Саксия с крафт хартия

Съдържание:

Саксия с крафт хартия
Саксия с крафт хартия
Anonim

МАТЕРИАЛИ:

- Опаковка за подарък или празна крафт хартия.

- Лепило.

- Ножици.

- Папка.

- Трансферна хартия или хартия за фризер, за да отпечатате мотивите.

За да прехвърлите изображения в хартиената торба, просто отпечатайте желаната от вас рисунка или съобщение върху листа хартия за прехвърляне (огледален ефект) от обратната страна. Отлепете защитната хартия от трансфера и поставете рисунката върху чантата. Разтрийте го с лъжица, докато се отпечата.Ето го!

Изрязване на хартия

Материална собственост, хартия, шперплат, канцеларски материали, офис оборудване, офис консумативи,

Изрежете правоъгълник от хартия. Размерът ще зависи от това колко голяма искате да направите чантата. Сгънете страните и ги придвижете към центъра, докато се припокрият.

Лепене на чанти

Канцеларски материали, хартия, хартиен продукт, пирон, медицинско оборудване, пластмаса, медицински, кабел, офис консумативи,

Нанесете лепило върху една от сгънатите страни и фиксирайте другата страна върху нея. Отстранете излишното лепило с чиста кърпа.

Симетрични триъгълници

Продукт от хартия, хартия, свойства на материала, хартия за изкуство, канцеларски материали, шперплат,

За да направите основата, ще трябва да манипулирате една от отворените страни. Сгънете единия край в клюн и го донесете до центъра. Направете същото с другия край, докато ви останат два симетрични триъгълника. Натиснете с пръст върху фигурите, така че гънките да се фиксират.

Сгъва се навътре

Триъгълник, оригами, твърда дървесина, сиво, хартия, хартиен продукт, художествена хартия, творчески изкуства, оригами хартия, занаят,

Отворете триъгълниците и внимателно пъхнете плисетата навътре. По този лесен начин двете фигури ще се превърнат в ромб. Фиксирайте вътрешния отвор с лепило, докато диамантът се затвори перфектно.

Огъване на клюна

Продукт от хартия, хартия, хартия за изкуство, твърда дървесина, занаяти, оригами, креативни изкуства, строителна хартия, хартия за оригами, шперплат,

Прегънете двата ъгъла на основата, докато стигнат в средата на ромба. Сега ще имате два нови триъгълника. Застъпете един клюн с друг и ги фиксирайте с лепило, за да придадете плътност на основата.

Чантата е готова

Дърво, бяло, твърда дървесина, под, сиво, правоъгълник, хартия, байц, шперплат, хартиен продукт,

Прегънете по централната гънка, докато единият триъгълник се припокрие с другия.Сега триъгълниците не се виждат, тъй като са били вътре в основата. Ще останете с две клапи, както е на снимката. Поставете ръката си в чантата и отворете основата. Чантата вече е готова да получи избрания печат: съобщение, графика, номер…

Популярна тема