Кухня без прегради

Кухня без прегради
Кухня без прегради
Anonim

Сред успехите на обновяването на тази къща, терасовидна къща с непринуден вид,бяхме особено очаровани от кухнята. Без разделителни стени от какъвто и да е вид (въпреки че има едно, невидимо стъкло), той е напълно отворен към къщата. След реформа собствениците на тази къща решиха да създадат кухнята, за която копнееха, идеална за ежедневна употреба, за да споделят моменти с приятели и семейство.

Той е замислен като място за срещи, където можете да се храните всеки ден или където децата пишат ежедневните си домашни, докато се приготвя вечерята. Място, фокусирано върху съжителството. Също така и предястието с посещението, докато приготвянето на храната е финализирано.

За да направите това, всички дялове бяха премахнати. Кухнята е разположена до прозорец, който й осигурява естествена светлина. Чрез него имате достъп до предната част на хижата, където е разположена уютна трапезария на открито.

Кухня без прегради

Също така комуникира с хола и вътрешната трапезария. Ясно е, че това е центърът на къщата.

Голям работен остров включва бар за закуска, както и котлон и мивка. На стената цяла предна част на магазина от пода до тавана с щори, които скриват рафтове, чекмеджета, врати и хладилник.

Само фиксирано стъкло го ограничава в единия край,този, който съвпада с антрето на къщата, но с пълна визуална връзка. Това фиксирано стъкло има рафт и мебели отстрани на входа.

Искате ли да видите всички детайли, които кухнята крие? Не пропускайте видеото!

Популярна тема