10 Книги с рецепти за детоксикация, за да се погрижите за себе си

10 Книги с рецепти за детоксикация, за да се погрижите за себе си
10 Книги с рецепти за детоксикация, за да се погрижите за себе си
Anonim

Зелените сокове са детокс. Защо? Поради неговия ефект на изгаряне на мазнини, свойство, осигурено от ежедневни съставки като манголд, спанак, мента или агнешка маруля.

В тази връзка можете да видите всичко, което трябва да знаете за прочутия зелен сок. Знаменитости го направиха модерен, но най-важното нещо са неговите ползи за здравето. С излишъците на лятото е идеалното време да започнете да се грижите за себе си отвътре с план за детоксикация.Когато и да е, ние ви даваме опции за четене, за да научите как да се храните добре и да се грижите за себе си отвътре.

По време на лятната ваканция е нормално да прекалявате с не толкова здравословни храни, но има начини да балансирате.

През празничните месеци сме склонни да си позволим малко повече лакомства от обикновено и вероятно да се храним навън по-често, което затруднява контрола върху това, което ядем. А ваканциите са за това, за да се отпуснете и да се насладите още малко на удоволствията на лятото. Но винаги можете да балансирате излишъците с добра диета у дома. Или когато се върнете от почивка, можете да помислите за поредица от леки рецепти и ястия с детокс ефект, за да прочистите тялото от пърженото от плажните барове.

Друг начин да компенсирате обилните или не толкова здравословни хранения е със здравословна закуска всяка сутрин. Смутитата и натуралните сокове са идеалният съюзник, за да гарантирате, че приемате витамините и минералите, от които тялото ви се нуждае ежедневно база.

Днес ви предлагаме селекция от книги с добри съвети и вкусни рецепти с детокс ефект. С тях ще се научите да имате добра пречистваща диета за организма. Попълнете кухненската си библиотека с някои от тях и научете в дълбочина какво може да направи една детоксикираща диета за вашето благополучие. Потърсихме готварски книги, които можете да закупите онлайн, така че да пристигнат у дома ви след няколко дни. С тях ще откриете, че е възможно да се храните богато и здравословно. Насърчаваме ви да следвате нашето табло с рецепти в Pinterest, за да сте в крак с новите рецепти.

1

Detox SEN, за да сте здрави отвътре и красиви отвън

Detox SEN, за да сте здрави отвътре и красиви отвън

21, €85

От треньора по хранене Нурия Роура, тази книга ни дава хранителните ключове и ни напътства в ежедневието за елиминиране на токсините по здравословен, енергичен и питателен (SEN) начин. От изданията Urano.

2

Аз готвя: здравословни, вкусни и лесни рецепти

Аз готвя: Здравословни, вкусни и лесни рецепти

7,55 €

De Patricia Pérez, това е книга със здравословни менюта за прочистване на тялото и щастие. Покана за физическо и психическо благополучие със здравословни и вкусни ястия. От Агилар.

3

Детоксикационен план за ленивци: 28 дни, за да се почувствате леки като перце

Детокс план за ленивци: 28 дни, за да се почувствате леки като перце

5, €65

Без извинения. Тази книга от Лунверг е ръководство за това да се почувствате леки като перце за 28 дни. Елиминирайте токсините от тялото си сега.

4

Micro-Gym: 70 упражнения за тонизиране през целия ден

Micro-Gym: 70 упражнения за тонизиране през целия ден

7, 77 €

И дори с малко време, за да допълните този план за детоксикация, най-добре е да правите малко упражнения. "Нямам време". Вярно е, че много пъти не можем да удължим дните повече. Може би това заглавие на Larousse ще помогне.

Вземете тази селекция от упражнения, които да практикувате в "празните" моменти от живота и работете върху мускулите си, за да придобиете еластичност или да се отпуснете, без да привличате внимание.

5

Никога повече диета: здравословни рецепти, които ще променят живота ви

Никога повече диета: Здравословни рецепти, които ще променят живота ви

17 €

Озарително заглавие от издателство Martínez Roca. Става дума за това да се научите да ядете, да се храните по-здравословно, за да бъдете по-щастливи и да избягвате постоянното мислене за диета.

Тази книга с рецепти ни учи да се храним здравословно, без да гладуваме и без да се отказваме от някои ястия, които може да изглеждат забранени. Обърнете внимание на техните съвети за здравословно хранене, спорт или как да пазарувате.

6

Здравословни сокове

Сокове за здраве: Съвети и детокс рецепти за пречистване и укрепване на организма

5, €65

Чувствате ли се тежко? Може би имате нужда от почистване.Тази книга обяснява как да го направите, независимо дали планирате да следвате буквално прочистване или просто искате да започнете да включвате изцеждането на сок в диетата си. Направете червата си щастливи със съвети за детоксикация и рецепти за пречистване и укрепване на тялото ви.

Какво ще намерите? 50 рецепти за питателни сокове, насоки за водене на балансиран начин на живот и указания за подобряване на ежедневните проблеми. От Lunwerg.

7

Суперхрани

Суперхрани: 64 питателни рецепти

11, €35

Чували ли сте за тях? С почти магически свойства (имат високо ниво на полезни за здравето хранителни вещества), суперхраните са от съществено значение в здравословното хранене. Включете ги в рутината си.

Открийте с тази книга от Лунверг свойствата на продуктите, които обикновено консумираме, и триковете за включване на нови здравословни съставки в нашата кухня.

8

Детокс: Пречистваща храна за вашето здраве

снимка

5, €22

Диети, сокове, шейкове и рецепти за естествено прочистване на тялото.

9

Lectio Editions

Детоксикиращи супи

снимка

17, €10

Рецепти и хранителни навици за оздравяване на тялото.

10

Amazon

Зелени смутита

снимка

5, €31

Включва: 30 рецепти + 7-дневен детокс план за отслабване, задържане на течности и оптимизиране на метаболизма (изгаряне на мазнини, зелени смутита, зелени смутита, рецепти, детокс).

Популярна тема