Как да облечете леглото с правилния текстил?

Как да облечете леглото с правилния текстил?
Как да облечете леглото с правилния текстил?
Anonim

Натиснете възпроизвеждане, ние ви казваме в това видео от курса по декорация на MICASA как да превърнете леглото в главния герой на спалнята, облечено за много специален повод.

Леглото несъмнено е главният герой на спалнята, не само защото е мебелът, която заема най-много място в стаята, но и защото неговата функция придава смисъл на цялото пространство. Това означава, че спалнята е основно за сън, почивка и релаксация, така че е важно да вземем предвид редица аспекти, които да ни помогнат да си починем.

Спалното бельо е ключово, тъй като поради разширението на повърхността, което покрива, то ще бъде първият фокус на вниманието, когато влезем в спалнята. Цветовете, които изберете, за да облечете леглото, ще бъдат главните герои на стаята, така че в този смисъл, ако стаята ви е малка или слабо осветена, от решаващо значение е да изберете светъл текстил.

Как да оправим леглото

Изберете възглавници с различни размери и форми (най-големите, облегнати на стената и по този начин намаляващи), чаршафи и калъфи или завивки, комбинирани в цветове, винаги някои основни гладки и щрихи в други щампи. И одеяло или каре! Поставихме легло за принцеса за вас в това видео.

Има няколко елемента, които правят едно легло добре облечено. Основното, което прави разликата: килимче, върху което да стъпиш, когато станеш. Втори проблем: разположението на леглото Харесва ли ви този пример? Кръгъл кръгъл прозорец във формата на илюминатор ни прави таблата. Някои големи възглавници, като квадранти, ще осигурят необходимия комфорт, например за четене в леглото. И предпазва стената от замърсяване.

спално бельо
спално бельо

Що се отнася до цветовата комбинация на възглавниците на леглото,това е идеалната последователност: първо, плътно (още по-добре в неутрални тонове). Друг, съчетаващ се с долния чаршаф на леглото. Третият, за да пасне на горния чаршаф или плика за завивка, който трябва да стига до пода. И накрая, одеяло или каре в контрастен цвят ще добави искра радост.

спално бельо
спално бельо

Надяваме се, че сме ви помогнали с този лесен урок как да оправите леглото така, че да изглежда красиво и спалнята ви да промени радикално облика си.

Популярна тема