40 идеи за съхранение на велосипеда у дома: красиво и практично

40 идеи за съхранение на велосипеда у дома: красиво и практично
40 идеи за съхранение на велосипеда у дома: красиво и практично
Anonim

Това е практичен въпрос: Къде да сложа велосипеда си у дома? Намерихме най-добрите идеи за интегриране на вашия велосипед в интериорния дизайн на велосипеда у дома.

Как да съхранявате велосипеда у дома

Независимо дали поради функционални или естетически причини, оставянето на велосипеда в дома ви не изглежда добра идея. Използването му обаче стана популярно в подкрепа на екологията и ангажимента за устойчивост, но също така и за практичен въпрос на спестяване на транспорт. Записахте ли се за страстта към колоезденето? Движението bikelover промени навиците ни и с пандемията нуждата от спорт на закрито или на открито се умножи и велосипедът е страхотен съюзник.Вижте тези съвети за организиране на спортно оборудване у дома.

Обърнете внимание на размерите на вашия апартамент или огледайте къщата си, защото може да имате килер, където да паркирате велосипеда си, след като го използвате всеки ден, за да отидете на работа или тренирате. Само просторни домове могат да си позволят велосипедът да лежи на земята, тъй като заема твърде много място. Ето защо ние прегледахме други опции, за да я измъкнем от пътя ви, дори от погледа ви.

В тази статия ще видите дизайнерски опори, почти невидими куки, мебели по поръчка, много практични рафтове, решения, ако имате няколко велосипеда у дома или много гениални устройства, за да избегнете дупки в стената, в случай че живея под наем. Прегледайте тези много вдъхновени среди, за да оставите велосипеда си в хола, гаража, банята, спалнята…

Оставете мотора навън

Спестяването на място е ключът към поддържането на реда у дома.Ето защо, ако имате късмета да имате балкон или тераса, ще се насладите на различни възможности да окачите велосипеда си на стената. Съхранението на велосипеда няма да е причина за безпокойство, ако имате един от 12-те най-добри градински навеси за подобряване на съхранението или приемане на гости.

Собствениците на тераса или веранда обаче ще намерят много повече решения, от линия за паркиране, която е закотвена в земята, до вертикални модели, които могат да бъдат поставени и в гаража, за да не страдат велосипедите от лошото време. Едно нещо, което трябва да имате предвид, когато времето е екстремно, изберете да ги предпазите от дъжд, слънце, сняг или прах с устойчиви и водоустойчиви калъфи.

Превърнете обикновен велосипед в стационарен

Много интересна възможност да се възползвате от неговата производителност и да практикувате колоездене у дома. Просто купете магнитна тренировъчна ролка, налична в Amazon, за да правите кардио в хола си.Те са много лесни за инсталиране устройства, много от тях са сгъваеми, просто трябва да имате предвид, че се адаптират към вашия пътен или планински велосипед, който обикновено има 26" или 28" колела.

Със сигурност вече сте се убедили, че притежаването на велосипед носи множество предимства, така че да го държите у дома вече няма да е проблем с тези фантастични идеи, които видяхме в Pinterest.

1

На терасата вертикално

Колело на велосипед, стая, стена, велосипед, жълто, под, твърда дървесина, интериорен дизайн, дърво, таван,

Тази тераса е реновирана, за да направи заграждение и да предложи по-удобен външен вид с дървена ламперия. В единия ъгъл няколко куки поддържат тежестта на велосипеда и оставят място за маса със столове, идеални за закуска.

2

Рециклирайте велосипеда си

дизайнерска опора, направена с кормило и седло за окачване на велосипеда

Осмелете се да подражавате на това произведение от Андреас Шайгер с много проста домашна изработка, за да направите много оригинална скулптура, за да използвате повторно седлото и кормилото на стария си велосипед. Можете също да го използвате като закачалка за дрехи или като опора за шосеен велосипед.

3

В кътче

Колело за велосипед, Велосипед, Рафт, Превозно средство, Стая, Очила, Сграда, Обувка, Аксесоар за велосипед, Спортно оборудване,

Всяко място е добро, дори малкото пространство, оставено от тази вита стълба. В крайна сметка той се интегрира в декорацията на този дуплекс апартамент с фабричен стил.

