25 кухни с остров за вашия дом: примери за копиране

25 кухни с остров за вашия дом: примери за копиране
25 кухни с остров за вашия дом: примери за копиране
Anonim

Домът трябва да бъде съставен от ресурси, които предлагат по-голям комфорт. Самият факт за инсталиране на остров в кухнята е решение, толкова функционално, колкото е желано Че това е нещо привлекателно и декоративно, няма съмнение; в крайна сметка можем да кажем, че това е полезен и функционален компонент.

При правилното оборудване на кухнята е важно да има достатъчно пространство; Затова ще открием 25 кухни с остров за вашия дом и най-модерните модели, за да можете да се вдъхновите.

Защо да имате кухненски остров?

Повече от един път сме обмисляли възможността да имаме остров в центъра на кухнята. Какво можете да ни предоставите? Голяма и значителна повърхност за ежедневна употреба или за изпълнение на нашите лични задачи; Може дори да се използва, за да извлечете повече от това пространство и да украсите кухнята с пространство за работа.

Всъщност има много предимства от наличието на кухненски остров. Счита се за допълнителна повърхност, където точно можем да работим удобно и без да се притесняваме, че работният плот ще стане твърде малък. Можете дори да поставите мивката и да имате други вътрешни шкафове, за да получите повече място за съхранение. Когато правите разпределение на кухня с остров е важно да имате просторно помещение, а не тясно.

Следователно, ако купувате жилище или ако обмисляте да обновите кухнята си,добра препоръка е да добавите остров към вашата кухня; В крайна сметка ще спечелите много от това и ще получите повече функционалност.

Важни аспекти на остров

Преди да поставите остров в кухнята, е необходимо да прецените някои аспекти: размери, функционалност и дизайн. На първо място, трябва да имаме предвид, че плотът трябва да е от благороден, здрав и устойчив материал: гранит, мрамор, агломерат, дърво и др. Има много възможности, всичко е въпрос на избор на формата и цвета, който ви интересува най-много, за да модернизирате кухнята.

От друга страна е удобно да имате необходимите мерки. Зоните за преминаване трябва да са поне 90 см (четирите коридора, които се генерират около острова). Ако не разполагате с това пространство, можете да изберете преносим островен елемент, който служи като повърхност за приготвяне на храна. Височината на бара е същата като тази на кухненските плотове (87-90 см), така че трябва да го използвате с табуретки.

От своя страна имайте предвид, че ако островът помещава плота, тогава той ще има декоративен аспиратор отгоре.Това може да бъде вградено в тавана или да бъде видимо, според нашите интереси. Освен това е идеално място за съхранение; за това няма нищо по-добро от инсталирането на чекмеджета и мебели на острова, за да организирате кухненските принадлежности.

Декоративен кухненски остров

Островът има не само функционален капацитет, но и служи като декоративно допълнение към кухненското обзавеждане, затова трябва да обърнем внимание на неговия дизайн, цвят и формат. Разбира се, естетическата линия трябва да бъде същата като останалите ресурси, но също така трябва да предлага елегантен и изтънчен дизайн, който да е интересен. По принцип би трябвало да предизвиква лично удоволствие, особено ако искате да отворите кухнята към хола.

Друг основен аспект е осветление То трябва да е много ефективно за безопасност и комфорт. То е на плота, където отиваме направете нашите рецепти кухня или където също работим. Защо не поставите табуретка, на която да седнете и да се възползвате от острова, за да изпълнявате лични задачи? В този смисъл е удобно всичко да е с подходяща светлина, за да постигнете по-голяма функционалност и така да имате практична, модерна и красива кухня.

За да ви дадем по-широка представа за различните възможности, които можете да изберете за вашия дом, ние ви предлагаме селекция от най-добрите, в случай че мислите да включите остров.

1

Индустриален стил

Мебели, Стая, Бар стол, Интериорен дизайн, Табуретка, Плот, Кухня, Сграда, Маса, Таван,

Открита тухла, много стомана и метал и части от дърво за отопление. Тук островът поддържа работната зона, идеална за приготвяне на храна с конзолен плот отстрани като бар.

Проект, осъществен от Egue и Seta.

