12 Красиви и безопасни столчета за хранене за вашето бебе, които можете да закупите онлайн

12 Красиви и безопасни столчета за хранене за вашето бебе, които можете да закупите онлайн
12 Красиви и безопасни столчета за хранене за вашето бебе, които можете да закупите онлайн
Anonim

Когато става въпрос за столчета за хранене и столчета за хранене на бебета и малки деца в къщата, всяко семейство ги оценява малко по-различно. Някои искат да сложат бебето с шише, веднага щом могат да седнат без чужда помощ, в който случай ще им трябва стол с накланящо се положение. Други предпочитат да изчакат, докато започнат да ядат твърди храни, когато ще им трябва стол с голяма, лесна за почистване табла. А за други събирането около масата е важно и те искат столче за хранене, което ще расте с тях от най-ранните етапи на новороденото до зряла възраст.

Столчето за хранене Bugabbo Giraffe (на снимката по-горе) е направено от издръжливи, екологични материали и предлага пет различни решения за сядане. Ще му издържи през цялото му детство.

Времето за хранене трябва да бъде забавно, удобно и мотивиращо време за детето. За да направите това, адаптирайте детските столчета към техния растеж и нужди. Поставката за крака, основната, както и височината също са адаптирани към характеристиките на вашия дом.

На какво трябва да обърнете внимание, когато купувате столче за хранене?

От средата на 2013 г. Европейският съюз въведе стандарти за безопасност за столчета за хранене, използвани у дома и в ресторанти (европейски стандарт UNE-EN 14988-1:2006+A1:2013). Сега всички седалки трябва да имат пасивна предпазна система за чатала и триточкова предпазна система, която минава около кръста на детето.

Ако намериш такъв, ще намериш столче за хранене с петточково закопчаване, което минава и на раменете, още по-добре.Освен това по-новите столове ще бъдат по-трудни за преобръщане, което е нещо, за което трябва да помислите, когато обмисляте да купите старо столче за хранене втора употреба. И все пак, както при всички бебешки принадлежности, най-добре е да се консултирате с производителя, за да можете да бъдете уведомени, ако даден модел бъде изтеглен поради това, че не отговаря на стандартите за безопасност.

Бъдете добре информирани за материалите, от които е изработен столчето за хранене, устойчивостта, точките на закрепване, издръжливостта.

Показваме ви по-долу най-красивите столчета за хранене, които сме виждали и които могат да бъдат закупени онлайн, за да можете да ги имате у дома за кратко време.

1

Hauck

Еволютивно столче за хранене Sit N Relax

снимка

119, €90

Можете да го използвате като хамак, когато са бебета, и като стол, когато се изправят и започнат да ядат твърда храна.

2

Яне

Kosmic Compact Сгъваемо столче за хранене

снимка

119, €90

И също става за люлка, за да можете да подремнете след хранене.

3

KÜB

Компактен еволюционен бебешки стол за хранене с подвижна табла

снимка

€189,00

Накланя се и може да се регулира на височина.

4

Maisons du Monde

Бяло еволюционно дървено столче за хранене

снимка

149, €90

Със система за регулиране на височината и изработена от високоустойчива букова дървесина. Височината на столчето за хранене варира от 88 см до 112 см.

5

Maisons du Monde

Столче за хранене в черно и бордо

снимка

149, €90

Това е моделът Maisons du Monde Comfort. Много хубав дизайн с регулируема височина. Може много лесно да се трансформира в юношески стол.

6

Kinderkraft

Столче за хранене Fini Dark Grey

снимка

103, €52

Потенциален скандинавски дизайн, също и в столчето за хранене на вашето бебе. С 5-точков колан.

7

Stokke

Еволюционно столче за хранене Tripp Trapp

снимка

293,00 €

Около 6 - 9 месеца бебето ще може да седи изправено и е време да започне да седи на столче за хранене като това. Изработен от букова дървесина от контролирано отглеждане.

8

Безопасност 1st

Еволюционно дървено столче за хранене

снимка

96,00 €

Еволюционен стол от 6 месеца до 10 години. С триточков предпазен колан и подвижна табла.

9

Микуна

Столче за хранене Ovo Luxe City Brown Wood

снимка

449, €24

Модел с гладки и заоблени форми. Безопасен залог за вашето бебе, което също се превръща в стол. Модел Ovo Luxe, от MICUNA.

10

OUNUO

Еволютивно бебешко столче за хранене

снимка

93, €99

Като малко яйце, този красив стол за хранене е сгъваем, има подвижна табла и колела, както и регулируема височина

11

migo

EVA Столче за хранене 2 в 1

снимка

131, €95

Този стол за хранене се трансформира в стол и малка масичка, така че можете да започнете да седите, за да рисувате или да ядете закуски сами.

12

Zwinner

Преносим стол за хранене на къмпинг

снимка

72, 94 €

Не е столче за хранене само по себе си, но това столче за хранене е идеално за пътуване.

Популярна тема