ОЩЕ ИДЕИ: ИНДУСТРИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ КАК ДА ДЕКОРИРАМЕ СЪС ФАБРИЧЕН СТИЛ

4

Наопаки

Дневна, Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Таван, Стена, Маса, Колело на велосипед, Сграда, Къща,

Превземете покрива! Закачете велосипеда с главата надолу от тавана на няколко куки, но трябва да се уверите, че са добре фиксирани, така че да не се срути върху телевизионната зона.

5

Каприз

персонализиран багажник с багажник за велосипеди

Градските велосипедисти ще харесат тази универсална мебел, способна да държи и показва любимия си велосипед.

6

Декоративен елемент в хола

Мебели, Стая, Интериорен дизайн, Легло, Диван, Имот, Всекидневна, Стена, Осветление, Под,

Градският велосипед е напълно замаскиран в настоящата среда. Дори изглежда като произведение на изкуството, което е част от декорацията на стената.

7

На стълбището

Желязо, стена, велосипед, дърво, колело на велосипед, стая, под, маса, превозно средство, стълби,

Това е собственото решение на MacGyver. Велосипедите са с главата надолу, но без да докосват земята, като по този начин позволяват тя да се поддържа чиста, дори ако вакуумните роботи имат достъп до тези ъгли.

8

Служи за портманто

Колело за велосипед, Част за велосипед, Велосипед, Гума за велосипед, Кормило за велосипед, Ютия, Закачалка за дрехи, Стена, Вилка за велосипед, Аксесоар за велосипед,

Обърнете мотора. Сега просто го закачете на скобите на стената с главата надолу и го използвайте, за да окачите закачалки с любимите си дрехи.

9

В залата

Колело на велосипед, Велосипед, Розово, Стая, Жълто, Стена, Превозно средство, Етаж, Архитектура, Врата,

Готови да "педалите" през вратата. В ъгъл, до стената или на опорния крак. Велосипед като този е още един декоративен елемент от входа на къщата ви.

10

Вертикален багажник за два велосипеда

Велосипед, Колело за велосипед, Част за велосипед, Гума за велосипед, Рамка за велосипед, Кормило за велосипед, Част за задвижване на велосипед, Спица, Вилка за велосипед, Аксесоар за велосипед,

72, €76, на Amazon

Поставката Delta е метална и побира две пълни части. Стоманените тръби са много стабилни. Размери: 210 x 50 x 40 cm.

11

В хола

велосипеди у дома в ъгъла на хола

Велосипедите са все повече и повече през цялата година, така че можете да ги интегрирате в интериорния дизайн на къщата си, защото ще заемат само малък ъгъл.

12

Поддръжка на дизайна

Колело за велосипед, Част за велосипед, Гума за велосипед, Велосипед, Спица, Колело, Джанта, Превозно средство, Аксесоар за велосипед, Стая,

Тази извита стойка за велосипеди е ергономично чудо и, разбира се, добавя стил към атмосферата на тази стая.

13

Стена или под

стойки за велосипеди, стена за хоризонтално или вертикално окачване

Изберете как да поставите велосипедите си у дома. Тя може да бъде успоредна, с опора, която се прикрепя към колелото, или със закачалка за стена, за да поддържа една от решетките на рамката на велосипеда.

14

С рафт

Рафт, Стая, Стена, Дървена настилка, Под, Имот, Велосипедно колело, Таван, Твърда дървесина, Мебели,

69. €95, на Amazon

Липсата на антре не е проблем, защото със закачалка с рафт решавате съхранението на вашия велосипед. Ще намерите подобен дизайн в Amazon.

15

Мебели, предназначени за велосипед

Шкаф за велосипед по поръчка с дупка в задната част на дивана

Тези мебели имат няколко функции. Освен че са практични и декоративни, те служат за поставяне на велосипеда вътре в къщата. Пейка, която поддържа велосипеда, или диван, който крие друг модел зад облегалката.

16

На стената със скоби

Стена, Колело на велосипед, Архитектура, Мебели, Стая, Превозно средство, Велосипед, Плочка, Маса, Бежово,

Стените обикновено са мъртви места, още повече, ако не обичате да ги украсявате със снимки или тапети. Когато имате тухлена стена у дома, не се колебайте, това е мястото, където да оставите велосипеда си на сигурно място.