2

Общо бяло

бяла кухня с остров

Текущ празен стил. Тук островът помещава плота, а работният плот се простира отстрани като бар с табуретки. Аспираторът е скрит в тавана.

Ако възнамерявате да ремонтирате кухнята и обмисляте да инсталирате остров, вземете под внимание как ще го използвате, за да планирате електрически контакти, газ, вода и всичко останало, което трябва да донесете в център на кухнята.

Проект, подписан от Mireia Pla от студио Vuong Interiorismo.

3

Подробно

Бяло, Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Имот, Маса, Плот, Кухня, Жълто, Архитектура,

Детайл от летящия плот на острова. Това решение е едно от най-използваните в кухни с остров за създаване на бар за бързо хранене. Причината плотът да лети е безпроблемното прилягане на краката отдолу. Типичен модел за удобни и семейни кухни.

Интериорен дизайн: Интериорен дизайн на Mireia Pla de Vuong.

4

Cooktop Island

Плот, Мебели, Стая, Бяло, Кухня, Имот, Шкаф, Кухненска печка, Интериорен дизайн, Маса,

Островът с котлон и декоративна кампания. Масата за хранене е прикрепена към единия край. Всичко в бели, стоманени и сиви нюанси. Островът съчетава мебели за склад от едната страна и отворени рафтове от другата.

Интериорен дизайнер: Естер Мансо.

5

Контрастите

кухня с остров

Кухня, в която е работено върху цветови контрасти. Островът не пречи, помага да имате повече работно пространство и може да бъде идеално място за хранене всеки ден.

6

Мога ли да получа остров?

Стая, Бяло, Интериорен дизайн, Кухня, Таван, Мебели, Имот, Зелено, Сграда, Къща,

Трябва да имате предвид, че за да инсталирате кухненски остров, инсталацията трябва да има достатъчно място.

В този проект, от Estudio Blob, плотът е монтиран на острова, заедно с вграден фритюрник.

7

Макси остров

Интериорен дизайн, Стая, Под, Чекмедже, Подова настилка, Таван, Шкаф, Шкаф, Стена, Интериорен дизайн,

Когато има място, макси островът може да побере мивката, котлона и място за приготвяне на храна, както в този случай. В долната част чекмеджета, чекмеджета, мебели и дори винарска изба.

Интериорен дизайн, многоточие.

8

Промяна на височината

Най-добрите кухни с остров

В този случай островът е разположен между работната част на кухнята и трапезарията. Играна е с две покрития, тъмно в предната част на мебелите и дърво на острова.Това помещава зоната за готвене и помага да се поддържа кухнята подредена. Подът също ограничава пространството.

Архитект: Meritxell Ribé.

9

Съвременен дизайн

модерно офис пространство кухненски интериор itchen плот, кухненски шкаф, рафт, бар столове, led светлина, бял таван и шаблон за декорация за рендиране на пространство за копиране

Миналистичен остров, където триумфират правите линии и простотата. Характеризира се с белия си плот, който контрастира на свой ред с черния. Табуретките са чудесни за превръщане в място за работа или хранене.

10

В ярко червено

Етаж, Интериорен дизайн, Подова настилка, Стая, Имот, ВиК инсталация, Стъкло, Плот, Кран, Недвижими имоти,

Много модерно: червени мебели с висок гланц (без дръжки) и бял плот. Уреди и первази от стомана.

В този случай островът е практически със същия размер като фронта, който е пред прозореца. Така се постига кухня в червено, бяло и стомана.

11

Тръбна камбана

Стая, Мебели, Имот, Плот, Кухня, Интериорен дизайн, Под, Шкаф, Сграда, Стена,

Стената от каменна плоча придава индивидуалност на тази кухня. кухнята е декорирана в модерен стил в бяло (мебели от меламин) и черно (плот Formica) и е организирана в котлон с тръбен аспиратор и конзолен плот като ежедневна трапезария като бар с табуретки.

Проект, от Pia Capdevilla Interior Design & Events.

12

Реновирана кухня

апартамент в мадрид реновирана кухня с остров

Тази кухня приканва към комфорт и благополучие. Без съмнение, това е пространство, много добре адаптирано към нашите нужди. Бялото доминира значително, аспираторът се откроява и пасва много добре на алуминиевите уреди. Освен това е работено по осветлението, така че пространството да е идеално климатизирано.

