Идеи за декориране на хола с красиви летни цветя

Идеи за декориране на хола с красиви летни цветя
Идеи за декориране на хола с красиви летни цветя
Anonim

Изберете например да си подарявате цветя всяка седмица. Идея, която ще повдигне настроението и самочувствието ви (защото помнете: не е нужно някой да ви ги дава). Комбинирайте ги в различни центрове, разпределени в пространството. Най-доброто? Прозрачни стъклени вази. Поставете ги върху мебели, които не сте свикнали да виждате украсени с цветя. Например: столове.

Цвете, Стая, Букет, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн, Артефакт, Аранжиране на цветя, Ваза, Флористика, Рязани цветя,

(Снимка: Bloglovin)

На перваза на прозореца

Копирайте тази проста идея за вашия перваз на прозореца във всекидневната. Няма да имате нужда от повече от удобна разходка, в която да събирате малки клонки и цветя и да ги поставяте с вода в мини стъклени бутилки. Имат срок на годност, но дните, в които са по-живи, ще ви радват колко са красиви.

Стъкло, Цвете, Букет, Централна част, Рязани цветя, Артефакт, Ваза, Цветна аранжировка, Приспособление, Флористика,

(Снимка: Diynmagazine.com)

Сияещо жълто

Вдъхновете се от цвета на слънцето, за да създадете летни централни елементи като този. В допълнение, с вграден естествен аромат и репелентни свойства срещу насекоми.Напълнете стъклена ваза с вода и резени лимон и поставете вътре букет от изкуствени слънчогледи. Тайната не е в цветята, а в силата на тази ваза, която също ще овлажнява околната среда с много приятна миризма.

Жълто, Слънчоглед, Цвете, Венчелистче, Цитрус, Плод, Цъфтящо растение, Майер лимон, Лимон, Сладък лимон,

(Снимка: Listotic.com)

Романтични идеи

Винаги ще имате толкова романтични идеи като двете, които предлагаме, с цветя в пастелни нюанси като божури (естествени или изкуствени) или рози. В малки DIY центрове, направени от вас с кутии и консервни буркани, боядисани и украсени с плат, тиксо или въже от юта, ще получите резултати като тези.

Венчелистче, Цвете, Букет, Стая, Рязани цветя, Интериорен дизайн, Цъфтящо растение, Артефакт, Ваза, Аранжиране на цветя,

(Снимка: Simply-divine-creation.tumblr.com)

Почти като букет за вашия сватбен ден, този златен централен елемент с бели и розови цветя е главният герой на тази класическа централна маса, придружен от книги, свещи и метални аксесоари. За любителите на модата със стил.

Цвете, Прибори за сервиране, Венчелистче, Букет, Централна част, Интериорен дизайн, Аранжиране на цветя, Рязани цветя, Флористика, Флорален дизайн,

(Снимка: One Kings Lane)

Популярна тема