Най-красивите и актуални мивки в различни стилове

Най-красивите и актуални мивки в различни стилове
Най-красивите и актуални мивки в различни стилове
Anonim

Мивката,център на вниманието, се разкрива като ръководство за стил за цялостната баня; окончателният вид на пространството ще зависи от правилния му избор. Неговата форма, стил, покритие и, разбира се, мебелите, които го придружават, са от съществено значение, ако искате да постигнете красива среда, адаптирана към вашите нужди.

Съвети за почистване на банята

Първото нещо, което трябва да направите е да изберете всички продукти, които вече не използвате или са с изтекъл срок на годност, и да ги изхвърлите. Ако вашата мивка има петна от мазнина,намокрете гъба с водороден прекис, прекарайте я върху мръсната зона и я оставете да действа няколко минути, преди да изплакнете. Ако петното е устойчиво, направете паста със сода за хляб и водороден прекис. Удължете и оставете да действа, след което отстранете с кърпа, навлажнена с вода. Натуралните домашно приготвени почистващи препарати са добър вариант да имате къщата като златни струи, просто трябва да ги опитате и ще разберете кой ви е любим.

Бани без неприятни миризми. Запушванията в каналите на банята са много чести, които освен че причиняват дискомфорт, причиняват и неприятни миризми. Поправете го, като изсипете 1/2 чаша сода за хляб и 1/2 оцет. Изчакайте около 20 минути и налейте вряща вода.

Ремонтирайте банята

Открийте в тази статия какво трябва да имате предвид, когато планирате ремонта на банята си и се вдъхновете от идеите, които ви даваме. Предната част на мивката трябва да е удобна и функционална. Инсталирането на double ще направи ежедневното почистване по-плавно. Има опции, които се адаптират към вашето пространство и икономия, като този от Ikea. Поставете две огледала или поставете едно с шкаф, ще имате повече допълнително пространство. Ако банята ви е малка, не се притеснявайте, открихме и ключовете, за да й придадем нов облик и да я направим да изглежда по-голяма.

Не пропускайте снимките на модерни бани, които сме подбрали. Плочки, които напомнят за други времена, мебели, изпълнени със стил, покрития, които изпълват стените с голяма топлина… Всички тези бани имат това и много повече.

1

Сладко и шик със златни искри

шкаф за мивка в син цвят с мраморна мивка
шкаф за мивка в син цвят с мраморна мивка

Два меки тона са използвани за сладка и светеща палитра. Матова ванилия на стената, като неутрален фон, и облачно синьо на шкафа. Този е проектиран с долен рафт, за да побере плетени кошници като тази на снимката.

Превръщането на шкафа за мивка в краля на тази част от банята е отлична опция, ако е специално парче. Колкото по-оригинален е той, толкова повече индивидуалност ще придаде на цялото. Такъв е случаят с мебелите в тази среда; полата му с вълни придава приятна нотка и успешно усещане за пространствено движение. Идеята за поставяне на класически мраморен плот и винтидж кран създаде много подчертан и красив контраст на стилове.

ЗЛАТНИ ПРОСВЕТИ: От рамката на огледалото до крана, стъклото и вазата. Скромена и изтънчена нотка.

2

Ретро мивки за двама

баня с две ретро мивки
баня с две ретро мивки

Това решение направи възможно да се използва максимално стената като място за съхранение, тъй като тези мивки не позволяват да се съхраняват мебели. Вратите с вградено огледало и двете стенни лампи гарантират пълна автономност при използване.

Баня с достатъчно метри за поставяне на двойна мивка може да се използва от двама души едновременно. Всеки има свое място, когато става въпрос за миене. Тази среда предлага такъв комплект, съставен от две керамични мивки в класически стил и техният керамичен пиедестал скрива тръбите, както и ги украсява. За да бъдат удобни тези решения, е необходимо да има минимум 15 см между тях.

РЕТРО КРАНОВЕ. Избирайки ги в черно и матово покритие, толкова модерни, те добавят модерна нотка към декора.

3

Класически и елегантен умивалник

класическа и елегантна мивка
класическа и елегантна мивка

Стената има отвор над мивката със същата дълбочина като шкафовете и предназначен за три приложения. В допълнение към закрепването на огледало, дървена маса служи като малък плот, а прожектор на тавана осветява зоната.

Мивките за монтиране на краката също са опция за малки бани. Достатъчно е идеално местоположение и изчистена декорация, която не открадва място. В това предложение областта на мивката е повдигната между ваната и тоалетната и благодарение на заоблените линии на модела циркулацията около нея е оптимална. Вградените стенни шкафове също се открояват: техните врати имат същия дизайн като долния цокъл и по този начин камуфлажът им е пълен.

ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНА СТЕНА. Боядисана в нежно зелено и подстригана, тя е придобила топлина и има класическо усещане.

4

Елегантна и минималистична мивка

умивалник с окачен шкаф
умивалник с окачен шкаф

Беше ключово за района да има точка за съхранение без презареждане. Неговият смесен дизайн, с две чекмеджета и рафт, го прави полезен за различни приложения. И като летяща мебел, тя придобива усещане за простор и комфорт при почистване на пода.

Ярките естествени материали и заоблените форми правят тясната част на мивката със скосен таван да изглежда по-просторна. В тази среда бялата облицовка придава визуална височина, когато е поставена вертикално, а каменният плот се възползва максимално от всеки сантиметър, без да потъмнява поради петна. Изборът на умивалник над плота направи възможно инсталирането на стенен кран и по този начин има място за тоалетни принадлежности.

С МЕКИ ЛИНИИ. Овално огледало и глобус за стенен аплик подчертават деликатността на ансамбъла.

