15 Идеи за разпределение на мебелите в бебешката спалня

15 Идеи за разпределение на мебелите в бебешката спалня
15 Идеи за разпределение на мебелите в бебешката спалня
Anonim

През първите месеци спалнята на бебето е стая, пълна с нови неща за включване и различни ресурси, от които ще се нуждаем. Всъщност стаята на родителите е тази, която посреща първите им малки неща, за да бъдат близо до новороденото, но също така е добре те да имат собствено пространство в спалня, подготвена за максимален комфорт.

Ако искате да научите как да организирате стаята на бебето по практичен и подреден начин, ние ви представяме серия от идеи, които ще изяснят съмненията ви, за да научите как да поставите всичко Обърнете внимание на тези полезни идеи!

Оформление на бебешки мебели

За да декорирате стаята на бебето, имайте предвид, че ще има серия от мебели, които са от съществено значение. Едно от тях е бебешкото креватче, което обикновено се подрежда в ъгъл или отстрани на стаята, така че да не прекъсва твърде много преминаването. Ако обаче спалнята е просторна, тогава можем да я поставим в по-централна точка или където е по-удобно.

Разбира се, не можете да пропуснете гардероб, където можете да съхранявате всички дрехи на бебето, както и други мебели, които служат за съхранение на играчки и други ресурси. Това е често срещана тенденция в детските спални.

Идеята е да държите всичко под ръка, но е добре да имате малък килер, който не заема твърде много. Важно е да се намира на място, където вратите да се отварят удобно и да не пречи.По-късно, когато остареете, можете да промените мебелите в стила на младежките спални.

Други мебели за украса на бебешката стая

Мебелите, които също изпълняват важна функция и могат да ни помогнат да придобием комфорт са тези, които превръщат стаята в по-функционално пространство; Всъщност детската стая в скандинавски стил става все по-често срещана. От една страна, важно е да имаме удобен диван или седалка, тъй като ще прекараме много часове на него, за да приспим или да си почине бебето. От друга страна, трябва да оцените идеята за поставяне на странична масичка, където можете да поставите лампа или някои декорации.

Разпределението на тези мебели трябва да се основава най-вече на мястото, където се намира детското легло, тоест те трябва да са близо до него. Ето защо е важно да проучите подредено оформление, така че всичко да е идеално разположено. Конкретен случай е скринът, който трябва да е до стената и на по-второстепенно място, тъй като това ни осигурява системи за съхранение.

Тъй като една снимка струва повече от хиляда думи, препоръчваме ви да разгледате всяка от идеите, които представяме по-долу, и от там да знаете как да работите по декорирането на стаята на бебето; по този начин можете да се насладите още повече на удобно, практично и много красиво пространство.

1

С фотьойл

Стая, Мебели, Бяло, Продукт, Синьо, Черно, Спално бельо, Зелено, Спалня, Интериорен дизайн,

Това креватче е идеално поставено в ъгъла. Получава естествена светлина, не пречи и ще бъде най-добрият спътник на мама през първите месеци. Удобно и топло място за кърмене.

Видяно на Freshhouzz.dynu.com

2

Мебели за съхранение

Продукт, Бяло, Детско легло, Стая, Мебели, Бебешки продукти, Люлка, Легло, Покривало, Детска стая,

Практично решение за съхранение: мебел с дупки, в които да поставите кошници за съхранение на малки принадлежности за ежедневна употреба до кошарата. А под него още една кошница. Нека нищо не е на място. Основното нещо е, че цари ред, така че мама да се чувства спокойна сред толкова много новости.

Предложение на Zara Home.

3

Практична стая

креватче за бебето

Удобната и функционална стая е тази, която не се нуждае от твърде много ресурси, които могат да претоварят околната среда.Идеята е да се постигне удобна и функционална система; за това просто и практично разпределение с детското легло до стената и до прозореца и дивана. Целта е къщата да се адаптира към децата.

Видяно в IKEA.

4

Маса за повиване в стаята

маса за повиване на бебета

Поставете масата за повиване до прозореца, за да виждате по-добре, когато почиствате новороденото. Отделенията по-долу ни помагат винаги да имаме всичко под ръка. Неговото креватче, до него, без светлината да достига директно до него, за по-добра почивка.

Предложение на IKEA.

