Най-красивите декоративни тенденции за Коледа

Най-красивите декоративни тенденции за Коледа
Най-красивите декоративни тенденции за Коледа
Anonim

Коя тенденция ви харесва най-много за вашата Коледа? Независимо дали си го представяте в традиционните цветове на тези дати (червено, зелено и бяло) или в скандинавски стил, доминиран от бяло и дърво, ние ви показваме най-красивите декоративни тенденции за Коледа през продуктите на El Corte Inglés.

Искате ли по-небрежна и забавна декорация? Има много възможности вашият дом да се превърне в място на мечтите. Коледният дух може да се прояви от различни ъгли. Затова ще проучим малко повече всички естетически възможности за постигане на коледна украса, която е привлекателна и пълна с цветове и яркост.

Нотка блясък

Коледа е тук и трябва да подготвим всичко добре за повода. Ако искаме коледният дух да присъства в цялата къща, време е да открием някои от новостите, за да се върне магията,насладата и личната наслада. Така че е време да подготвите къщата си за Коледа.

Коледната украса на El Corte Inglés е представена по традиционен начин и от своя страна е пълна с новости. Преобладава червеното, тартан (карирана и раирана материя) като най-използван принт и зебло в декорациите. Ананасите също са част от тази тенденция. Нотката блясък се осигурява от висящите декорации, изработени с традиционната техника на издухано стъкло.

Покривка за маса, Сервиране, Съдове, Декорация, Маса, Мебели, Спално бельо, Сервизи, Аксесоари за дома, Коледа,

Коледа в скандинавски стил

Друга възможност е интериорната естетика да се подхранва от скандинавска атмосфера. Ако обичате простите линии, имате декорация, базирана на простотата (разглеждана като плюс към тази сума). Бялото и сивото са неговите цветове, но също така се промъкват червени искри. Дървото в най-селския му вариант се комбинира с цинк, лен и филц. С други думи, естествено и топло пространство.

Събитие, Интериорен дизайн, Коледна украса, Стая, Интериорен дизайн, Коледна елха, Празник, Коледа, Коледна украса, Бъдни вечер,

Декорация на маса

За да имате елегантна маса за всяко тържество, ние представяме различните ресурси, съставени от златни отблясъци, които оставят видим на пръв поглед изтънчен дизайн, който се споделя с блясъци, метали, гравюри и гарнитури.

На масата трябва много да се погрижим за имиджа. Няма съмнение, че чрез различни естетически ресурси е възможно да се постигне приятен дизайн, пълен със светлина, цвят, живот и страст. В крайна сметка в малките детайли ние покажете нашата личност.

Прибори за сервиране, съдове, чаши, съдове за напитки, чаши, съдове и прибори за бар, аксесоари за дома, покривка за маса, порцелан, чиния,

Орнаменти с отражение на светлината

Всичко блести тази Коледа! Кристалите отразяват искрите наоколо. Декорациите придобиват остъклени и лъскави покрития, които дори са примесени с метални нюанси с естествени корди от юта. Трябва да се отбележи колко подходящи са тези средства за коледната елха, като топките, звездите и фигурите.

Всички тези продукти стават сигурен залог на декоративно ниво Това е най-добрият начин да създадете коледна атмосфера и по този начин да постигнете пространство, пълно с магия, светлина и цвят. По принцип това е идеална формула за постигане на дефинирана и изтънчена естетика.

Коледна украса, Празничен орнамент, Коледен орнамент, Коледа, Сърце, Празник, Орнамент, Любов, Естествен материал, Кръг,

Магическа гора

Можете ли да си представите снежен пейзаж с люспи, падащи от другата страна на прозореца? Тогава изберете снежния завършек наорнаментите тази Коледа. Бели клони, чисто дърво и сини тонове, леко затоплени от медни тонове, декорации от плюш и деним.Колко актуално!

Синьо, Тюркоазено, Аква, Коледна украса, Синьо Majorelle, Синьозелено, Коледа, Сфера, Орнамент, Топка,

Експлозия от цвят

Изблик на цвят за жизнерадостни настроения. Това е Коледа, насочена към най-малките в къщата (или за вас, ако се чувствате като Питър Пан). Декорациите са ръчно изработени, плетени на една кука, помпоните са смесени с плат и хартия, за да оформят малки и вълшебни герои. Фентъзи игра, на която цялото семейство ще се наслаждава у дома.

Малките заслужават красива и весела коледна украса, която им позволява да се насладят повече на празниците и да се веселят всеки ден. Всъщност коледната атмосфера заема централно място по време на празниците.

Прибори за сервиране, съдове, сладост, чаша, играчка, Fedora, чинийка, порцелан, чаша за чай, керамика,

Спокойни и приятни усещания

Когато декорирате хола за Коледа, е важно да използвате ресурси, които помагат да се създаде настроение и да се създаде носталгично, красиво и весело усещане. За да направите това, чорапите, висящи на камината, коледната елха с всички видове декорации и блясък, сърма, свещи и светлини се превръщат в основните ресурси за обогатяване на околната среда по елегантен и изтънчен начин.

Сега можете да изберете тенденция или да смесите декорациите на няколко от тях във вашия дом. Това ще бъде вашата Коледа, винаги вълшебна, винаги лична!

Популярна тема