17

Стилно

Колело за велосипед, Част за велосипед, Велосипед, Вилка за велосипед, Кормило за велосипед, Гума за велосипед, Аксесоар за велосипед, Превозно средство, Рамка за велосипед, Седло за велосипед,

Повече от практично решение за този рафт. Този дизайн, много подобен на този, направен от Thibaut Malet, ви позволява да поставите някои растения, които олекотяват външния вид на тази опора, чиято крайна цел е да я поставите на вид дървена закачалка.

18

На табуретка или масичка за кафе

велосипеди у дома, закрепени за табуретка или щанцована маса

Обожаваме тази идея за закрепване на велосипеда към дървена табуретка или странична маса. Бихте ли се осмелили да го направите сами, за да съхранявате велосипеда си у дома?

19

Две цилиндрични опори

велосипед, окачен на стената на две цилиндрични опори

47, €95, на Amazon

Това дискретно устройство разполага с две дървени летви за окачване на вашия шосеен велосипед. Можете да го направите сами. Когато го коригирате, имайте предвид, че измерванията ще бъдат маркирани от полето.

20

Украсете стената

Колело за велосипед, Част за велосипед, Велосипед, Кормило за велосипед, Рамка за велосипед, Седло за велосипед, Аксесоар за велосипед, Гума за велосипед, Превозно средство, Хибриден велосипед,

Този модел, издълбан в дърво, има много интересни линии, които интегрират двойна функция: библиотеки и опора за велосипед.

21

Сгъваема кука

Велосипед, Колело за велосипед, Част за велосипед, Гума за велосипед, Аксесоар за велосипед, Спица, Част за задвижване на велосипед, Превозно средство, Колело, Джанта,

21, €99, на Amazon

Идея: монтирайте сгъваема закачалка зад вратата. Спестете място в дома си и предпазете стената от петна от гуми.

22

Мебели по поръчка

мебели по поръчка, за да поставите велосипеда в хола на къщата си

Любителите на велосипеди няма да се нуждаят от повече причини да демонстрират своя модел супер велосипед с този вид витрина, направена по мярка, в която можете също да поставите декоративни предмети и растения.

23

Велосипеди до стълбите

Велосипед, Колело на велосипед, Превозно средство, Стена, Част от велосипед, Кормило на велосипед, Стая, Аксесоар за велосипед, Интериорен дизайн, Архитектура,

Две по две, няма възможна пречка, когато имате достатъчно квадратни метри. В този случай не е необходима изобретателност.

24

Воден знак

Рафт, Рафтове, Мебели, Библиотека, Маса, Жълто, Част за велосипед, Дърво, Колело за велосипед, Стая,

Продължаваме с добрите идеи, които почти не заемат място у дома, а и служат като рафт за книги или настолна лампа. Моторът почти остана незабелязан.

25

Шкаф със стойка

Колело за велосипед, Велосипед, Гума за велосипед, Стена, Част за велосипед, Рафт, Превозно средство, Джанта, Вилка за велосипед, Аксесоар за велосипед,

Многофункционална мебел с рафтове, разпределени на различна височина. До него метален прът държи велосипеда ви за кука.

26

Поддръжка с хранилище

Рафт, мебели, дърво, стая, рафтове, шперплат, шкафове, шкафове,

Имате нужда от мебел за антре? Ключът е да увеличите усещането за пространство, дори ако къщата ви е малка. Тази дървена конструкция ви позволява да държите под ръка ключовете от дома си, топлите дрехи, каската и велосипеда.

ОЩЕ ИДЕИ: 20 ИДЕИ ЗА ДЕКОРИРАНЕ НА МАЛЪК КОРИДОР

27

Телена мрежа

Колело за велосипед, Част за велосипед, Велосипед, Кормило за велосипед, Аксесоар за велосипед, Гума за велосипед, Хибриден велосипед, Превозно средство, Рамка за велосипед, Шосеен велосипед,

Отлична идея за умножаване на съхранението. Използвайте цяла стена и поставете последователна мрежа. Със серия от куки ще имате място за закачане на велосипеди, резервни гуми, каски, помпи за гуми…

28

Ивица дърво

Велосипед, Колело за велосипед, Част за велосипед, Седло за велосипед, Рамка за велосипед, Гума за велосипед, Кормило за велосипед, Аксесоар за велосипед, Вилка за велосипед, Хибриден велосипед,

Поставете тази оригинална колона на стената и вашият велосипед ще изглежда като част от скулптура, издълбана в дърво.

