15 Конзолни приемници

15 Конзолни приемници
15 Конзолни приемници
Anonim

Празната зала само ще предизвика безкрайна тъга при влизане в къщата. За да му придадете стил, най-доброто, което можете да направите, е да добавите конзола и да завършите външния вид с декоративни елементи като огледало, вази, растения, кошници… Не знаете кое да изберете? Не се притеснявайте, в тази тема ви предлагаме 15 страхотни идеи за всеки вкус.

1

сканди стил

дърво, стая, вътрешен дизайн, стол, сив, дом, ракита, натюрморт фотография, шперплат, аксесоари за дома,

Тази идея, предложена от Kenay Home, показва как една толкова семпла мебел като тази може да бъде най-добрият вариант да облечете антрето си. Допълнете идеята с аксесоарите и следвайте "правилото на 3".

2

Минималистичен

стоманена конзола и медно покритие

Една малка зала се нуждае от много лека конзола с минималистичен дизайн като този модел Kave Home. Продава се в комплект от 2 броя с различна височина, така че можете да поставите другия в ъгъла на хола.

3

За помощ при съхранение

стая, интериорен дизайн, мебели, стелажи, рафт, интериорен дизайн, стенен часовник, аксесоари за дома, къща, дом,

Освен че е естетически красива, конзолната маса ще ви позволи да се справите със съхранението и реда веднага щом влезете в къщата. Следвайте идеята, предложена от Car Möbel.

4

Glam

златна конзола с мраморен плот

Златистият метал и мраморът са страхотна двойка, когато става въпрос за създаване на гламурни настройки. Конзолата на изображението е от фирмата Kave Home.

5

Топло посрещане

стая, интериорен дизайн, интериорен дизайн, крайна маса, аксесоари за дома, тапет, ботуш, артефакт, ваза, порцелан,

Само с конзола, фенер и растение ще получите идеалното посрещане във вашия дом. Или не?

6

Силата на природата

бамбукова конзола

За да може вашето антре да излъчва свежест и естественост, най-добре е да изберете естествени материали. Бамбукът ще ви помогне да пресъздадете екзотичен стил, който не може да бъде по-подходящ за летния сезон. Тази конзола Sklum е идеална за това.

7

Двойна конзола

дърво, клон, клонка, стая, мебели, чекмедже, стена, вътрешен дизайн, вътрешен дизайн, сиво,

Заложете на дуо от конзолни маси като тези от Hübsch Home Interior Design и превърнете антрето си в мястото, където всеки ще иска да се върне. Най-доброто? Аксесоарите, които ги допълват: геометрични стилове, неутрални тонове и скандинавски стил по флаг.

8

Скандинавска красота

бяла минималистична конзола

Чистите линии и леката структура на бяла стоманена конзола пасват 100% на скандинавската среда. Ако в залата ви липсва светлина, ето един безпогрешен вариант да я спечелите. В Склъм.

9

Зала с индивидуалност

стая, мебели, интериорен дизайн, маса, синьозелено, покривка, тюркоаз, спално бельо, лавандула, аксесоари за дома,

Рококо ексцесиите получават модерно усещане в тази страхотна пастелна, тюркоазена и златна идея. И най-доброто: неговата остаряла конзола. Аксесоарите, които лежат върху него, са точно точната точка на актуалност, от която средата се нуждае, за да стане уникална.

10

Средата на века

дървена конзола от средата на века

Конзола с дизайн от средата на века ще бъде високо оценена от любителите на винтидж естетиката. Избирайки конзола от дърво като тази от Sklum, вие също ще добавите топлина към залата.

11

Селски чар

ботуш, крило, естествен материал, възглавница, стокова фотография,

Невъзможно е да се устои на предложения като това, с пейка от необработено дърво като конзола до артистичен фотьойл и пуф, който играе ролята на подложка за крака. Никога не сме обичали да се прибираме толкова много…

12

Индустриален външен вид

индустриална конзола

Не, индустриалната конзола изобщо няма да е студена, ако купите мебел, която съчетава метал с дърво и я отпуснете като елементи като растения. В Склъм.

13

Класически вкус

зелено, интериорен дизайн, саксия, кръг, стайно растение, флорален дизайн, крайна маса, ваза, поднос, аранжиране на цветя,

Смесете стари класики и им дайте нотка цвят, за да създадете толкова фантастична зала като тази, в червено и ментово зелено.

14

До винил

стая, мебели, синьозелено, тюркоаз, интериорен дизайн, аква, сиво, аксесоари за дома, артефакт, крайна маса,

Винил за конзола в залата е това, което обичаш Айфеловата кула в Париж. Идеята на Tacaloca да комбинира своя винилов дизайн с послание, включено в тюркоазена конзола с такава сила като тази, е очарователна.

15

Барок

дърво, интериорен дизайн, стая, етаж, настилка, маса, мебели, стъкло, твърда дървесина, интериорен дизайн,

Добавете вдъхновено от барока огледало със златна рамка над конзолна маса в класически стил и ще имате антре от друга епоха.

Популярна тема