Селска къща от камък и дърво

Селска къща от камък и дърво
Селска къща от камък и дърво
Anonim

Все още е възможно да се насладите на красиви каменни къщи, вътрешни дворове, пълни с цветя и миризмата на камина сред криволичещи калдъръмени улици. Много близо до Sepúlveda, в Националния парк Hoces del Río Duratón е мястото, където намираме това малко селце и в него селска къща от камък и дърво, толкова специална, колкото и гостоприемна.йени

Тази архитектура изненадва със своята форма и външен вид. Предлага праг на декоративна простота, фокусирана върху възхвала на детайли, спомени и топли тъкани. Традицията се комбинира с модерни щрихи, за да ни доведе по този начин до връзка между старото и новото. Отговорните за толкова много грижи в интериорния дизайн бяха Лола Родригес и Евгения Матеос.

Реновирана фермерска къща в провинциален стил

Тази къща се счита за залог, потопен в реновиран рустик стил Тя показва обичайния вкус на естествени материали, които несъмнено заемат централно място, както се вижда в дизайна с каменни стени. От друга страна, не забравяйте цветни аксесоари, ефектни щампи и някои изолирани елементи с ретро излъчване.

Смес, която работи чудесно сама по себе си, хармонизирана под покривалото на бялото като преобладаващ цвят. Топлите нотки, толкова необходими при борбата със студените зими в района, са постигнати благодарение на масивните дървени мебели, многобройните килими, които покриват пода, възглавниците и, разбира се, дебелите плетени одеяла с дълъг косъм. Така се постига атмосфера, типична за очарователна селска къща.

Оригинална и традиционна архитектура

В тази къща откриваме различни тенденции благодарение на това, че е майсторски реставрирана. На приземния етаж почти няма прегради, постигнато е прозрачно пространство и стаите са между Да. Първият етаж е преграден с цел постигане на абсолютно уединение, което води до просторни спални, всяка с интегрирана баня.

Във всеки случай общата нишка и на двата етажа е спокойна, светла и преди всичко много удобна декорация Разбира се, местните материали са в центъра на вниманието. Освен това е необходимо да се отбележат някои детайли, като например скосените тавани, които генерират скосени тавани, масивно дърво и открити греди, както и припокриващите се килими и удивителната комбинация от шарки.

За да имате общо разбиране за тази къща, ви показваме компилация от изображения, които отлично илюстрират как са подредени стаите, как е декорацията и как е разпределена къщата.

Камина с вградена касета

Огнище, Стая, Интериорен дизайн, Стена, Топлина, Интериорен дизайн, Пламък, Газ, Камина, Огън,

Усещането от близкия огън е топло, удобно и много апетитно през зимата. Заложете на камина със стъклена касета. Помага за предотвратяване на петна от дим или пепел и също така пренасочва топлината към други зони.

Селска бяла и червена всекидневна

Стая, Интериорен дизайн, Текстил, Червено, Мебели, Интериорен дизайн, Таван, Спално бельо, Аксесоари за дома, Дом,

Белият цвят работи като осветителен ресурс в общите части.Той преобладава в тъканите, аксесоарите и дори в боядисването на гредите на тавана, за да постигне справедлив баланс с оригиналните каменни стени. Диван, от Ikea. Холна маса, раирани възглавници и аксесоари от La Europea. Възглавница с косъм от Zara Home. Одеяло, от Jardin D'Ulysse.

Декорация в меки тонове

Интериорен дизайн, Стая, Етаж, Дом, Мебели, Подови настилки, Таван, Интериорен дизайн, Всекидневна, Маса,

Наличието на различни материали и толкова разнообразни покрития налага необходимостта от уеднаквяване на критериите поне в цветовете. Избирането на светъл и мек нюанс като основа е мъдър ход, който ще успокои сместа и ще приветства нотките на по-интензивни цветове.

Топъл кът за сядане

реставрирана селска къща с каменни стени

Оригиналните разделения на къщата не съществуват днес, тъй като те са отстъпили място на споделени и прозрачни пространства, разглеждани като декоративно цяло. Един и същи под, идентични материали и тонове, винаги измамени, бяха ключовете за постигането му. Диван, фотьойли и килим от влакна от Ikea. Масите са от La Europea. Килим с шарка Tailak. Всички лампи са от Olofane.

Работна зона

Интериорен дизайн, Стая, Мебели, Маса, Таван, Интериорен дизайн, Саксия, Осветително тяло, Стайно растение, Аксесоари за дома,

Дори последният ъгъл е обгрижен и добре обмислен. Общите части имат интегрирано работно пространство и места за съхранение. Включени надвиснали рафтове за книги Фотьойл, от Ikea. Килим, от Тайлак. Декорация, която я прави една от най-красивите селски къщи.

