Малки тераси, които се влюбват

Малки тераси, които се влюбват
Малки тераси, които се влюбват
Anonim

Ако живеете в града, може (да се надяваме) да имате малка тераса или дори балкон като външна зона в дома си. Но дори и да нямате вътрешен двор или градина (или една от онези веранди, толкова идеални за почивка), не се отчайвайте, винаги можете да създадете малък кът, където да се наслаждавате на летните следобеди и вечери.

В тази статия ще видите, че можете да поставите маса с два стола, за да имате идеална зона за закуска, малка всекидневна, за да изпиете тази бира или напитка след работа, или релаксиращ кът за четене на любимата ви книга. Използването, което искате да му дадете, ще зависи от вас, защото всичко е възможно.Достатъчно е да знаете как да изберете мебелите и елементите, с които ще ги оборудвате.

Опитайте се да оставите малко пространство, за да поставите някои растения,те внасят свежест и служат като паравани срещу любопитни очи, те също са уникални за декориране. Но какво да ви кажем… В Micasa живеем влюбени в растенията, със или без цветя. Големи и малки. Разбира се, ние препоръчваме да изберете кашпи, които висят от парапета, така че да не крадете място от зоната на терасата.

Ще получите магическото докосване с осветлението. Препоръчваме гирлянди, тъй като могат да бъдат окачени на стената или увити около парапета. Ще постигнете много малко агресивно осветление, идеално за създаване на релаксираща среда. И ако изберете заредени със слънчева енергия LED светлини или гирлянди, ще спестите сметки за електричество и ще направите услуга на планетата.

Накрая препоръчваме създайте сенчеста зона на терасата. Лятното слънце е безмилостно. Има красиви чадъри с цветове, които можете да комбинирате с вашите мебели и текстил. Също и сенници, разбира се… Познавате ли сенниците тип платно? Те са напълно модерни…

Има много мебелни фирми, в които можете да отидете, за да закупите своите външни мебели. Можете също така да ги купите онлайн и да ги имате у дома на следващия ден. Не губете нито един ден това лято, за да започнете да се наслаждавате на терасата си.

В тези малки тераси пространството никога не е било проблем. Декорирани със завиден стил и грижа, тези места ще ви вдъхновят, когато трябва да обновите своя този сезон. Не го пренебрегвайте, това е съкровище!

Празнувайте хубавото време!

вътрешен двор с чилаут

И да, направете го на малката си тераса или във вътрешния двор с оригинални форми като тази.

В Швеция екзотичното вдъхновение печели съкрушително в малки пространства. Те се обръщат към пачуърк килими, джарани и удобни възглавници за почивка и декорират с естествени цветя, пълни с цвят.

Светете с гирлянди

малка тераса

Фундаментален ключ, който го прави уникален и гостоприемен. Ако го напълните със светещи топки и фенери във всеки ъгъл, както в тази идея, няма да искате да го напуснете. И в това малко пространство не са били необходими повече от няколко стола и малка масичка.

Не пропускайте: 20 ВЪНШНИ СОЛАРНИ ЛАМПИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА УНИКАЛНА АТМОСФЕРА В ГРАДИНАТА ИЛИ ТЕРАСАТА

Скандинавско докосване

малка тераса

Този малък балкон не е имал проблем с използването въпреки няколкото квадратни метра. Няколко дивана, масичка за кафе и стълба бяха достатъчни, за да държат инсталационна светлина на открито, която да осветява нощта.

В IKEA имате подобни ъглови кресла, те са модел JUTHOLMEN (€80).

Много ярка топка

малка тераса

Възползвайте се от естествената светлина и я оставете да свети през цветните детайли. Най-добрите съюзници? Растенията и металните детайли, които ще отразяват светлината.

Вижте тези идеи: САКСИИТЕ И САКСИТЕ СА НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА РАСТЕНИЕТО

Дървен под

малка тераса

Вдъхновете се от тази идея, за да обновите пода на терасата си с по-приветлив вид. Лесната за монтаж дървена ламперия е най-добрият вариант.

Не пропускайте: ВЪНШНИ ДЪРВЕНИ ПОДОВЕ

В нюанси на сивото

малка тераса

Сивото и бялото са два идеални тона за декориране в най-чистия скандинавски стил. Още ли е студено? Не се колебайте да оставите кожените килими върху металните столове на терасата за още няколко седмици и да ги украсите със зелени листни растения и миниатюрни храсти.

В Maisons du Monde имате подобна маса в сив цвят (€29,99). И можете да намерите черните подреждаеми столове в Amazon (44,95 евро).

Пълен цвят

малка тераса с растения и цветя

Лято е. Нищо като цвят за украса на всяко пространство. Дори и най-малките! И ако не, запишете тази красива идея, пълна с растения и цветя.

Не пропускайте: ТОВА СА 6 ОТ НАЙ-ВИДИМИТЕ ЦВЕТЯ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ТОЗИ СЕЗОН

Втори офис

малка тераса

Ще се превърне в най-ценното място от цялото семейство за закуска, леки закуски, леки закуски… И не, да бъдеш малък никога не е бил проблем за персонализираните предложения на Ikea.

Тази малка трапезария с маса и два стола е комплектът TÄRNÖ (€39), от IKEA.

Популярна тема