29

Куки за таван

Колело за велосипед, Гума за велосипед, Желязо, Част за велосипед, Спица, Велосипед, Метал, Превозно средство, Джанта, Колело,

Ако вашата къща или гараж има двоен покрив, това е брилянтна идея. Просто закачете метални багажници за велосипеди и готово!

30

Ключът е седлото

стенна скоба за задържане на велосипеда

Въображението на дизайнерите се развихри, затова те измислиха тази стойка, която държи само седалката на велосипеда.

31

Декоративни скоби за стена

дървена опора за задържане на велосипеда на стената

Каним ви да направите този домашен занаят много лесен за изпълнение. Ще трябва само да измерите ширината на кормилото, за да изчислите дали то не се трие в стената, когато режете дървената кутия за окачване на велосипеда.

32

В гаража

опора с метални пръти под формата на двуцветни куки за задържане на велосипеди в гараж

Метална лента на стената, с куки на различна височина за задържане на няколко велосипеда от всякакъв размер.

33

Вертикално

Сухопътно превозно средство, Велосипед, Колело на велосипед, Рамка на велосипед, Част от велосипед, Гума за велосипед, Вилка за велосипед, Част за задвижване на велосипед, Превозно средство, Спица,

Този дизайн побира два велосипеда и изглежда като пейка без капак, стояща изправена. Дърворезбата се вижда зад картините.

34

Декорация bikelover

декорация за стена с кормило за велосипед и опора за окачване на велосипеда

Вижте каква оригинална стена с уникални велосипедни трофеи, които приличат на ловни фигури. Седлата и кормилото са подредени като закачалки за дрехи и революционизират интериорния дизайн на тази среда.

35

За няколко велосипеда

Колело за велосипед, Велосипед, Част за велосипед, Кормило за велосипед, Рамка за велосипед, Вилка за велосипед, Аксесоар за велосипед, Гума за велосипед, Седло за велосипед, Превозно средство,

Големите семейства имат проста и перфектна опция за съхранение на всички велосипеди. Всичко, от което се нуждаете, е алуминиева шина и различни карабинери, за да сте сигурни, че рамките няма да пострадат.

36

Отделни стаи

Стена, Стая, Интериорен дизайн, Под, Тапети, Мебели, Маса, Колело на велосипед, Стол, Подови настилки,

Ами ако използвате велосипеда си като екран или подвижна стена? Може да действа като сепаратор на атмосферата, стига да оставя свободен достъп до общите части на къщата.

37

Страст към велосипедите

съхранявайте велосипеда в антрето

Ако това е вашият случай, ще се влюбите в тази среда. Рафтовете имат метален прът, от който висят куки и въжета за държане на каски, колела и седла. Дори велосипедите се изкачват нагоре, за да се възползват от стенните греди.

38

Онлайн парк

Велосипед, Колело за велосипед, Част за велосипед, Гума за велосипед, Рамка за велосипед, Кормило за велосипед, Спица, Вилка за велосипед, Част за задвижване на велосипед, Превозно средство,

Това компактно място за съхранение предпазва стените от зацапване с този метален държач, който се простира в пода.

39

И винаги можете…

Колело за велосипед, Велосипед, Стая, Превозно средство, Аксесоар за велосипед, Мебели, Част за велосипед, Под, Настилка, Плочки,

И ако не сте имали достатъчно идеи и имате нужда от още една… ние ги имаме! Разбира се, той е подходящ само за тези, които имат велосипед, но не го използват често.

40

Декоративни скоби за стена

дървени стойки за окачване на велосипеди на стената

Същият органичен материал, който ви предлага няколко решения за окачване на велосипеда ви на стената. Първият е проста структура с триъгълна форма, а вторият използва палет и окачва малък рафт за поставяне на каската за велосипед.

Популярна тема