Реновирана селска къща

Реновирана селска къща
Реновирана селска къща
Anonim

Поради работата си, интериорният дизайнер Ана Фернандес нямаше постоянно място на пребиваване. Непрекъснатите й пътувания между Холандия и Испания - тя притежава студиото Barefoot Styling - я карат да прекарва сезони между двете страни. Всичко се промени, когато той откри тази финка, разположена във вътрешността на Малага, близо до Вилануева дел Трабуко. Ана беше пътувала на юг в търсене на слънчево място с хубаво време, за да установи базата си за операции в Испания.

Когато за първи път видя къщата, заобиколена от маслинови дървета, и близо както до морето, така и до летището, той осъзна, че cortijoбеше точно това, от което имах нужда.От опит тя знаеше, че превръщането на порутена къща - сградата е построена през 1945 г. - в дом е сложно, но Ана Фернандес вложи целия си професионализъм на практика, за да го постигне.

Основната цел беше наводняване на всеки ъгъл на сградата със светлина. За по-голяма яснота той отвори прозорец в хола и боядиса стени и тавани в бяло Подът беше заменен с полиран бетон е актуализирана ел. инсталацията и са подменени вратите и прозорците. Накрая Ана се спря на украсата. Неговата идея беше да постигне уютна среда, без да променя рустик духа Възстановяването на някои оригинални мебели, актуализирани с бяла боя, беше ключът към оформянето на неговия проект.

Манта и черна звезда

Огън, пламък, топлина, статив,

Безупречното бяло стълбище и фасада контрастират с каменните стъпала и дървените прозорци, защитени от капаци от еспарто.Свещ, разположена на всяко стъпало, сочи пътя към вътрешността на къщата. Височината на стълбите е използвана за съхранение на дървата за огрев отдолу. Одеяло и черна звезда от Лексингтън. Табуретка закупена от холандски магазин. Над него метална чаша от Masol. Люлката е изработена лично от интериорен дизайнер.

Боядисан бял коридор

Стая, Интериорен дизайн, Етаж, Интериорен дизайн, Подови настилки, Естествен материал, Сиво, Аксесоари за дома, Фотография на натюрморт, Кожа,

Интериорният дизайнер Ана Фернандес подсили осветеността на къщата с бяла боя по стените и таваните. Още от залата къщата се характеризира със своята яснота. Багажник, от Maisons du Monde. Коледно дърво, от Мете Айлен Йохансен.Кошница от El Espartero. Oomuombo перфорирани хартиени торбички за свещи. Кожата на северен елен е закупена от Швеция, но подобни модели се продават в Masol.

Масичка за кафе по поръчка

Стая, Интериорен дизайн, Текстил, Маса, Спално бельо, Мебели, Под, Чекмедже, Лампа, Покривка,

Животната е организирана до оригиналната камина на къщата, с два успоредни дивана и масичка за кафе, изработена по поръчка. Мебелите бяха разпределени по такъв начин, че да не пречат на преминаването към останалата част от къщата.

Пастелни възглавници

Стая, Интериорен дизайн, Легло, Под, Имот, Текстил, Стена, Спалня, Таван, Спално бельо,

Дивани, от Ikea. Възглавнички в пастелни цветове, двуцветни козини от лисица и изрязан вълнен чорап

кожа, от Лексингтън. Лампа, висяща от скобата, подобна на Masol.

Строителна пейка

Интериорен дизайн, Стая, Текстил, Всекидневна, Дом, Стена, Обработка на прозорци, Интериорен дизайн, Сиво, Спално бельо,

Разгледайте тази идея: прозорецът на залива предлага великолепна гледка, като същевременно позволява навлизането на естествена светлина. Под нея вградена пейка разширява зоната за сядане във всекидневната и ви позволява да съзерцавате пейзажа от първа линия.

Празен бюфет

Интериорен дизайн, Стая, Текстил, Под, Стена, Спално бельо, Под, Таван, Дом, Къща,

Интериорният дизайнер се възползва от бюфет, донесен от Холандия, за да реши нуждите за съхранение във всекидневната. Боядисана в бяло, тя се слива със стената и не натоварва пространството. Над него беше поставено огледало, направено по мярка. Плетена възглавница от Zara Home. Килимът е закупен от Holland Interior Design Fair, но има подобни модели в Masol. Светещ гирлянд, от Мете Айлен Йохансен.

Вградени мебели с пердета

Стълби, Жълто, Имот, Интериорен дизайн, Стена, Под, Стая, Таван, Под, Къща,

Пространството, споделено от кухнята и трапезарията, е на по-високо ниво от всекидневната.До нея се стига по тристъпална стълба, която завършва с аркообразен отвор. От всекидневната гледката към кухнята - с вградени мебели със завеси и открити кухненски съдове - добавя чара и автентичността на селските къщи.

Дървени капаци и решетки

Стая, Интериорен дизайн, Под, Бяло, Маса, Таван, Под, Интериорен дизайн, Дом, Кухня,

В кухнята се редуват рустик елементи, например вградените мебели, и актуални, като прожекторите, монтирани под рафта, които осветяват работната повърхност. Композицията, образувана от прозорците - най-големите с дървени капаци и решетки, а малкият с гофрирани завеси, украсяват стената и постигат ефектно навлизане на естествена светлина. Дизайнерски кухненски шкафове

за екипа на интериорния дизайнер. Килимът е от Zenza.

