10-те най-добри идеи да пътувате и да се насладите на вашето куче на почивка

Съдържание:

10-те най-добри идеи да пътувате и да се насладите на вашето куче на почивка
10-те най-добри идеи да пътувате и да се насладите на вашето куче на почивка
Anonim

За да имате 10 ваканции, намерете място, където да живеете с куче не е проблем. Днес има много пригодни за кучетанастанявания, където вашият домашен любимец ще се чувства добре обгрижван. Уверете се, че документацията е в ред и ваксинираните са актуални. Ако има микрочип, потвърдете, че данните са актуални и поставете значка на яката му с неговото име и вашия телефонен номер.

Празниците най-после са тук! И със сигурност искате да избягате с вашия домашен любимец. Пригответе всичко и се пригответе да се насладите!

Насладете се на празниците с кучето си без непредвидени събития, не е необходимо да си натоварвате мозъка в търсене на идеи. Ако го вземете, имайте предвид няколко неща, когато търсите квартира.

1.Хотели, подходящи за кучета

Незаменим, преди да отидете където и да е и да откриете неприятната изненада, че няма да ви пуснат да отидете с него. Има много търсачки за настаняване, подходящи за домашни любимци, които ще улеснят задачата ви. Разгледайте това са 20-те хотела, подходящи за домашни любимци в Испания, за да пътувате с домашни любимци.

2. Намерете дестинация за домашен любимец

Това ще ви направи в безопасност с вашето куче. Плажове, до които имате достъп с него, паркове и зелени площи, познавайте законодателството на всяка област, ако имате кучета, които се нуждаят от специални разрешителни… Ще ви отнеме само известно време и ще избегне много проблеми, след като стигнете до местоназначението си.

3. Подгответе комплект за спешни случаи

Вашето куче може да падне, да се нарани или да се разболее. За да направите това, попитайте вашия ветеринарен лекар какви са експресните решения за носене в куфара в случай на спешност.

  • Подходящо лекарство за вашето куче (разграничете го добре от вашето) и основен комплект с марли, водороден прекис и сгъваема елизабетинска яка.
  • Внимавайте с топлинен удар,кучетата също могат да го получат.

4. Ветеринарен календар, готов

Преди да тръгнете на пътуване, уверете се, че вашето куче отговаря на всички дати, които вашият ветеринарен лекар е насрочил и, разбира се, проверете дали е обезпаразитено и потърсете решения за защита от кърлежи или страховитите шествия, които може да бъде смъртоносно за космати.

  • Както отвън, така и отвътре. Най-доброто? таблетки за дъвчене за вътрешността и пипетите и нашийниците за кожата. Ще избегнете ухапвания, които могат да причинят сериозни наранявания.
  • Внимавайте за растения, които са токсични за животните. Ако презасаждате градината си или отивате в селска къща, проверете растенията, които могат да бъдат вредни за кучетата.
чанта за носене на куче

5. Проверете документацията на вашия домашен любимец

Вашият документ за ваксинация и лична карта трябва да са в идеален ред. В случай на кучета със специални разрешения, добавете го. Никога не знаеш кога ще ти потрябва и не заема много място.

6. Опаковайте малка чанта за вашето куче

Опитайте да пътувате с любимото му одеяло и специална кърпа за него. Не забравяйте да вземете своите екологични играчки „направи си сам“, които можете да направите сами с тези ръчно изработени занаяти, или сгъваем басейн.

За сън, до плажа, за изсушаване… Не забравяйте нищо. Той ще се чувства по-сигурен, ако види, че където и да пристигнете, той има своя матрак с неговите миризми и много по-добре, ако пътува с едно от тези фантастични и удобни легла за кучета.

7. Пригответе храната си на порции

По този начин ще избегнете да носите торбата с храна със себе си в колата или в самолета. Ще спестите място и ще свършите половината работа всеки ден. Не забравяйте, че те не могат да ядат същото като вас, но можете да им направите домашен кучешки сладолед.

Когато можете, посетете местните хранителни пазари, защото те са подходящи за домашни любимци и със сигурност ще намерите много здравословни варианти за храна, свързани с бавното хранене, също и за кучета.

8. Планирайте екскурзии

Ако вашето куче е много активно или има много енергия, много добра идея е да правите велосипедни, планински или пешеходни маршрути. Чистият въздух ще ви се отрази чудесно, както и ще се насладите на гледките и звуците на природата, но не забравяйте да вземете храна и нещо за хапване за вас и, разбира се, за вашия космат приятел. Преди всичко вижте тези опасни храни, с които никога не трябва да храните кучето си.

9. Зад борда, кучета

Кохматите обичат да се пръскат и да се плискат, така че се опитайте да имате езеро или плаж наблизо по време на тези ваканции. Друг добър вариант да победите жегата е да се потопите в сгъваем басейн, защото има много модели за домашни любимци, така че изберете този, който най-добре отговаря на размера на вашето куче.

10. Създайте акаунт в Instagram за вашия домашен любимец

Много знаменитости имат своите космати като герои в социалните си мрежи, така че бъдете насърчени да ги имитирате, можете дори да прекарате лятото, качвайки злодеянията и шегите на вашето куче в собствения си профил и, кой знае, може би вие ще превърне вашия домашен любимец в истински влиятелен човек. Макарите на кученцата или пълните с нежност истории ще увеличат харесванията.

С тези ключове семейните ваканции ще бъдат много по-спокойни за всички. Гарантирано!

Страхотни аксесоари, от които се нуждаете за банята на вашето куче:

фонтан килимче за кучета

Peteast

72, 32 €

Душ пръскачка за кучета и котки

Beinhome

15,99 €

Басейн за къпане на кучета

Коко Джоджо

38, 43 €

кучешки халат

Бела и Балу

17,99 €

Сушилна четка за кучета

Каволет

20, €99

микрофибърни кърпи

TAIYUNWEI

17, 88 €

лечение с баня

Aquapaw

10, €31

Гребен за подкосъм

BluePet

20, €99

Комплект гребен и четка за домашни любимци

通用

16, 99 €

Репелентен шампоан с цитронела

MENFORSAN

7, 79 €

натурален шампоан против бълхи

The He althy Dog Co

21, €99

Четка с дозатор за шампоан

KiAKUO

13, 99 €

Популярна тема