Много романтична закачалка

Много романтична закачалка
Много романтична закачалка
Anonim

Този оригинален проект може да бъде идеалното решение за организиране на онези дрехи, които винаги имате на столовете или на леглото.

Закачалка, която направихме с клон и въжета. Прави се супер лесно и може да бъде красива във вашата спалня или в коридора. Казваме ви стъпка по стъпка, за да го постигнете.

Какво ви трябва?

Препоръчваме ви да вземете правилните инструменти. Многофункционална бормашина или инструмент, който ви позволява да завинтвате, пробивате и удряте едновременно, ще бъде много удобен и перфектен за вашия проект.

1. Първо,ще маркираме точно къде искаме да окачим закачалката. Необходимо е да се намери място, където да не пречи и да няма греди, които пречат на нормалното използване на свредлото.

портманто, направено с клони

2. След товаще направим дупките в тавана и ще фиксираме някои подходящи скоби за окачване на тежки предмети.

портманто, направено с клони

3. След това ще окачим въжетата на подпорите на избраната от нас височина и ще въведем сухия клон, който ще служи като прът за окачване на закачалките.

портманто, направено с клони

4. И накрая,, за да му придадем по-специален и оригинален щрих, ще украсим закачалките по наш вкус с хартия за пинокио ​​и дори с цветна телена корда можем да създадем думите, които харесваме най-много.

портманто, направено с клони

Нашата препоръка: инструментът Uneo от Bosch. Честит DIY!

снимка

Дом и градина на Bosch

149, €90

Популярна тема