Дървен стол

Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Маса, Интериорен дизайн, Аксесоари за дома, Спално бельо, Осветително тяло, Абажур, Трапезария,

Зоната за хранене се състои от маса, закупена в Холандия и две пейки: една с облегалка - закупена в антикварен магазин в Антекера - която беше прикрепена към стената, и друга без нея, направена по мярка. На стената се откроява изненадващият ефект на малка ниша, украсена с различни по големина свещници. Дървен стол от El Corte Inglés. Възглавници, от Zara Home. Шоколадови бонбони от Oomuombo. Кожи: овчи, от Ikea; в Masol ще намерите подобни на тези на северните елени.

Финично осветление

Текстил, Стая, Маса, Бутилка, Напитка, Естествен материал, Аксесоари за дома, Съдове, Кожа, Сервиране,

Освен лампите и аплиците, има начини за постигане на интимна обстановка. Светещите гирлянди и свещите осигуряват приглушено осветление, което ви приканва да удължите разговора след вечеря.

Декориран офис

Осветление, храна, съставка, кухня, храна с пръсти, осветително тяло, печива, десерт, ястие, лека закуска,

Поставки за свещи от Zara Home. Гирляндът е от Masol.

Декоративни детайли

Съставка, Съдове, Кухненски прибори, Продукти, Купа, Натурални храни, Прибори за хранене, Лъжица, Кореноплодни, Ястие,

Какъв вид декоративни предмети могат да бъдат включени в среда, вдъхновена от рустика? Централни елементи за маса с етнически вид, върху които могат да се поставят свещи или ананаси, аксесоари, които включват влакна или клони и животински фигури, са сигурен хит. Птица и купи, от Масол.

Стълба

Боя, Натюрморт фотография, Гипс,

На стълбите

Играчка, Бебешки играчки, Занаяти, Гипс,

Това е конструктивен елемент с много декоративно присъствие. Ако украсите някои от стъпалата му със свещи или детайли, които не ви пречат, ще подобрите дизайна му и ще постигнете по-жива атмосфера.

Стълбище и двускатен покрив

Бяло, стая, стена, арматура, врата, алуминий, домашна врата, дръжка, дневна светлина, мазилка,

Главната спалня се намираше на последния етаж. Вратите на къщата бяха боядисани в бяло, така че да се интегрират със стената и да не откраднат светлината на прожекторите от най-уникалните архитектурни елементи на къщата, като стълбището или двускатния покрив.

Зона за съхранение

Стая, Интериорен дизайн, Легло, Стена, Под, Обзавеждане, Спалня, Спално бельо, Спално бельо, Дом,

До него беше втората спалня на приземния етаж. Преди достъпа до него беше организирано голямо складово помещение с мебели от пода до тавана и завеси, които скриват от погледа това, което се съхранява на рафтовете. Възглавници, от Лексингтън. Одеяло, от Мете Айлен Йохансен.

Боядисани в бяло дървени греди

Стая, Жълто, Интериорен дизайн, Имот, Легло, Текстил, Спално бельо, Спалня, Стена, Спално бельо,

Боядисаните в бяло дървени греди - характеристика, която прави тавана да изглежда по-висок - и ниският прозорец са ключови за обгръщането на главната спалня в очарователна атмосфера.

Багаж, от Maisons du Monde. Чаршафи, синьо одеяло и влакнесто килимче от Zara Home. Възглавници, от Лексингтън. Низ от светлини на момчето Сиси. Табуретката, която служи като нощно шкафче, е закупена от Холандия, а кувертюрата от Мароко.

PomPoms

Естествен материал, Скрин, Шкафове, Аксесоари за костюми, Доставки за сватбена церемония,

В рустикална обстановка текстилът често се изработва от естествени тъкани, като памук или лен. За да придадете шикозно излъчване, пришийте няколко вълнени помпони към кантовете на завеси или покривки за легло и блясъка е постигнат!

Врата, която следва наклона на покрива

Стая, Интериорен дизайн, Имот, Стена, Под, Подова настилка, Дом, Интериорен дизайн, Къща, Спално бельо,

Главната спалня има собствена баня. Вратата за достъп е поразителна: над нея следва същия наклон на покрива като разпределителя, който го отделя от спалнята; а в долната част се изрязва под формата на L, за да се спестят неравностите на стълбите. Банята беше обзаведена с вградени мебели както в душа - отражението му се вижда в огледалото, така и в мивката, където беше направен помпадур, който освен за декорация служи и за монтиране на кранове.йени

Между стените: зидан душ

Имот, Стая, Архитектура, Стена, Под, Интериорен дизайн, Оборудване, ВиК инсталация, Композитен материал, Плочки,

Вграденият душ предлага индивидуални решения. В него е направена ниша за оставяне на почистващите препарати и стъпало в случай, че искате да седнете под водата. Отвореният отвор в стената служи като врата.

План и ключове на rerma

План, линия, схема, паралел, диаграма, план на етажа, правоъгълник, чертеж, технически чертеж, карта,

Хранене в кухнята

- Въпреки че пространствата, които интегрират среди, са актуална тенденция, идеята за поставяне на маса до печката вече е замислена в селските къщи преди векове.

- Фактът, че трапезарията и кухнята споделят едно и също пространство, спестява време и енергия при пътуване. От друга страна, масата и седалките ще бъдат изложени на пара, дим и мазнини.В идеалния случай изберете лесни за почистване мебели и тапицерия, която може да се пере в пералня.

- Ако масата включва чекмедже, можете да съхранявате използваната покривка и салфетките и по този начин да освободите място в шкафовете.

Приземен етаж

Свойство, Линия, План, Схема, Паралел, Начало, Правоъгълник, Етажен план, Чертеж, Илюстрация,

План, описващ разпределението на приземния етаж на къщата.

Популярна тема