекмеджета
детска спалня с шкафове и пейка с чекмеджета

Каква пълна композиция! Тъй като са модулни, различни модули за съхранение са комбинирани. Основните модули комбинират чекмеджета с отворени отделения и са се превърнали в пейки с възглавници. Двувратият гардероб е разположен на модул с отворени рафтове като стелаж за обувки.

1418, €90

Всичко, за продажба в Car Möbel.

15

Шкаф за дрехи

платнен гардероб
платнен гардероб

Друг от най-любопитните варианти за декориране на детска спалня е платненият гардероб. Отваря се лесно и се състои от многобройни пространства, които помагат за правилното организиране на всяка от частите.

235, €40

В Amazon.

16

Шкаф за съхранение

шкаф за съхранение
шкаф за съхранение

Просторен шкаф с достатъчно места за съхранение за съхранение на всякакви играчки. В допълнение има плъзгаща се врата, която може лесно да се мести.

83, 99€

В Amazon.

17

Модулен детски гардероб

модулен детски гардероб
модулен детски гардероб

Модулите могат да се премахват и заменят. Този персонализиран гардероб ще им позволи да започнат да придобиват навика да прибират дрехите и играчките си.

Купете

59, 99€

В Amazon.

18

Персонализирани

детски модулен гардероб с животни
детски модулен гардероб с животни

Ако нямате много място, изберете модулен дизайн, който се адаптира към вашия ръст. Това украсява стаята, освежава атмосферата и я прави цветна.

49,95 €

В Amazon.

19

Голям шкаф

детски гардероб
детски гардероб

За дете, което вече расте и ще бъде пред тийнейджър, този гардероб е много интересен. Има място за дрехи, както за сгъване, така и със закачалки. Идеален за младежки спални за момчетата от къщата.

175,00€

В Amazon.

20

Малък модел

детски гардероб
детски гардероб

С релса за дрехи, които висят на закачалки и отворени отделения за сгънати дрехи. Възползвайте се от долната зона, за да организирате обувките си в кутии.

159€

В IKEA.

Популярна тема