Направи си сам къщи за домашни любимци

Направи си сам къщи за домашни любимци
Направи си сам къщи за домашни любимци
Anonim

По време на почивката на нашия домашен любимец имаме две възможности: една, купуваме им хубаво легло, където да си почиват по приятен начин или две (и с това и двамата се наслаждавате): вие правите свое собствено място на релаксация. И това е, че мрежата е пълна с проекти за домашни любимци базирани на дърво, плат, картон… така че вашето кученце, коте или дори малките птички във вашата градина да имат къща, както Бог заповядва. не вярваш ли Е, вижте любопитната и красива идея, която имат в Shop.es. Цветна къщичка за птици, която улеснява градинските птици да правят гнездата си безопасно.Ще ги предпази от дъжд, вятър и студ. Вие също можете да направите своя собствена с тухла мляко и малко въображение. Изрежете отвор, през който да влизат, подсушете го добре отвътре и го напълнете с парчета вълна. Те са безопасни за тях и също така ще осигурят топлина.

Мебели, Стая, Маса, Рафт, Интериорен дизайн, Диван, Чекмедже, Легло,

Ако имате куче, тази идея (подходяща за много професионални майстори), домашни любимци и собственици ще се харесат. Двуетажно легло с опора за вашите съдове отвътре и стълба.

Куче, Померан, Canidae, Коледна елха, Парти шапка, Шпиц, Коледна украса, Дрехи за кучета, Хищник, Коледа,

Нещо по-лесно: типи. За да направите това, вземете няколко дървени летви със същия размер, няколко въжета, за да ги съедините в горната част, и плат, който да го покрие. Вашето куче ще бъде истински индиански вожд.

Котка, Мустаци, Felidae, Малки до средни котки, Под, Дърво, Хищник, Мебели, Рафт, Коте,

Внимавайте, котките също искат своето типи! Поради своята независимост тази затворена къща ще осигури сигурност. Истинско леговище. Можете сами да украсите плата с текстилна боя.

Рафт, Мебели, Рафтове, Стая, Интериорен дизайн, Всекидневна, Библиотека, Къч, Маса, Къща,

И като говорим за котки… това не е малка къща, но за тях ще бъде техният свят. В тази стая нейният собственик е създал котешки рай, като е поставил решетки и опори, облицовани с юта за ваше удоволствие. Чудо!

Имате ли вече своята идея? Скочете в света на Направи си сам… вашият домашен любимец ще ви благодари!

Популярна тема