Каменни стени и открити греди

Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Маса, Таван, Под, Интериорен дизайн, Оранжево, Приспособление, Стол,

Рехабилитационните работи на къщата са спазвали през цялото време оригиналната идея на конструкцията; Така откриваме каменни стени, подове от кал и прозорци и щори от масивно дърво. До тях, трапезарията се радва на изобилие от естествена светлина. Маса и столове от La Europea.Таванни лампи от Olofane.

Таблица с пълни подробности

Осветление, Абажур, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн, Стая, Аксесоар за осветление, Сервиране, Венчелистче, Лампа, Осветително тяло,

Всичко се вписва в декорацията на трапезарията. Сервизът на масата е в същата преобладаваща провинциална линия, с аксесоари, изработени от естествени материали като лен, желязо или дърво. Поддържачът за маса от естествен лен и дървените и бели порцеланови купи за плодове са от La Europea. Свещите и свещниците са от Ikea.

Витрина в трапезарията

Осветление, Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Таван, Осветително тяло, Маса, Под, Интериорен дизайн, Стол,

Голям шкаф се откроява до зоната за хранене, където има няколко много удобни обстановки, в които да релаксирате. Маса и столове от La Europea.

Уютно антре

Стая, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн, Аксесоари за дома, Кошница, Кошница за пикник, Врата, Праскова, Ракита, Барове,

Разликата между празна и забравена маса и такава закачлива като тази е впечатляваща. Украсата е базирана на кошници с цветя и плодове, свещи и някои сувенири. Проста красота чрез повторно използване на ресурси, които не са били използвани, като еко тенденция за декориране на къщата.

Аплики с рустикален чар

Интериорен дизайн, Абажур, Аксесоари за дома, Аксесоар за осветление, Лампа, Ваза, Аранжировка от цветя, Артефакт, Флорален дизайн, Рязани цветя,

Декорирани крачета, абажури от плат или привличащи окото дизайни на лампи ги издигат над функционалността; днес те са просто още един декоративен елемент.

Кухня с традиционен вкус

СЕЛСКА КЪЩА ОТ КАМЪК И ДЪРВО: Кухня

Кухнята съчетава традиционния въздух на района с технологичния напредък на 21 век в няколко метра. Така откриваме вградени мебели и дървени шкафове, които съжителстват чудесно с най-съвременните съвременни уреди.

Допълнения и кухненски прибори от La Europea и Este Oeste.

Светъл офис

селски офис с червена карирана покривка и винтидж шкаф

Офис като онези от миналото, просторен и с карирани бисквити на столовете цари в кухнята до прозорците. Избраните за това пространство тъкани, типични за селската среда, подсилват провинциалния привкус на декорацията. Завеси, от Гастон и Даниела. Мебели от La Europea. Килимът е

Изток Запад. Таванна лампа, от Olofane.

Растения в кухнята

Водопроводна инсталация, Смесител, Стена, Саксия, Мивка, Аксесоар за баня, Интериорен дизайн, ВиК, Керамика, Сервиране,

Защо не растения в кухнята? Оставяме кръга от аромати, за да направим място сред печките за други сортове със зелени листа, наситени с кислород, весели и много декоративни. Изглеждат страхотно.

Детска спалня

Осветление, Стая, Текстил, Интериорен дизайн, Легло, Спално бельо, Таван, Покривка, Спално бельо, Стена,

В старото таванско помещение сега има топли спални благодарение на инсталирането на модерни покривни прозорци, които изолират пространството и осигуряват много естествена светлина. Табла и завивки, изработени от платове на Gastón и Daniela. Одеяла, от Zara Home. Възглавници и килим, от Tailak.

Елен от плат, от Изток-Запад.

Малка табуретка от дърво и опашка

Дърво, Стая, Интериорен дизайн, Таван, Твърда дървесина, Интериорен дизайн, Възглавница, Дом, Синьозелено, Декоративна възглавница,

Декоративният модел е разнообразен чрез смесване на етнически щампи с други селски, рустикални мебели с аксесоари с ретро излъчване… Това са много проучени комбинации, които обогатяват крайното присъствие на среда.

Спалня на тавана

дърво, стая, вътрешен дизайн, текстил, легло, мебели, спално бельо, чекмедже, спално бельо, стена,

Непрекъснатата игра на облицовки, цветове и щампи е декоративната основа на зоните за почивка, винаги създавайки усещане за топлина и релакс. Платове за таблата и плика за завивка, от Gastón и Daniela. Tailak килим и възглавница. Лампа и аплици, от Olofane. Сандък и скрин от La Europea.

Баня с вградени мебели

Стая, Интериорен дизайн, Етаж, Подова настилка, Текстил, Червено, Интериорен дизайн, Обзавеждане, Оранжево, Килим,

Вградените мебели в банята и стените около душ кабината бяха оживени с тъкани и кърпи с много цветен принт. Килим, завеса, хавлия и шалте, от продажба в Тайлак. Кошницата е от Zara Home. Столът, огледалото, стенната лампа и аксесоарите идват от La Europea. Малка чанта, от East West.

Популярна тема