Експресна Коледа или как да украсите къщата си за един ден, за да получите Коледа

Експресна Коледа или как да украсите къщата си за един ден, за да получите Коледа
Експресна Коледа или как да украсите къщата си за един ден, за да получите Коледа
Anonim

Дин, подарък! Камбаната звъни, известявайки пристигането на гостите. И всичко е готово, въпреки факта, че преди няколко часа в къщата ви нямаше нищо повече коледен дух от вашия собствен. И то е, че поради липса на време има коледи, които устояват. Но на тези дати никой изостанал няма да остане без перфектна декорация.

Имаме бързи идеи за тези, които трябва да подготвят къщата си за кратко време и практически без усилия. С тези предложения ще изненадате! (и ще се изненадате).

Какво ще кажете да украсите стена с коледна украса, без да се налага да я окачвате на дърво? Премахнете няколко снимки и използвайте кукичката, за да задържите украсата, или ги залепете на стената с Blu-Tack, синя залепваща гума, която се отстранява, без да оцветява стената.Тук сме залепили висящи декорации и дори някаква светеща декорация (работеща на батерии) с Blu-Tack на стена. Търгът, гирлянд от светлини, навит на парапета на стълбите. Коледна композиция, която ще направите за няколко минути и ще оформи сцената.

Нашият съвет: включете някои детайли със светлина, ще бъде уютно и вълшебно.
Стена, стая, мебели, плочки, обувки, дизайн, интериорен дизайн, метал, обувки, стъкло,
Светещ LOVE, светеща звезда, елени и висящи декорации, от El Corte Inglés.

В ъгъл на пода, на маса или бюфет: ваза, малко пръст на дъното и малко "кристални" клони. Можете също така да напълните ваза с коледни топки. Вдъхновете се от това предложение с елементи от El Corte Inglés.

Бяло, Клон, Клонка, Стая, Дърво, Интериорен дизайн, Мебели, Растение, Маса, Коледна украса,
Вземете няколко свещи, за да създадете централен елемент. Няколко свещи с различни размери или в различни чаши или свещници, групирани върху поднос и с коледна украса около него, като тези златни и светещи звезди.
Парти подаръци, Моден аксесоар, Сватбени подаръци, Метал,

А що се отнася до масата, не се притеснявайте! Използвайте обичайните си съдове, включително стъклени съдове и прибори за хранене. С някой коледен елемент, който включите, масата ще се промени напълно. Например покривка, салфетка, чиния за вечеря или орнамент на дърво на масата.

Съдове, сервизи, чинии, порцелан, чиния, чаша, чаена чаша, покривка за маса, сервизи, комплект сервизи,
Долна чиния, клонка с декорации и салфетка, от El Corte Inglés.

Тези ястия могат да се използват перфектно ежедневно и ще решат декорацията и представянето на масата на най-специалните дати. Семпли парчета, които се комбинират с други елементи, избрани за случая.

Зелено, Съдове, Съдове за пиене, Продукт, Комплект сервизи, Сервии, Чаша, Чаша, Чаша Highball, Чаша,
Зелена подплата, кантирана стъклена чаша и стъкло с геометрични мотиви. Всичко в El Corte Inglés.
Съдове, сервизи, сервизи, сервизи, порцелан, съдове, чаша, кана, чинийка, чаша за чай,
Прибори за хранене, стомна за вода и чаша, за продажба в El Corte Inglés.

Както виждате, възможно е да украсите вашата Коледа в последния момент и да я направите да изглежда ефектно. Весела Коледа!

Популярна тема