Урок: хартиени кошници за масата

Урок: хартиени кошници за масата
Урок: хартиени кошници за масата
Anonim

Супер успешен занаят и с много евтини материали. По-устойчива, отколкото може би си мислите в началото, оплетката на хартията дава на тези кошници достатъчно издръжливост, така че можете да ги използвате като кутии за хляб или купи за плодове.

1

Материали

Ножици, Кухненски прибори, Спално бельо, Офис инструменти, Медицинско оборудване, Прибори за хранене, Офис консумативи, Режещ инструмент, Инструмент,

- Списания и вестници.

- Ножици.

- Молив.

- Резачка.

- Правило.

- Телбод и перфоратор.

- Дебело въже.

2

Стъпка 1: Създайте ленти със сгънатите листове

Пръст, нокът, палец, собственост на материала, канцеларски материали, офис консумативи, хартия, документ, хартиен продукт, обучение,

Изрежете страница от списанието с резачката. Разполовете го отново по дължина. Сгънете го наполовина и отново наполовина, докато получите лента с около 3 см ширина и 28 см дължина.

3

Стъпка 2: Преплетете хартиените ленти

Пръст, нокът, китка, палец, офис оборудване, публикации, хартиен продукт, офис консумативи, материални свойства, хартия,

Поставете 4 ленти една до друга и пресечете още 4, като ги прекарате над и под предишните. Поставете ги така, че едно и също да е от четирите страни на образувания квадрат. Закрепете с телбод лентите, които ще бъдат основата на кошницата.

4

Стъпка 3: Закрепете с телбод хартиените ленти

Пръст, Нокът, Продукт от хартия, Палец, Хартия, Собственост на материала, Документ, Канцеларски материали,

Сгънете лентите нагоре и пресечете още три наоколо, правейки три етажа. Тъй като лентите са достатъчно къси, за да обиколят цялата кошница, свържете две ленти, като ги закрепите с телбод. Когато приключите, отрежете излишното. Закрепете краищата с телбод, за да не се разпадне кошницата.

5

Стъпка 4: Украсете всяка кошница с връв

Пръст, Свойство на материала, Аксесоар за домакински уреди, Публикация, Хартия, Сребро, Продукт от хартия, Стомана, Кутия, Офис инструмент,

Пробийте дупка в края на всяка лента. Пъхнете въжето през тях на зигзаг и накрая отрежете въжето така, че да остане, за да направите примка. Поставете стъклени купи с храна в кошниците.

6

Хубава маса

хартиени кошници за масата

Освен тези хубави хартиени кошнички за вашите предястия, украсете масата с ваза… също от хартия.Поставете бутилка върху лист вестник и начертайте формата на ваза. Изрежете двете части и съединете страните с шевната машина, като направите зигзаг наоколо. Поставете бутилката и я украсете с цветя, магданоз, стръкове целина… Маркери за черна дъска, от Los Peñotes. Покривка, от Ikea.

Популярна тема