20 идеи за организиране и съхранение на чанти у дома

20 идеи за организиране и съхранение на чанти у дома
20 идеи за организиране и съхранение на чанти у дома
Anonim

Бъркотията е една от най-големите грешки, които допускаме. Създаваме хаос в дома, който като цяло не е изгоден. По принцип е необходимо всичко да е добре организирано, особено ръчните предмети; Поради тази причина искаме да ви представим 20 идеи за организиране на вашите чанти.

Нашата цел е да имате по-удобен и функционален домl, където всичко да е под ръка и да знаете как да го намерите веднага. Гмурнахме се в Pinterest, за да намерим най-добрите идеи, добавени към тези, които предлагаме от MiCasa, така че да се научим да организираме всички чанти, независимо от техния размер и форма.

Ресурси за поръчка на чанти

Има голямо разнообразие от възможности при поръчката им. Вярно е, че просторната къща улеснява работата ни, но също така трябва да сме наясно, че в малките пространства е възможно да се намери ред. В този смисъл ги класифицирайте по най-добрия възможен начин и подредете къщата си със стил.

Имаме ресурси от всякакъв вид: рафтове, шкафове, вертикални органайзери и дори куки за стена. В този смисъл можем да се възползваме от тази възможност, за да постигнем интересен естетически подход и атрактивен. Идеята е те също да допринесат за декорацията и да станат идеални трикове за организиране на дрешника.

Други оригинални начини да ги поръчате

В допълнение към ресурсите, споменати по-горе, има и други възможности, които в крайна сметка работят по подобен начин, но предлагат по-оригинален аспект.Използването на поставка за списания, прикрепена към стената, или облицовани кутии като практичен органайзер може да бъде много интересно. По един или друг начин той предлага по-декоративна естетика, която допълнително подобрява имиджа на нашата спалня или съблекалня.

По същия начин можем да кажем и за закачалките за плат, тези, които обикновено използваме за съхранение на дрехи. Защо не се възползвате от това, което не се използва? Несъмнено всичко може да има втори шанс. Нашата къща може да бъде подхранвана от различни ресурси, които ни помагат да имаме чантите на разположение и без да се губят. Важното е, че имаме обувки и чанти под контрол.

За да ви дадем по-ясна представа как да организирате чантите, ние ви показваме по-долу различни изображения с точни обяснения, които описват основно начина, по който можете да поддържате ред във вашия дом ипредимства да имате всичко на място.

1

Конкретен модул

подредете чантите в килера

За по-малките на рафтовете и максималните, окачени на куки. По този начин всичко е идеално организирано и винаги под ръка.

2

До обувките в съблекалнята

организирайте чантите по рафтовете

В отворени модули и организирани на рафтове. Когато отидем да се обличаме, ще имаме обувки и чанти заедно на един рафт.

3

Използване на повърхности

подредете чантите в килера

В този случай е използвана напълно задната на вратата. За целта са подредени различни отделения за поставяне на чантите.

4

На горните рафтове на шкафа

подредете чантите в килера

Всяко пространство може да бъде подходящо за съхранение на чанти. Всичко е въпрос на да сте организирани и да не оставяте празни рафтове.

5

На куки и закачалки на стената

подредете чантите в килера

Закачалки или кукички на стената и я украсете като картини. Тези, които използвате най-малко или които са по-ексклузивни, можете да ги поставите най-отгоре.

6

Подредени на стената

подредете чантите в килера

Сякаш ни позират, чантите са спретнато подредени една след друга, за да се покажат елегантно

7

Зад вратата

подредете чантите в килера

Тази закачалка пасва много добре на вратата. Куките са функционални и полезни за окачване на чанти; по този начин те не ни безпокоят и ние се възползваме от празна зона.

8

По избор

подредете чантите в килера

Планиран по поръчка модул за съблекалня с специфични отделения за организиране на чанти

9

Закачалка за дрехи

поръчайте чантите

Добър начин да заемете ъгъл на стаята. Закачалките са функционални и ни помагат да окачим тези по-тежки чанти.

10

Отворен рафт

подредете чантите в килера

Преди да излезем, избираме обувките и чантите, които си отиват. Затова няма нищо по-добро от това да ги подредим на един рафт. Ето още идеи за поддържане на добре организирани обувки и чанти.

11

Организиран текстил

подредете чантите в килера

За окачване на закачалка или дори в гардероба и "спечели" отделения. Не заема никакво място и е страхотна идея за поставяне на чанти.

12

Подредени прозрачни

подредете чантите в килера

Друга версия, но прозрачна. Позволява ви да виждате перфектно чантите и също се вписва във всяко пространство.

13

Чанти, организирани в кутии

подредете чантите в килера

Портфейли и съединители в кутии. Те не заемат много място и имаме всичко организирано на едно място.

14

Хоризонтална закачалка за дрехи

подредете чантите в килера

Пример за хоризонтална закачалка, където можем да окачваме чанти по практичен и лесен начин.

15

За висините

поръчайте чантите

Чантите са организирани в горните части на мебелите, върху гардероба или върху непрекъснат рафт, монтиран в горната част на стената. В този случай те са на ниска стена, която не достига до тавана.

16

За затваряне

подредете чантите в килера

Създайте вашите аксесоари за окачване на чанти. Те са закачалки, предназначени за тях.

17

Съхранява се в прозрачни кутии

подредете чантите в килера

Заедно с други модни аксесоари, тези прозрачни кутии са подходящи да поставим чантите си и да ги направим видими. В крайна сметка те са добра идея да поддържате чантите и обувките си в ред.

18

Много елегантна съблекалня

подредете чантите в килера

В съблекалнята изглеждат страхотно, ако са видими, но по-добре, ако са окачени високо.

19

В стелаж за списания?

поръчайте чантите

Органайзер тип списание или такива, които се използват за държане на ролки или цилиндрични контейнери са добро монтирано на стена решение за вашите по-малки чанти.

20

Облицовани кутии

поръчайте чантите в кутии

Кутиите винаги поддържат торбите в ред и ги групират според класификацията, която предпочитате. тези от този тип, с по-ниска височина отпред, ще ви позволят да видите моделите, които съхранявате, без да се налага да вадите кутията.Много лесен начин да държите чантите си под контрол.

Популярна тема