Нощни шкафчета за всеки вкус (и спални)

Нощни шкафчета за всеки вкус (и спални)
Нощни шкафчета за всеки вкус (и спални)
Anonim

Мебелите за спалня черпят от функционални ресурси и интересна естетика, с която да демонстрират елегантност и индивидуалност. Един от компонентите, които не могат да бъдат пропуснати, са нощните шкафчета . Те се превръщат в идеалното допълнение към леглото, но кой да изберем? Показваме ви различни модели за всеки вкус.

Обичате ли да четете в леглото? Какво би била нашата спалня без ъгъл, където можем да подкрепим настолна лампа? Ами ако искаме да ставаме през нощта? На всички ни се е случвало да спим в стая, в която ключът е на стената и далеч от леглото.Това означава, че трябва да станем, колкото и неудобно да е! Не мислите ли, че нощните шкафчета за обзавеждане на спалнята са добра идея? Нека видим някои клавиши, за да изберем правилния.

Нощни шкафчета за всички стилове

Стилът на дома определя личността на всеки един. Това означава, че изборът, който правим на мебели, трябва да се основава на нашите вкусове и дизайна, който имаме у дома. Поради тази причина има нощни шкафчета от всички стилове. Нашата цел е спалнята да е добре оборудвана и естетически издържана.

От една страна, трябва да се отбележи, че модерните нощни шкафчета навлизат все повече и повече. Има по-стилизирани, с квадратни или кръгли плотове и дори с компактни и прости формати, каквито могат да се видят например при младежките нощни шкафчета. Те се вписват много добре в градска среда.

Друг случай може да са нощните шкафчета в индустриален стил. Те обикновено са изработени от метал, с напълно функционален стил и с дизайн, който ни напомня за основни и елементарни форми. В крайна сметка има оригинални нощни шкафчета, които се превръщат в опорна точка, която на свой ред допринася от декоративна гледна точка.

Класически, изтънчени или импровизирани дизайни

Класическите нощни шкафчета са сигурен залог. Знаем, че те ще допринесат положително, но те са конвенционални ресурси, които предлагат по-консервативна декорация. Защо не направите иновация и не приложите друг тип естетика? Особен случай са импровизираните маси. Можем да ги създадем с кула от книги, с табуретка или с маса от влакна. По принцип те са рециклирани и забавни маси за оживяване на спалнята.

Този тип спално обзавеждане служи за помощни маси.Те си сътрудничат във вътрешната организация. Те ни помагат да организираме интериора на дома, а някои дори могат да бъдат нощни шкафчета с отворени рафтове, които да служат като малки рафтове за книги.

За допълнително изясняване на идеите сме подготвили много обширен списък с всички типове и стилове нощни шкафчета, които трябва да знаете, преди да изберете своя фаворит.

1

Индустриал

нощно шкафче в индустриален стил nikkeby

Свежо и младежко в прекрасно прашно сиво-зелено, идеално за спални на хилядолетието.

2

Винтидж

ретро маса

Нотка ретро за спалня, пълна с индивидуалност (и носталгия).

Купете от тук

€159, от Maisons du Monde.

3

Отворена структура

нощно шкафче с отворена конструкция

Изцяло бяло, но изпръскано с цветове. Светла странична маса, с отворена конструкция в бяло, която почти се слива със стената и спалното бельо.

Хартията тук изпълва всичко с цвят, много смелост за комплект, който е оцветен в бяло в останалите елементи.

4

Интелигентно съхранение

маса за съхранение

Кошница ли е? Нощно шкафче ли е? Да и да. Използвайте го, за да подкрепите любимия си роман и да съхраните вътре одеялата, които можете да използвате през нощта.

Купете от тук

€29, от IKEA

5

Мини метално шкафче

маса в стил шкафче

Като метално шкафче в мини версия. Това нощно шкафче във фабричен стил е от HK Living. Ще намерите подобно в Maisons du Monde.

6

Черното се завръща

Черен скрин

Ако вашият цвят е черен и искате да го пренесете в спалнята, направете го без страх! Този минималистичен скрин с две чекмеджета ще изглежда страхотно, ако искате да пресъздадете модерен стил.

Купете от тук

€45, от IKEA.

7

Холна маса

помощна масичка

Както изглежда в хола, така е и в спалнята до леглото. Помощна маса, с отворена структура и много лека. Има рафт. Не е лесно да комбинирате табли и странични маси, но те могат да имат интересна връзка.

8

Добре използвани

Помощна маса с няколко чекмеджета

Като нощно шкафче и с няколко чекмеджета за съхранение на всичко. Kenay Home ни предлага скрин до леглото, идеален за малки спални. По принцип има възможност за скринове като нощни шкафчета.

9

Импровизирано

Книги, подредени като нощно шкафче

Като "хвърлен" по всяко време. Книги, подредени до леглото, върху което лежи нощната лампа. Предложение, което можете да направите у дома с онези книги или томове, които използвате най-малко. Персонализирайте го по ваш вкус.

10

Нощно изпражнение

табуретка като маса

Табуретка до леглото? да Като този лек модел. Табуретка от телена мрежа с промишлен вид ще подхожда страхотно на всеки стил на спалнята, който сте избрали.

11

Също и в младежката стая

младежка маса

Нощно, за подкрепа. Това нощно шкафче е модел Bambi от Kenay Home. Той е много семпъл и има големи чекмеджета за съхранение на всякакви неща. Това е интересен продукт за детски спални.

12

Влакна

маса от естествени влакна

В атмосфера, вдъхновена от растения, маса от влакна. За всеки вкус! Това е направено от влакна и заедно с купчина книги сме поставили наш собствен щанд.

13

С капацитет за съхранение

маса тип ракла

Сандък с плосък капак, контейнер, малка масичка с капак… За съхранение на пижами и тайни мечти.

14

Височината на нощното шкафче

Нощно шкафче

В зависимост от височината на леглото, пружината, канапето, дебелината на матрака, нощното шкафче трябва да има една или друга мярка. Понякога също е добре да играете, за да подчертаете разликите с нощно шкафче, например тип шифон. Разбира се, ще украсите капака, но няма да можете да достигнете с вашия активирайте, за да изключите будилника.

15

Когато има място…

широка маса

Изберете част като по-широка странична маса, или помощна маса, или скрин. От IKEA. В този случай е избрал функционалност и основни форми.

16

Според стиловете

Японска вдъхновена маса

За всеки вкус. Изберете дизайн според стила на спалнята или вашите лични вкусове. Не е нужно да поставяте две еднакви маси, те могат да бъдат асиметрични. Тук е избрано нощно шкафче, вдъхновено от Азия.

Популярна тема