5

Таалетна за двама с носталгичен въздух

ретро мивки
ретро мивки

Метро плочките на долната стена подсилват нейната ретро естетика.

Поравнени мивки. Включването на две малки мивки на пиедестал направи възможно доброто използване на стената и създаването на тоалетна зона, която може да се използва от двама души едновременно. Тъй като са бели, те не потъмняват.

Мини рафт. Разстоянието между двете тоалетни е достатъчно, за да се побере много полезна спомагателна част от мебелите, за да оставите продукти за баня.

Подови настилки с ефект на дърво. Целта е да се добави топлина, без да се отказва от трайно, щадящо влагата покритие. Някои порцеланови плочки, които имитират материала в тонове и вени, са решението.

6

Шкаф за мивка с рустикален и деликатен въздух

дървен шкаф за мивка с чекмеджета
дървен шкаф за мивка с чекмеджета

Матовото златно покритие на крана и кръглото огледало бяха достатъчни, за да покажат рустикален вид днес.

Мебели от винаги. Беше ключова поради рустикалния си стил и грубия аспект на предните части, изглежда като възстановена част. В допълнение, той гарантира голям капацитет за съхранение, като има 6 чекмеджета и долен рафт.

Класически плот. Мраморът е избраният материал, защото придава елегантност на мебелите. Повърхностите на тези покрития трябва да бъдат водоустойчиви, за да издържат на петна и влага.

Модерен цвят. Стената е боядисана в гладък матов и прашен розов тон, който придава деликатен и женствен вид на банята; Английският двор.

7

Очарователен шик

бял шкаф за умивалник с две врати
бял шкаф за умивалник с две врати

Огледало без рамка с неправилна форма допълва комплекта, без да нарушава стенописа.

Цокъл, който придава топлина. Това е дизайн, изработен от ламели, които имитират дърво и освен че защитава стената, е работил, за да придаде специален чар, без да поставя плочки.

Оригинален фронт. Това е тапет, подходящ за бани с нарисувани пейзажи. Избран е в бели и облачно сини тонове, за да не нарушава яснотата на пространството.

Бяла игра. Беше от съществено значение да се създаде усещане за простор. Намира се върху керамичния под, ламперията и монтажа на мивката, с цял шкаф, боядисан в бяло.

8

Дизайнерска и достъпна баня

баня с плочки в бяло и аквамарин
баня с плочки в бяло и аквамарин

От модерния цвят, аквазеленото, до балона за стена и растенията подчертават вашето изображение днес.

Текови и еко смесители. Придадоха на банята съвременен стил. А неговата усъвършенствана технология EcoJoy гарантира значителни икономии на вода. Това е от Baulines, от Grohe.

Вградена вана. Покрита със същата аквазелена плочка като пода, е създадена много динамична непрекъсната керамична повърхност.

Боядисани и облицовани с плочки стени. Така изложената на вода зона е защитена, а горната част има модерен имидж със специална боя за баня, устойчива на пара.йени

9

Естествено вдъхновение

дървен шкаф с двойна мивка
дървен шкаф с двойна мивка

Рустикално изглеждащите естествени дървесини се съчетават перфектно с тези малки, кръгли мивки. Паралелният подход с две мивки, две огледала и две лампи винаги еднакви, играейки си със симетрия, е поразителен. Мебели от www.car-moebel.de

10

Сродни души

двойна мивка върху дървен плот
двойна мивка върху дървен плот

За вас и вашето момче, за да се разбирате чудесно от най-ранна възраст, е важно всеки да има собствена баня. Това предложение за Hi-Macs е перфектно, както и привлекателно.

11

Тънък дизайн

плоски квадратни мивки
плоски квадратни мивки

Осъвременяването на банята, без да се намесвате в строителството, е лесно, като обновите само зоната на мивката. Летящият плот и маркираните дизайнерски модели ще направят промяната.

12

Най-лекият

умивалник с квадратен дизайн на плота
умивалник с квадратен дизайн на плота

В толкова малки пространства като тоалетна или малка баня трябва да се погрижите максимално за чувството на облекчение. Метален и състарен плот, бяла мивка и кръгло огледало ще бъдат перфектната мебел. Това е предложение от Ferm Living.

13

Семейна баня

двойни квадратни мивки
двойни квадратни мивки

Функционално обзавеждане за баня, най-новите мебели и аксесоари и много топли покрития дават живот на тази баня, предназначена за цялото семейство. Той е просторен, има капацитет за съхранение и прекрасен декоративен дизайн. Всичко може да бъде закупено от Leroy Merlin.

14

Ексклузивно

модерен дизайн мивки в червено и бяло
модерен дизайн мивки в червено и бяло

Харесвате ли крещящ дизайн? Осмелете се и скъсайте с традиционното с новата колекция MyRing, MyColour, от Giulini G. Фантастична идея, която ви позволява да персонализирате мебелите си, като комбинирате цветовете, които харесвате най-много.

15

Класика

елегантна мивка със златни кранове
елегантна мивка със златни кранове

Тъй като простотата и изчистените линии не са в противоречие с най-чистия класически стил, фирмата DuPont™ Corian® съчетава своите най-модерни мивки с ретро кранове. Идеята, допълнена със съвпадащи покрития, създава удивителен ефект.

16

Завършва тази маркировка

плот правоъгълен умивалник
плот правоъгълен умивалник

Мощната комбинация от разнообразни облицовки като естествено дърво, полиран бетон и вдъхновени от рустика плочки работи в тази семпла и топла баня. Правоъгълна мивка от Hi-Macs.

Популярна тема