13

Полна помощна програма

централен остров с мивка и трапезария

Най-добрият начин да извлечете максимума от кухнята е чрез голям остров, където можем да ядем, перем, готвим и имаме достатъчно повърхност, за да можем да правим всякакви задачи.

14

Докосване на цвят

Плот, Мебели, Стая, Кухня, Оранжево, Шкаф, Имот, Интериорен дизайн, Кухненска печка, Жълто,

В тази модерна бяла кухня, на острова, нотката на цвета беше въведена с оранжев плот. Работният плот се простира отстрани във формата на обърнато U.

Мебели, от фирма Nuzzi. Проектът е на архитекта Laura Martín-Escanciano.

15

Индустриален стил

индустриални лампи за кухнята

Дизайн от дърво и тъмен гранит, следващ индустриална линия за постигане на удобно, функционално пространство, адаптирано към съвременната естетика.

16

Островна позиция

плот, стая, мебели, шкафове, имот, вътрешен дизайн, кухня, зелено, жълто, етаж,

Обикновено се поставя в центъра на кухнята, но може да служи като ограничаващ елемент в открити пространства, които интегрират кухнята и трапезарията или кухнята и хол. Може също така да се измести от останалата част от мебелите, ако е удобно за естетика или функционалност.

Кухня, декорирана от студио La Casa Sueca.

17

Дървена кухня

черни метални плафониери за кухненски остров

Селска кухня, където островът изпълнява няколко функции: работно място, за готвене, за обяд и закуска и като офис. Освен това е идеално осветен за максимална функционалност.

18

Професионален

Мебели, Бар стол, Стая, Плот, Интериорен дизайн, Имот, Кухня, Маса, Табуретка, Сграда,

Стоманеният и сив вид на тази кухня наподобява тези за професионална употреба. На острова, мивка, шкафове за съхранение на кухненски прибори и офис маса. Докосването на цвета: стена в червено и една от подходящите табуретки.

19

Простота

отворена кухня с остров

Идеята да имате семпла и практична кухня е нещо, което като цяло е интересно и лесно за декориране. Този бял мраморен плот върви много добре с мебелите от дърво.

Тази кухня е от IKEA

20

Селска и индустриална кухня

селска кухня с централен остров и мраморен плот

Има ли възможност за комбиниране на рустик и индустриален стил? В този случай, да, възможно е. Това може да се види, например, в този изискан и модерен дизайн, с селска отворена кухня с централен остров и мраморен плот.

21

скандинавски стил

Отворена кухня в скандинавски стил

Отворена кухня със скандинавски стил. Основни и семпли линии, с функционален дизайн за ежедневна употреба, без да забравяте модерния и актуален усет на мебелите.йени

Дизайн от Sansa Interiors Inc.

22

Остров с огньовете

кухня с остров

Кухненските огньове също могат да бъдат поставени точно на острова. За да направите това, е от съществено значение да иматеаспиратор за дим. По този начин се постига функционален и практичен дизайн с повече пространство, където можете също да обядвате или да работите. В групата на белите мраморни кухни, тази е наистина красива поради цветовия контраст.

23

Централен остров и офис

модерен дизайн на кухня с централен остров и офис

Друга възможност е да комбинирате острова с офис и бар за закуска. Това може да се постигне само в много просторна кухня, нещо страхотно, ако искаме да спечелим пространство и комфорт. Дизайнът е модерен, съвременен и семпъл в линия.

24

Опростеност и функционалност

красива нова кухня

Островът не трябва да е пълен с прибори, мивка, печка и т.н. Има възможност да имате напълно чиста повърхност, където можете да работите или да правите любимите си рецепти с максимално възможно пространство.

25

Кънтри стил

широкоъгълен изглед на незаета модерна кухня в рустик стил, включително дървен кухненски остров и висящо висящо осветление

Какво мислите за този остров в провинциален стил? Това е просторна дървена кухня с много хубав остров, който съчетава идеално с останалата част от мебелите.

Популярна тема