Извлечете максимума от верандата през есента?

Извлечете максимума от верандата през есента?
Извлечете максимума от верандата през есента?
Anonim

Вече се забелязва, че температурите падат и дните са по-къси, затова трябва да се възползвате максимално от слънчевите дни. През есента все още има дни, когато термометрите дават почивка и на слънце можете да се насладите на открито с хубав пуловер. Става въпрос за възползване от веранди и тераси и през този сезон. Дори през зимата! В това видео от CursoDecoration ще видите резултата от защитена веранда в топъл и слънчев есенен ден.

Имот, Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Дом, Дневна, Къща, Сграда, Недвижими имоти, Двор,

Какви са ключовете за подслон на вашия външен кът?

1.- Заменете всички цветни и весели летни възглавници с повече зимни. Цветовете трябва да са топли: червени, оранжеви, кафяви, горчично жълти…

2.- Дебели материи. Най-добрите калъфки за възглавници от вълна, филц, велур… Козината винаги е хит! Помислете за поставяне на няколко килима.

Възглавница, възглавница, оранжево, декоративна възглавница, мебели, стая, всекидневна, текстил, спално бельо, интериорен дизайн,

4.- Добавете малко одеяла, за да покриете краката си. Поставете ги на облегалката на седалката или в кошница, така че всеки да може да ги вземе веднага щом забележи, че изстива.

Мебели, стая, ракита, кърпа, текстил, спално бельо, стол, кошница, маса, аксесоари за дома,

5.- Осветление: помага да се създаде топла атмосфера, когато слънцето залязва, но все пак не искате да се "вдигате" вътре в къщата. Злоупотребявайте със свещи, пламъкът е топъл. И създайте атмосфера на жълтеникава светлина (не бяла) и по-добре с ниски подови или настолни лампи на странична маса.

Свещ, Венчелистче, Осветление, Цвете, Растение, Листо, Пролет, Трева, Централна част, Изкуствено цвете,

6.- Ако имате външен нагревател,използвайте го.

Популярна тема