10-те най-оригинални саксии за вашите растения

10-те най-оригинални саксии за вашите растения
10-те най-оригинални саксии за вашите растения
Anonim

В декорацията на дома растенията играят много важна роля. Чрез тях ние не само освежаваме средата, но и украсяваме ъглите, подобряваме имиджа на рафт или се опитваме да придадем повече присъствие на зеления цвят в интериора. Но как можемда превърнем растението в по-креативен декоративен ресурс?

Саксиите са добър вариант за създаване на елегантни и изтънчени дизайни. Искате ли да знаете най-красивите и оригинални разновидности на саксии, които да имате у дома? Ето няколко идеи, за да се запознаете с различните възможности за декориране на дома с растения.

Какви саксии да изберете за вашите растения?

Ако искате да промените дома си и търсите алтернатива на типичните големи саксии, ние ви даваме възможност да откриете различни модалности, които без съмнение ще ви дадат забележителна атмосфера и оригиналност на интериора Целта е да се подобри имиджа на растението и да се превърне в друга декоративна част от къщата.

Всеки от примерите, които сме избрали за вас, може да бъде добър вариант за стайни растения. Трябва да се има предвид, че естетиката и дизайнът на кашпата се оценяват над функционалността. В крайна сметка става въпрос за поставяне на растението в красива оригинална саксия и различна от обичайните теракота, глина, керамика и др.

Пример може да бъде следният. Когато избирате красиви саксии за верандата, терасата или балкона, можете да вземете няколко прости ботуши за дъжд, които вече не използвате, и да ги превърнете в контейнери за растения.По същия начин, ако искаме саксии за всекидневната или спалнята, има стъклени съдове, така че самото растение да има по-голяма видимост.

Оригинални саксии за дома

В оригиналността е мястото, където се прави разликата. Когато един дом е подхранван от креативна декорация, тогава е мястото, където се показват елегантността и индивидуалността. Поради тази причина има много модели саксии за вашия дом, които в действителност имат много да кажат на декоративно ниво.

Ярък пример са хартиените капачки за саксии. Създава се повече или по-малко еднакъв контейнер и оттам има подходящо място за поставяне на зеленчуците. По този начин имате изключително оригинален декоративен продукт, който ще привлече много внимание. Тогава всичко, за което трябва да се тревожите, е къде да поставите растенията.

Рециклирането е друга добра практика за правене на домашни кашпи. Конкретен случай би бил създаването на малка тенджера от кутия за газирана напитка или тенджера. Различен начин за декориране.

В крайна сметка, ако искате да видите някои добри примери, ето селекция от добри, красиви и декоративни саксии.

1

Капак за тенджера

Дърво, клон, клонка, саксия, приспособление, желязо, твърда дървесина, осветително тяло, байц, фотография на натюрморт,

Наименование на произход: не помните ли името на бонсая, който ви беше даден? Напишете описание с неговите характеристики и го отпечатайте върху капакът на саксията. Ще изглеждате страхотно всеки път, когато приятелите ви ви помолят.

2

Пот чанта

Саксия, Наземно растение, Стайно растение, Сукулентно растение, Хартиена торба, Фотография на натюрморт, Семейство Стонекропови, Едногодишно растение, Етикет, Опаковка и етикетиране,

Уникален характер: ако всичките ви саксии са еднакви или някои са били повредени, направете ги смокинг. Харесайте тази чанта, която пасва на Echeveria като ръкавица.йени

3

Потребителско гърне

Безгръбначни, Листа, Синьозелени, Насекоми, Членестоноги, Прозрачен материал, Мрежестокрили насекоми, Тревисто растение, семейство Арум, Естествен материал,

По поръчка: размерите на контейнера са тези, които маркират височината на торбата; ако има останала хартия, просто трябва да я сгънете, така че растението прилича на това бяло лале.

4

Контейнер за картинни съобщения

Стая, Интериорен дизайн, Бяло, Стена, Маса, Мебели, Диван, Интериорен дизайн, Хол, Сиво,

По-ефектен: Някои тревисти растения, като папрати или панделки, могат да бъдат незабележими. След това изберете красива кутия и отпечатайте привличащо вниманието съобщение или графика.

5

Numbered Crasses

Колекция, Натюрморт, Сфера, Рафтове, Билка,

Номерирано: ако на перваза на прозореца има растения от различни сортове, отпечатайте върху торбичката грижите, които всяко от тях изисква, или ги номерирайте, както беше направено с тези сукуленти.

Учим ви как да ги правите стъпка по стъпка:

Саксия с крафт хартия

6

Стъклени бутилки

цветни аранжировки

Класически: В този случай ние използваме стъклени бутилки, за да поставим тези красиви растения, които освен това придават на класическо докосване,изискано и оригинално на всекидневната.

7

Аптекарски стъклени буркани

Водопроводна инсталация, Кран, Интериорен дизайн, Плот, Химическо съединение, Праскова, Газ, Фотография на натюрморт, Мивка, Водопровод,

Друг живот: вземете стъклени бутилки от аптека, които намирате на битпазарите, и ги превърнете в импровизирани вази. Въведете им няколко сухи клона. Резултатът е грандиозен!

8

Консерва за газирани напитки като саксия

Сервиране, Съдове, Газ, Прозрачен материал, Фотография на натюрморт, Цилиндър, Купа, Праскова, Кухненски прибори, Мед,

Защитени видове: боядисайте кутия за газирана напитка в меден тон, сложете букети сухи цветя и ги защитете с романтичен стъклен фенер. Ще постигнете винтидж ефект.

9

Ботуши като саксии

стари ботуши, рециклирани и преназначени като саксии на открито за отглеждане на пресни билки, мащерка и риган

Нищо не се губи: ако ботушите са излезли от употреба или са се счупили, добро решение е да им дадете втори живот като саксии. Остава любопитен и забавен образ за украса на градината и поставяне на външни растения.

10

Преработени тенджери

саксии

Нови саксии: Тези саксии се използват повторно с цел да имат контейнери за растения и да предложат любопитен и оригинален образ за украса на интериора.

Популярна тема