Бюро столове за всякакви стилове и нужди

Бюро столове за всякакви стилове и нужди
Бюро столове за всякакви стилове и нужди
Anonim

Дистанционната работа е тук, за да остане или поне така изглежда в краткосрочен план. Но адаптирането към този нов начин на живот не е никак лесно, изисква големи дози воля, оптимизъм и собствено пространство, където да работите удобно у дома. Въпреки това, има моменти, когато липсата на квадратни метри ни принуждава да търсим най-иновативните решения, като например да създадем нашия офис в средата на всекидневната, в кухнята или дори в спалнята.

Независимо от това винаги ще имаме нужда от два елемента: маса, на която да поставим компютъра, и удобен стол, който се адаптира към тялото ни, за да можем да работим няколко часа без гърбът ни възмущава. Това и че се вписва в нашия стил на декорация. Обърнете внимание на всички предложения, които ви показваме по-долу!

1

С колела

бюро икеа

Столът с колела е основен във всеки офис, идеален за тези, които не могат да стоят на едно място. Ако го изберете в розово и го комбинирате с бели мебели, ще постигнете много стилна среда като работния стол LÅNGFJÄLL, който IKEA ни предлага.

2

Тапицирана с кадифе

стол за бюро, тапициран със зелено кадифе

Изтънчеността и елегантността не са в противоречие с работата и този стол с модерни линии от Maisons du Monde, тапициран със зелено кадифе, го доказва.

3

Скандинавски

модерен бял стол за бюро

Прост, чист, изискан залог с неутрални тонове като основен ключ. Извиващият се дизайн на този стол с бяло лакирано покритие пасва перфектно на бюрото в скандинавски стил. Всички от Maisons du Monde.

4

Индустриално изпращане

бюро и стол във фабричен стил

Офис, декориран с фабрични влияния, прави състарените метални модели незаменими, като този стол от Maisons du Monde.

5

Шик минимализъм

Минималистичен дизайнерски стол в малинов цвят

Декорирането с цветни блокове продължава да бъде една от най-модерните тенденции. Как да го адаптираме, без да изпадаме в излишък? Избор на части като този стол Maisons du Monde с минималистичен дизайн с крака и седалка в един малинов цвят.

6

Ретро

зелен стол от изкуствена кожа

Създаването на вдъхновен от винтидж офис офис е толкова лесно, колкото добавянето на тапициран с изкуствена кожа стол в мрачно зелено. Този модел Kave Home също има стоманени крака, които нарушават ретро естетиката с модерно намигване.

7

Тип училище

стол за училищен чин

Сякаш връщане в миналото, този училищен стол на IKEA е преоткрит, като го прави въртящ се.

Ако седалката е твърде твърда за вас, можете да я украсите с възглавница. Освен комфорт ще спечелите и топлина.

8

Тестван за професионална употреба

работен стол ikea markus

Работният стол IKEA MARKUS е един от най-продаваните на шведската фирма. Тестван за професионална употреба, той има удължена седалка, която предпазва гърба, и удобна облегалка за глава, за да предпази шийката на матката. Задължително!

Популярна тема