5

Шкаф, който съдържа всичко

Мебели, Продукт, Стая, Легло, Детско легло, Тюркоаз, Маса за повиване, Интериорен дизайн, Детска стая, Спалня,

Този тип мебели могат да бъдат прекрасен избор за първата година. Едно парче, което съдържа всичко: маса за повиване, място за съхранение, походно легло, креватче…

Виждано на Mydecorative.com

6

люлееща се люлка

бебешка стая

Идеята за второ креватче трябва да бъде оценена, но в този случай това може да бъде и малък люлеещ се стол. Можем да поставим бебето в него и да направим движи се с леко движение. В този случай нищо не се случва, ако сте в централна зона, тъй като тя не заема твърде много място. Диванът пък е добре да е до прозореца и в ъгъл.

Видяно на Solid&Neat.

7

Удобен диван

бебешка стая

Не забравяйте, че ако имате удобен диван до креватчето, ще можете лесно да кърмите бебето и дори можете да сте близо до него, за да прекарвате време заедно. Трябва да има малко разстояние между тях, за да можете да се движите свободно, винаги е добре да сте близо.

Видяно в Pinterest.

8

Цялостно обзавеждане

бебешка спалня

Има мебели, които включват креватчето и които на свой ред имат чекмеджета и отделения за съхранение и маса за повиване. По този начин получавате максимална функционалност, без да отнемате твърде много място. Тази мебел е идеална за малки стаи.

Видяно в Pinterest.

9

Лулеещ се стол

бебешка спалня

В тази стая е потвърдено, че има значителна пространственост; все пак е добре да имаме и люлеещ се стол за бебето, който да поставим до креватчето, за да можем по-добре да се прехвърляме от една точка на друга.

Видяно в Pinterest.

10

А дрехите й?

стая, мебели, спалня, розово, легло, завеса, интериорен дизайн, червен, имот, скрин,

Детските гардероби са от съществено значение. Можете да създадете малък временен килер с няколко завеси, пръти и рафтове точно както направиха на тази снимка. Идеален начин да организирате нещата през първите няколко месеца.

Видяно в Pinterest.

11

Заедно с татко и мама

зелено, стая, мебели, продукт, жълто, стена, легло, детска стая, интериорен дизайн, тюркоаз,

Първите няколко месеца ще трябва да се натъпчете в стаята си. Просторната спалня няма да има проблеми. Както е в случая с тази стая от Икеа, в която без проблем се побират масата за повиване и скринът с неговите дрехи. Добре е обаче да поставите креватчето си в долната част на леглото или от страната на майката и останалите мебели, в съседната спалня. Супер практична идея: поставете стенни куки за поставяне на кърпи, одеяла и всичко, което ще ви бъде много полезно през това време.

Видяно в IKEA.

12

Оригинален чейнджър

подложка за повиване на бебето

За да се възползваме от мебелите за съхранение на дрехите на бебето,можем да поставим много удобна масичка за повиване esparto до огледалото, където ще можем да се виждаме с бебето. Добра възможност да декорирате спалнята на бебето по елегантен и изтънчен начин.

Видяно в Pinterest.

13

Стенни рафтове

Рафт, Стелаж, Розово, Стая, Мебели, Закачалка за дрехи, Стена, Дрешник, Бутик, Интериорен дизайн,

Идеално решение за крайни проблеми със съхранението. И вземете под внимание тази оригинална идея за създаване на гардероб за нейното повторение: с клон на дърво! И най-хубавото е, че почти не заема място и е много полезно, дори ако е стая за двама братя.

Видяно в Pinterest.

14

Люлеещ се стол

люлеещ се стол

Какво мислите за тази опция за приспиване на бебето? В моментите, когато то не спира да плаче,нищо по-добро от това да имате обикновен люлеещ се стол, където да може да седи и да се люлее. Придружен е от много интересна стълбичка за декорация.

Видяно в дома на Kenay.

15

Огромен шкаф

мебели за бебешка спалня

Голяма мебел за съхранение на всички неща на бебето. Освен това ни позволява да поставим някои декорации върху нея. Тъй като е голяма мебел, за предпочитане е да я поставите на по-второстепенно място и да я прикрепите към стената.В този случай плетените кошници са използвани като контейнери за съхранение.

Видяно в Nursey Design Studio.

Популярна тема