5 идеи да облечете леглото през лятото с чар

Съдържание:

5 идеи да облечете леглото през лятото с чар
5 идеи да облечете леглото през лятото с чар
Anonim

Да обличаш леглото през лятото е удоволствие. Белите звезди в най-добрите залози в текстила, който е по-лек от зимния. Завивките и вълнените одеяла се държат в гардероба за няколко месеца, а ленът, финото плетиво и коприната излизат.

Какво ще кажете да разгледаме по-отблизо някои добри ресурси за обличане на леглото? Продължете да четете и открийте всички възможности, които имаме в обсега си.

1 Изборът на юргана

Завивката се вижда с просто око и изпълнява наистина важна естетическа функция.Използва се за покриване на чаршафите (не ги оставяйте на очи) и може да се намери в различни дизайни и формати, но това, което трябва да вземем предвид е, че трябва да се съчетава правилно със стила на стаята

Специален случай са фините бродирани шалтета, които не отделят топлина, като са по-хладен вид спално бельо за лятото. Те могат да бъдат намерени с бродерии, които представляват рисунки, форми, фигури, букви и др. По същия начин има и подплатените, които имат по-класически и елегантен вид. Всеки от тях може да бъде добър вариант, но не забравяйте, че трябва да е в тон с цветовете и стила на вашата среда.

бродирано покривало за легло

2 Използване на лен и син цвят

Друга комбинация, която ни харесва най-много, е тази, която ни пренася изцяло в Средиземноморието.За да направим това, трябва да пресъздадем тази среда чрез тъкани като лен и комбинацията с океанско синьо. Всъщност предложението в бяло и синьо е сполучлив и много подходящ вариант за декориране на стая, идеална концепция за прилагане на фън шуй в спалнята.

Имайте предвид, че мирните и спокойни цветове, като бяло и синьо, са подходящи за обличане на легло и че има добра хармония с останалата част стая. По принцип те не генерират напрежение и предават спокойствие на околната среда, което ви помага да заспите по-добре.

синьо покривало

3 Пълноцветен дизайн

Цветното спално бельо насърчава, ободрява и предава усещане за радост. Може да се счита за ангажимент към пачуърк бродерия, където като цяло различни видове щампи се смесват асиметрично.Всеки един от квадратите е различен, но между всички тях те създават поразителен и уникален контраст, който на свой ред се допълва с бялото на одеялото и дървото на таблата, които са едни от най-популярните цветове за спални.

Следователно е време да изживеем лятото, да се насладим на добра дрямка и да имаме максимален комфорт, докато имаме красива декорация на леглото. Говорим за по-изтънчен и спокоен дизайн за украсяване на интериори. Също така, възглавниците на леглото са съвпадащи. Относно чаршафите е препоръчително да са в изчистени и светли тонове, за да не е прекалено наситена декорацията.

цветен юрган

4 уютни среди

Друга възможност е да използваме топли тонове, за да създадем по-екзотична и опияняваща атмосфера. В този пример кувертюрата е с тъмно розов оттенък, който контрастира с оранжевото на възглавниците и стените, но те се съчетават много добре помежду си, за да създадат това пространство на приятен комфорт, идеално за младежки спални.

От своя страна дървото пасва идеално, а белите помагат за създаването на определен контраст. Това, което знаем е, че средата е подходяща за почивка. Спалното бельо е правилното, а покривалото е красиво, удобно и с диамантени дизайни, които създават много интересно.йени

апартамент в Нотингхил с интериорен дизайн от Стивън Райън

5 Неутрална елегантност

Най-класическите ще предпочетат варианта да прибегнат до неутрални тонове. С тях обличаме леглото безопасно, а от друга страна, можем да вкараме различен щрих чрез красиви и оригинални възглавници.Те ще служат за съживяване на пространството и предаване на малко повече характер, или чрез цвят, който може да се открои повече, или чрез някакъв дизайн или модел, който привлича вниманието, но без да нарушава приятното и просто визуално съдържание. Що се отнася до чаршафите, най-добрите са изчистени и едноцветни тонове в бяло, сиво или светло синьо.

Накратко, всяка от тези идеи може да изглежда страхотно в спалня. Всичко е въпрос на тестване на цветовата комбинация и не експериментиране твърде рязко. Целта е да използваме юргани, които заместват красивите и оригинални зимни пликове и да имаме меки и леки чаршафи, за да избегнем жегата. По този начин можем да имаме удобно и подходящо легло за почивка.

легло

Пълноцветни чаршафи за вашето легло

Лист с жълти цветни блокове

Mango House

22,99 €

Чаршаф с нежни цветя

Mango House

39,99€

комплект от тропически памук

PETIT ALO

€29,00

Лист с тропически принт

Maisons du Monde

44, €90

Лист с жълти ивици, Hendaye

La Redoute

22, €29

Лист за печат на зеленчуци

Maisons du Monde

41, €90

Лист с флорален принт

Mango House

39,99€

Многоцветен горен чаршаф Hogel

Leroy Merlin

€12,00

Популярна тема